Libnet.ro
UNICEF

23:30

Romanul cu cele mai mari sanse sa obtina un premiu Nobel

Antena3 Antena3,
Romanul cu cele mai mari sanse sa obtina un premiu Nobel

Florin Bilbiie, profesorul de la Sorbona considerat economistul roman cu cele mai mari sanse la obtinerea unui premiu Nobel, a vorbit pentru Adevarul despre problema principala a economiei mondiale, despre. continuă pe Antena3

Oferta slaba de locuri de munca. Cine are cele mai mari sanse de angajare in aceasta saptamana in judetul Calarasi

Doar 156 de locuri de munca sunt disponibile in aceasta saptamana pentru cei peste 8. 000 de someri din judetul Calarasi. Cele mai multe slujbe sunt in domneiul constructiilor si confectiilor metalice, 43.

Una dintre cele mai mari descoperiri de gaze naturale din lume. Zacamantul este urias

Grupul italian Eni a descoperit un zacamant urias de gaze naturale in largul Egiptului, care ar putea avea rezerve de pana la 5,5 miliarde de barili echivalent de petrol, cele mai mari din Mediterana si unele.

Libraria, editura si tipografia Moravetz una dintre cele mai mari case editoriale din Romania in perioada interbelica

Fratii Moravetz au infiintat la Timisoara o editura si tipografie care avea sa devina una dintre cele mai mari din Romania.

Sondaj CSCI: Care este intentia de vot pentru cele mai mari partide din Romania

Cel mai recent sondaj al CSCI a fost dezbatut in editia de duminica a emisiunii Punctul de intalnire, realizata de Radu Tudor, la Antena 3. Conform sondajului realizat in perioada septembrie 2014 -.

Ion Tiriac, una din cele mai mari afaceri ale vietii. Cat castiga miliardarul

Ion Tiriac se pricepe la investitii. Si are fler. O dovedeste nu doar averea colosala pe care o are, ci si pariurile pe care le face pe anumite investitii. intr-un interviu pentru ZF. ro, Tiriac a vorbit despre.

Economistul roman de geniu, cu sanse la Nobel: Nu mi se pare OK sa muncesti o viata ca sa-ti trimiti copilul la scoala

Florin Bilbiie, profesorul de la Sorbona considerat economistul roman cu cele mai mari sanse la obtinerea unui premiu Nobel, a vorbit pentru Adevarul despre problema principala a economiei mondiale, despre criza, Grexit si a facut o comparatie intre economia SUA si cea a UE.

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, cere salarii mai mari pentru angajatii din primarii

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita cere salarii mai mari pentru angajatii din primarii si mai multa transparenta in achizitiile publice. Edilul a prezentat, in sedinta Comitetului Director al Asociatiei.

Ponta: Cu patru masuri de scadere pentru buget, incasarile ANAF au fost mai mari cu 1,2 miliarde de lei in august 2015 fata de aceeasi luna a anului trecut

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a colectat in luna august a acestui an venituri cu 1,2 miliarde de lei mai mari decat in aceeasi luna din 2014, in ciuda reducerii TVA la alimente la 9%, a scaderii taxei pe constructiile speciale, a cresterii contributiei la pensile administrate privat si a reducerii CAS, a declarat premierul Victor Ponta.

Secretele chipului gigantic al lui Decebal de pe malul Dunarii. Colosul se afla in topul celor mai mari statui din lume

Statuia lui Decebal, sculptata in munte si inalta de 42 de metri, i-a facut pe jurnalistii de la Business Insider sa o plaseze in top cinci al celor mai mari statui din lume, alaturi de Statuia Libertatii, Colosul din Roodos, Budhha din Myanmar si Cristos Mantuitorul din Rio de Janeiro.

Victor Ponta a anuntat incasari mai mari la buget

Victor Ponta a anuntat, marti, incasari mai mari la buget. Premierul a declarat ca sunt incasari mai mari in luna august fata de aceeasi luna a anului trecut in conditiile in care TVA la alimente a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )