Libnet.ro
UNICEF

05:00

in Romania sunt cele mai mici diferente din UE intre femei si barbati in ceea ce priveste salariile

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
in Romania sunt cele mai mici diferente din UE intre femei si barbati in ceea ce priveste salariile

Tara noastra se afla pe primul loc in Uniunea Europeana in ceea ce priveste egalitatea intre salariile obtinute de femei si cele obtinute de barbati, a declarat ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, mentionand ca diferenta de venituri este de sub 5%, de patru ori mai mica decat media UE. continuă pe Ziarul Bursa

Klemm: In Romania sunt cele mai mici diferente din UE intre femei si barbati in ceea ce priveste salariile

Ambasadorul SUA la Bucuresti a declarat, sambata, ca Romania se afla pe primul loc in Uniunea Europeana in ceea ce priveste egalitatea intre salariile obtinute de femei si cele obtinute de barbati, mentionand ca diferenta de venituri este de sub 5%, de.

Chuck Norris implineste 77 de ani! Care sunt cele mai CREATIVE urari din partea internautilor (FOTO SI VIDEO)

Cel mai cunoscut si indragit actor din filmele de actiune americane, Chuck Norris, implineste 77 de ani. Poate cel mai cunoscut dintre celebritati, Chuck a fost subiectul multor glume de-a lungul.

TOP Cele mai prietenoase orase din lume: de ce merita sa le vedeti si voi

In timp ce unele orase din lume si chiar europene turistii sunt speriati de atentate, exista locuri linistite, sigure si mai ales in care localnicii intampina cu zambete turistii. Iata care sunt cele mai prietenoase cinci orase din lume , in care s-ar.

Klemm: Am trei obiective in Romania sustinerea luptei anticoruptie, securitatea si promovarea prosperitatii

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, a declarat, sambata, ca obiectivele sale in Romania sunt in numar de trei: promovarea securitatii celor doua tari, promovarea democratiei si lupta impotriva coruptiei si, nu in ultimul rand, promovarea prosperitatii.

FOTO Adversara Simonei Halep este una dintre cele mai sexy jucatoare din WTA si se iubeste cu o vedeta din circuitul masculin, care a divortat pentru ea

Simona Halep va juca azi impotriva jucatoarei din Croatia, Donna Vekici, in turul al doilea al turneului de la Indian Wells.

Messi va primi cel mai mare salariu din istoria fotbalului. Suma FABULOASA pe care i-o ofera Barcelona

Printre cei care si-au reinoit contractul cu Barcelona se numara Neymar, Suarez, Rakitici dar si Leo Messi. Argentinianul va primi cel mai mare slalar din istoria fotbalului,.

Ea e cea mai BOGATA femeie din lume: Vezi ce avere are si daca e libera!

Femeia de afaceri Zhou Qunfei, dinHong Kong, cu oavereestimata la 7,4 miliarde de dolari, conduce topul celor mai bogate femei din lume si care au atins succesul prin propriile mijloace, potrivit.

Cum va evolua piata RCA dupa expirarea perioadei de plafonare. UNSAR: Preturi mai mici pentru soferii cu riscuri bune

Plafonarea tarifelor RCA, masura aflata in vigoare in acest moment, nu face decat sa provoace dezechilibre operationale majore in piata sustine Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania UNSAR), care este de parere ca dupa expirarea acestei perioade vor scadea preturile pentru soferii cu riscuri bune si va exista o segmentare corecta a categoriilor de clienti.

Proiect de modificare a Codului rutier: USR vrea amenzi mai mici pentru biciclisti

Mai multi parlamentari USR au depus o propunere legislativa de modificare a Codului rutier prin care cer reducerea amenzilor pentru biciclisti de la 870 1. 160 lei, cat sunt in prezent, la 290 435 lei, argumentand, pe de o parte, ca din cauza sumelor prea mari, politistii nu ii sanctioneaza pe biciclistii care incalca regulile de circulatie, iar pe de alta parte amenzile prea mari ii descurajeaza utilizarea bicicletaei ca mijloc de transport.

Povestea romancei care a cucerit producatorii muzicali din Franta: imi iubesc tara, as fi fericita daca muzica mea va fi la fel de apreciata si in Romania

Cantareata Victoria Ioana, cunoscuta sub numele de scena Freia, este noua senzatie a muzicii din Franta, tanara in varsta de 22 de ani semnand un contract cu prestigioasa casa de discuri Polydor Records. intr-un interviu pentru Adevarul, artista a povestit cum si-a descoperit pasiunea pentru muzica, cum a ajuns sa colaboreze cu producatorul si DJ-ul francez Kungs, dar si care sunt cele mai mari visuri ale sale in privinta carierei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )