Libnet.ro
UNICEF

11:16

Un roman s-ar afla printre cei ucisi in atacurile din Germania

Adevărul Adevărul,
Un roman s-ar afla printre cei ucisi in atacurile din Germania

Potrivit presei germane, un roman se afla printre cei 9 oameni ucisi in atacurile armate de miercuri care au avut loc in doua baruri din orasul german Hanau. continuă pe Adevărul

Roman mort in atacurile armate din Hanau, Germania

Una dintre victimele atacurilor din Germania este un roman. Potrivit autoritatilor germane, cele noua persoane ucise in cele doua atacuri aveau intre 21 si 44 de ani, printre ei numarandu-se emigranti din Romania, Turcia, Bosnia si Bulgaria.

Romanul ucis in atacul din Germania ar fi nepotul unui primar. Suntem bulversati (VIDEO)

Un roman se afla printre cei noua oameni ucisi in atacurile armate care au avut loc in doua baruri din orasul german Hanau. Informatia a aparut initial in presa germana, iar apoi au venit date si din.

Un primar din Giurgiu confirma moartea unui roman in atacurile din Germania

Un roman este printre victimele atacurilor armate din Hanau, Germania.

Klaus Iohannis, dupa atacurile din Hanau: Romania este solidara cu Germania

Presedinte Klaus Iohannis a reactionat, joi, printr-un mesaj pe Twitter, la atacurilor comise in orasul german Hanau, soldat cu cel putin 11 morti, printre care si atacatorul. Condamn cu fermitate.

Un barbat a murit printre rafturile unui supermarket din Timisoara

Un client al unui supermarket din Timisoara a murit in timp ce se afla la cumparaturi, sub privirile.

HARTA INTERACTIVA Autostrada A0 - noul inel de centura al Capitalei: 12 ofertanti, printre care multe firme din Turcia sau China, pentru un lot de 9 km de pe partea de Nord

Compania de Drumuri a scos la licitatie trei din cele patru tronsoane ale Autostrazii de Centura A0) Nord, iar pentru lotul 3 - 8,6 km in Afumati - Cernica, estimat la circa 97 de milioane de euro, tocmai ce au fost depuse ofertele: 12 asocieri de firme interesate, printre care multe din Turcia sau China. Vezi in articol o Harta Interactiva in detaliu cu traseul viitoarei autostrazi, nodurile rutiere si zonele de parcari.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )