Libnet.ro
UNICEF

12:00

Sapte cazuri de infectare cu noul coronavirus in randul cadrelor medicale la Spitalul din Sfantu Gheorghe. Medic: Nu am avut si nu am simptome

Adevărul Adevărul,
Sapte cazuri de infectare cu noul coronavirus in randul cadrelor medicale la Spitalul din Sfantu Gheorghe. Medic: Nu am avut si nu am simptome

Sapte angajati ai Spitalului Judetean de Urgenta Dr. Fogolyan Kristof Sfantu Gheorghe, printre care si patru medici, au fost depistati pozitiv la testul anti-coronavirus, printre care si medicul ginecolog Romulus Gazdac, care a anuntat pe Facebook ca este internat in spital. continuă pe Adevărul

Alte 263 cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus in Romania. Bilantul total a ajuns la1.292 pacienti confirmati

Numarul total al cazurilor de infectare cu noul coronavirus in Romania a ajuns joi la 1. 292 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate263 de cazuri noi. La sectiile de terapie intensiva sunt internati, in acest moment, 32 de pacienti. 115 romani au fost declarati vindecati si externati. Varsta pacientilor nou-confirmati este cuprinsa intre 0 si 94 de ani.

123 de noi cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus in Romania. Bilantul total a ajuns la 1029 pacienti confirmati

Numarul total al cazurilor de infectare cu noul coronavirus in Romania a ajuns joi la 1029 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate 123 de cazuri noi. La sectiile de terapie intensiva sunt internati, in acest moment, 29 de pacienti, din care 23 in stare grava. 94 au fost declarati vindecati si externati 53 la Timisoara, 28 la Bucuresti, 6 la Craiova, 5 la Constanta, unul la Cluj si unul la Iasi).

144 de noi cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus in Romania. Bilantul total a ajuns la 906 pacienti confirmati

Numarul total al cazurilor de infectare cu noul coronavirus in Romania a ajuns miercuri la 906 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate 144 de cazuri noi. La ATI, in acest moment, sunt internati 18 pacienti, din care 8 in stare grava. Starea de sanatate a celorlalti pacienti este buna, stationara, au precizat autoritatile.

Bilantul cadrelor medicale infectate cu noul coronavirus a ajuns la 177

Numarul cadrelor medicale infectate cu noul coronavirus, in Romania, a ajuns la 177, vineri, dupa ce 24 de angajati de la spitalele militare din Galati si Focsani au fost testati pozitiv cu COVID-19.

Fabrica PAKMAYA a donat 100.000 de lei in sprijinul medicilor in lupta cu noul coronavirus

Fabrica de drojdie Rompak Pascani se alatura demersului public de sustinere a cadrelor medicale si de dotare a spitalelor din Romania cu materiale absolut necesare in lupta cu noul coronavirus. Compania a donat suma de 100. 000 de lei pentru achizitionarea de masti, combinezoane si teste rapide, care vor ajunge la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Sfanta Parascheva din Iasi, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

153 de cadre medicale si personal auxiliar au fost infectate cu noul coronavirus: situatia pe judete

Potrivit ultimelor cifre publicate de autoritati joi, 153 de cadre medicale si persoanele auxiliar din sistemul medical erau confirmate cu noul coronavirus. Aproape jumatate din cei infectati, 70, sunt medici, iar in randul asistentelor medicale vorbim de 50 de persoane confirmate pozitiv.

Federatia Solidaritatea Sanitara cere testarea de urgenta a cadrelor medicale intrate in contact cu suspecti de COVID-19

Federatia Solidaritatea Sanitara solicita testarea de urgenta a cadrelor medicale care au intrat in contact cu bolnavi confirmati cu COVID-19 si cu suspecti de coronavirus, se mentioneaza intr-un comunicat al Federatiei.

Caz rar in Belgia: O pisica s-a infectat cu noul coronavirus de la stapana sa

Un caz rar de coronavirus a fost descoperit in Belgia. Facultatea de Medicina Veterinara din Liege a descoperit o infectare de coronavirus la o pisica, cauzata de apropierea de stapana sa. Specialistii.

Spania: Alti 655 de pacienti infectati cu noul coronavirus au decedat in ultimele 24 de ore, iar bilantul a trecut de 4.000. Numarul confirmatilor a depasit 56.000, cu peste 8.500 de cazuri noi

Spania a anuntat, joi, ca alte 655 de persoane infectate cu noul coronavirus au decedat, astfel ca bilantul fatalitatilor a urcat la 4. 089, potrivit El Pais. in plus, autoritatile spaniole au precizat ca,.

O asistenta de la maternitatea Medlife Grivita fost testata pozitiv cu noul coronavirus. Femeia a ingrijit o pacienta infectata

Dupa depistarea primului caz pozitiv cu noul coronavirus in maternitatea din Grivita, Medlife anunta ca ademarat imediat un proces extins de testare, iar o asistenta a fost testata pozitiv.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )