Libnet.ro
UNICEF

06:45

Un roman din Anglia traieste o situatie halucinanta de ceva timp: Dumnezeule, sunt peste 50! Este infiorator!

Antena3 Antena3,
Un roman din Anglia traieste o situatie halucinanta de ceva timp: Dumnezeule, sunt peste 50! Este infiorator!

Daniel, un roman de 19 ani care studiaza in Anglia, traieste de ceva timp o situatie de-a dreptul halucinanta. Tanarul s-a trezit de ceva timp cu zeci de amenzi, desi nu are nicimasina si. continuă pe Antena3

Mioara Roman, din nou pe mainile medicilor. Ce mesaj a transmis Oana de pe holul spitalului

Mama Oanei Roman a ajuns din nou pe mana medicilor. Este deja cunoscut ca sotia lui Marius Elisei are o relatie speciala cu cea care i-a dat viata, asa ca trece prin momente extrem de grele de fiecare data cand aceasta ajunge din nou in vizorul specialistilor. Ce mesaj emotionant a postat Oana de pe .

Un roman din Belgia si-a denumit masina ambulanta gri si rapeste soferii de TIR pentru a-i duce la vot

Exemplul romanului din Germania care colinda parcarile pentru a duce soferii de TIR la sectiile de vot a fost urmat si de un roman din Belgia. Acesta locuieste in Gent,.

Circula pe o strada din Timisoara, cand a vazut ceva neobisnuit. E ireal! Cum sa faci asa ceva? (FOTO)

Circula pe o strada din Timisoara, cand a vazut ceva neobisnuit. Ceea ce a vazut pare aproape ireal, insa chiar se afla in fata lui. Un barbat care conducea o decapotabila inmatriculata in Dolj isi.

Se afla pe o strada din Sectorul 6 din Bucuresti, cand a vazut ceva desprins din filme SF: E de-a dreptul halucinant! (FOTO)

Se afla pe o strada din sectorul 6, cand a vazut ceva desprins din filme SF. Este de-a dreptul halucinant. O masina a fost total inghitita, iar o alta doar partial, de o groapa sapata de Radet si.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 |Un roman din Belgia ii rapeste pe soferii de TIR romani pentru a-i duce la vot (GALERIE FOTO IMPRESIONANTA)

Exemplul romanului din Germania care merge prin parcari si ii conduce pe soferii de TIR romani la vot, cu masina personala, nu este singular. Si un roman stabilit in Belgia a gasit o solutie pentru conat.

Un roman din PMP care locuieste in strainatate, impiedicat sa voteze in Romania

Liderul PMP Eugen tomac a reclamat la BEC faptul ca unui membru PMP, cetatean roman cu domiciliul in.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 |Gestul unui roman din Germania face inconjurul Europei: Duce soferii de TIR la vot, cu masina personala (VIDEO)

Gestul unui roman stabilit in Germania a devenit viral pe retelele de socializare. Troncota Constantin merge din parcare in parcare si ii duce pe soferii de TIR la vot cu masina personala.

Un roman din Germania merge din parcare in parcare si-i duce pe soferii de TIR la vot cu masina personala

Un roman stabilit in Germania colinda parcarile cu masina personala pentru a duce soferii de TIR la vot, la turul 2 al alegerilor prezidentiale. Povestea a fost facuta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )