Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rompetrol va investi in acest an circa 100 milioane dolari in rafinaria Petromidia si pe piata de carburanti din Romania, Moldova si Turcia

Hotnews Hotnews,
 Rompetrol va investi in acest an circa 100 milioane dolari in rafinaria Petromidia si pe piata de carburanti din Romania, Moldova si Turcia

Grupul Rompetrol intentioneaza sa investeasca in acest an peste 100 de milioane de dolari, a anuntat vicepresedintele companiei, Catalin Dumitru, intr-o conferinta de presa, potrivit Agerpres. O parte din suma, circa 35-40 milioane dolari, ar urma sa fie investita in continuarea procesului de modernizare si marirea capacitatii de rafinare a rafinariei Petromidia. Restul sumei va fi investita in extinderea lantului de benzinarii. Reamintim ca Rompetrol a incheiat un memorandum cu statul roman, aprobat recent de Guvern, prin care si-a asumat investitii de circa 1 miliard de dolari pe o perioada de 7 ani. continuă pe Hotnews

Rompetrol a bugetat pentru acest an investitii de 100 milioane dolari in Romania

Rompetrol a bugetat pentru acest an investitii de 100 milioane de dolari in Romania, din care circa 40% vor fi alocate rafinariei Petromidia, iar restul retelei de benzinarii, a declarat joi Catalin Dumitru, vicepresedintele companiei pe retail si.

Comisia Europeana a alocat 100 milioane euro Romaniei pentru a combate somajul in randul tinerilor

Comisia Europeana a alocat Romaniei circa 100 milioane euro in cadrul Youth Employment Initiative pentru a combate somajul in randul tinerilor, se arata intr-un comunicat al CE. Youth Employment Initiative este.

Wal-Mart investeste 450 milioane dolari in Canada

Wal-Mart Stores Inc. din SUA, cel mai mare retailer la nivel mondial, va investi aproximativ 500 de milioane de dolari canadieni 450 milioane dolari SUA) anul acesta, ca sa-si consolideze prezenta in Canada. Astfel, compania va crea peste 7. 500 de locuri de munca in Canada, anul viitor, inclusiv in sectorul constructiilor.

Eric Schmidt, presedintele Google, a primit un bonus de peste 100 mil. dolari anul trecut

Presedintele executiv al Google, Eric Schmidt, fost CEO al companiei, a primit bonusuri in valoare totala de 106 milioane de dolari pentru activitatea de anul trecut, din care 6 milioane de dolari cash si actiuni de 100 milioane de dolari.

Raport Curtea de Conturi: Impactul financiar al neregulilor cu bani publici-peste 2,6 miliarde de lei (circa 600 milioane de euro). Este acesta costul numirilor politice si al lipsei managementului profesionist?

Costul incompetentei si al numirilor politice in posturi cheie ale institutiilor de stat apare in cele din urma pe facturile controalelor pe care Curtea de Conturi vezi atasat Raportul)le efectueaza periodic. Odata numiti politic sau doar din incompetenta, clientii partidelor aflate la putere-indiferent daca sunt din stanga sau dreapta scenei politice- incep sa cheltuie ilegal, fie prin acordarea ilegala de sporuril banesti sau salarii, prin achizitii fictive sau prin introducerea in contabilitate a unor bunuri care nu exista. Un control finalizat la mai multe ministere si companii de stat , incheiat in august 2013 si aprobat de boardul Curtii de Conturi in decembrie a aratat ca impactul financiar al abaterilor a fost de peste 2,6 miliarde de lei circa 600 milioane de euro). Stirea se actualizeaza.

Twitter a avut pierderi de peste 500 milioane dolari trimestrul trecut

Twitter a avut pierderi de 511 milioane dolari trimestrul trecut si de 645 milioane dolari pe tot anul, arata primul raport financiar de dupa intrarea pe bursa. Pierderile nu sunt o surpiza, insa tot mai multi se intreaba daca site-ul de microblogging va gasi un mod de a face profit.

Sony se gandeste foarte serios sa vanda divizia Vaio - Noi surse spun ca suma ar fi de 400 milioane dolari, iar cumparatorul, un fond japonez de investitii

La doar cateva zile dupa zvonurile cum ca Lenovo s-ar gandi sa cumpere divizia de PC-uri Vaio a Sony, apare un nou posibil cumparator: Japan Industrial Partners. Publicatia japoneza Nikkei, dar si agentia Reuters, noteaza ca suma ar putea fi undeva in jurul a 400-500 milioane dolari. Comentand informatiile, PC World noteaza ca Sony ar avea de castigat prin vanzarea unei afaceri care aduce pierderi mari.

Presedintele executiv al Google a primit un bonus de 106 milioane dolari pentru activitatea din 2013

Eric Schmidt, presedintele executiv al Google si fost CEO al companiei, a primit, pentru activitatea din 2013, bonusuri in valoare totala de 106 milioane dolari, dintre care sase milioane bani lichizi si actiuni.

Rompetrol: Nu vom oferi statului mai mult de 200 milioane dolari pentru pachetul de 26,7% din Rompetrol Rafinare

Pretul de 200 milioane de dolari oferit statului roman de KazMunai Gaz pentru 26,7% din actiunile Rompetrol Rafinare este cel mai bun posibil si maximul pe care compania il va plati, a declarat azi, Azamat Zhangulov, vicepresedinte Rompetrol Group, in cadrul unei conferinte.

Rompetrol: Nu vom oferi statului mai mult de 200 de milioane dolari pentru pachetul de 26,7% din Rompetrol Rafinare

Pretul de 200 de milioane de dolari oferit statului roman de KazMunai Gaz pentru 26,7% din actiunile Rompetrol Rafinare este cel mai bun posibil si maximul pe care compania il va plati, a declarat azi Azamat Zhangulov, vicepresedinte Rompetrol Group, in cadrul unei conferinte.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )