Libnet.ro
UNICEF

09:00

Romania a inregistrat 293 de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus in ultimele 24 de ore

Adevărul Adevărul,
Romania a inregistrat 293 de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus in ultimele 24 de ore

Situatia cazurilor de COVID-19 la final de martie. Momentan, sunt peste 2. 000 de cazuri de persoane infectate, 69 decese si 220 persoane vindecate. Persoanele care parasesc locul de carantinare, fara aprobare, voi fi obligate sa stea inca 14 zile in carantina, anunta autoritatile,. continuă pe Adevărul

Sapte cazuri de infectare cu noul coronavirus in randul cadrelor medicale la Spitalul din Sfantu Gheorghe. Medic: Nu am avut si nu am simptome

Sapte angajati ai Spitalului Judetean de Urgenta Dr. Fogolyan Kristof Sfantu Gheorghe, printre care si patru medici, au fost depistati pozitiv la testul anti-coronavirus, printre care si medicul ginecolog Romulus Gazdac, care a anuntat pe Facebook ca este internat in spital.

Bilantul imbolnavirilor cu coronavirus in Romania: 1.952, cu 192 de cazuri noi confirmate in ultimele 24 de ore Cifre contradictorii privind numarul pacientilor vindecati

Bilantul imbolnavirilor cu coronavirus in Romania a ajuns luni la 1. 952, cu 192 de cazuri noi, potrivit informatiilor oficiale transmise la ora 13. Romania se afla astfel la o distanta de 48 de cazuri pana la intrarea in scenariul al patrulea al epidemiei. Alte doua decese din cauza coronavirusului. Bilantul: 46Grupul de Comunicare strategica rectifica numarul persoanelor vindecate de coronavirus: 209, nu 180.

308 de noi cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus in Romania. Bilantul total a ajuns la 1760 pacienti confirmati

Numarul total al cazurilor de infectare cu noul coronavirus in Romania a ajuns duminica la 1760, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate 308 de noi infectari. Pacientii nou confirmati au varsta cuprinsa intre 0 si 89 de ani.

Bilantul deceselor ajunge la 46 in Romania. Doi barbati au murit dupa ce au fost infectati cu noul coronavirus

Numarul deceselor in urma infectarii cu noul coronavirus a ajuns luni la pranz la 46, dupa ce alti doi pacienti care au contactat virusul si-au pierdut viata. Este vorba de doi barbati, de 57 si de 70 de ani, ambii avand contact cu cazuri confirmate de infectare.

AGENTIILE DE PRESA: Cu peste 13.000 de cazuri de infectare, Elvetia inca are capacitate libera la terapie intensiva

Elvetia a ajuns sambata la 13. 377 cazuri de infectare cu coronavirus si la 242 de decese, in timp ce Ministerul elvetian al Sanatatii afirma ca temerile sale cele mai rele inca nu s-au materializat si exista in continuare o capacitate de tratare a pacientilor la terapie intensiva, relateaza agentia Reuters.

Tarile de Jos: Bilantul deceselor a urcat la 639, cu 93 in ultimele 24 de ore. Peste 1.100 de cazuri noi au dus numarul imbolnavirilor la aproape 9.800

Autoritatile din Tarile de Jos au raportat, sambata, alte 93 de decese printre pacientii infectati cu noul coronavirus, iar bilantul fatalitatilor a ajuns la 639. Totodata, au fost confirmate alte 1.

Caz rar in Belgia: O pisica s-a infectat cu noul coronavirus de la stapana sa

Un caz rar de coronavirus a fost descoperit in Belgia. Facultatea de Medicina Veterinara din Liege a descoperit o infectare de coronavirus la o pisica, cauzata de apropierea de stapana sa. Specialistii.

Cum se poate transmite noul coronavirus prin aer

Noul coronavirus se poate transmite si prin aer. Prin intermediul aerosolilor. Cel putin asa anunta profesorul virusolog Kim Woo-Jiu de la Spitalul Universitar Guro din Seul, care este de parere ca actuala pandemie de COVID-19 ridica cele mai mari provocari de pana acum.

Un paramedic ISU Vaslui, suspect de COVID-19. Tanarul lucra pe autospeciala care transporta pacientii confirmati cu noul coronavirus

Un angajat al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Vaslui este suspectat de infectie cu noul coronavirus, fiind testat pentru COVID-19. Tanarul lucreaza in prima linie a echipajelor de prim ajutor SMURD, TIM, MANTRA).

Un angajat al Metrorex, confirmat pozitiv cu noul Coronavirus

Metrorex anunta ca un controlor de acces la metrou, la statia Laminorului, a fost depistat cu noul Coronavirus, luni, 30 martie. Angajatul, un barbat in varsta de 49 de ani, are atributii de supraveghere a accesului in statie. Barbatul se afla in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )