Libnet.ro
UNICEF

13:30

Rusia anunta primul deces cauzat de coronavirus

Antena3 Antena3,
Rusia anunta primul deces cauzat de coronavirus

Coronavirusul a lovit si Rusia. Autoritatile de la Moscova au anuntat primul deces cauzat de epidemia COVID-19. continuă pe Antena3

Ultima ora! Rusia anunta primul deces cauzat de noul COVID-19. Cine este victima

Rusia a anuntat cu cateva zile inainte ca-si va inchide granitele incepand de miercuri, 18 martie, pana la 1 mai, ca o masura de a evita raspandirea infectiei cu coronavirus. Desi Rusia se afla in topul tarilor cu cele mai putine cazuri de infectii cu Covid-19, astazi a fost anuntat primul deces. Cine este victima .

VIDEO Primul deces cauzat de coronavirus in Republica Moldova

Primul deces cauzat de coronavirus a fost inregistrat in Republica Moldova. Anuntul a fost facut de catre ministra Sanatatii, Viorica Dumbraveanu.

CORONAVIRUS |Primul deces in Republica Moldova

Noul coronavirus a provocat primul deces din Republica Moldova. O femeie de 61 de ani s-a stins din viata marti seara, informeaza Ministrul Sanatatii de peste Prut, Viorica Dumbraveanu. Potrivit.

CORONAVIRUS |Primul deces in Rusia, cauzat de virusul COVID-19

Autoritatile din Rusia au anuntat, joi, primul deces pe teritoriul tarii, cauzat de epidemia COVID-19. Totodata, premierul rus a afirmat ca nu exista motive de panica, citeaza.

Primul deces din cauza coronavirusului in Rusia

Rusia a raportat joi primul deces din cauza infectarii cu noul coronavirus, numarul imbolnavirilor din aceasta tara fiind de 147, potrivit AFP.

Primul deces provocat de COVID-19 in Republica Moldova. Pacienta aflata in stare extrem de grava s-a stins la spital

Ministra Sanatatii, Viorica Dumbraveanu, aanuntat miercuri, 18 martie, ca in Republica Moldova a fost inregistrat primul deces provocat de coronavirus. Femeia avea 61 de ani si se afla de mai multe zile in stare extrem de grava. De asemenea, de doua zile pacienta era conectata la respiratie dirijata.

Primul deces provocat de COVID-19 din Portugalia: in zilele urmatoare vom avea si altele

Autoritatile din Portugalia au raportat, luni, primul deces provocat de noul coronavirus din tara, dar au precizat ca se asteapta sa apara si altele. Potrivit Reuters, vestea vine intr-un moment in care.

Coronavirus in lume: Covid-19 a ajuns in 161 de tari, peste 7.800 de morti Marea Britanie vizeaza sub 20.000 de decese UE isi inchide frontierele pentru non-europeni

Numarul cazurilor de coronavirus la nivel mondial a ajuns la aproape 194. 000, fiind consemnate pana acum 7. 866 de decese si 81. 000 de vindecari ale pacientilor cu Covid-19, arata centralizatorul realizat de motorul de cautare Bing. Numarul deceselor provocate de pandemie in restul lumii l-a depasit pe cel din China. Coronavirusul originar din China a ajuns in alte 161 de tari. ------------23:49 Presedintele Algeriei impune restrictii legate de mitinguri si marsuri. 23:25: Turcia a anuntat primul deces cauzat de coronavirus din tara. 23:21: Cipru impune inderdictii aeriene timp de doua saptamani incepand de sambata23:15 Cel putin 15 batrani ar fi murit intr-un azil din Madrid, potrivit familiilor23:03 Trump vrea sa trimita americanilor cecuri de 1. 000 de dolari pentru a reduce impactul economic al coronavirusului22:55: Danemarca a intensificat masurile pentru combaterea pandemiei de coronavirus. 22:30: Franta le-ar putea interzice cetatenilor britanici sa intre pe teritoriul francez22. 13 Serbia amana alegerile legislative programate pentru sfarsitul lunii aprilie22. 00 Berlusconi doneaza 10 milioane de euro spitalelor din Lombardia21. 45 Presedintele Venezuelei, Nicolas Maduro, a solicitat FMI un ajutor financiar de 5 miliarde de dolari20. 30 in lume au fost confirmate pana acum 193. 893 de cazuri de coronavirus, 7. 866 de persoane pierzandu-si viata din cauza maladiei19. 34 Riposta apararii imunitare a organismului impotriva Covid-19, dezvaluita19. 32 Numarul deceselor in Italia a depasit 2. 01 Medicamentul Favipiravir demonstreaza eficacitate clinica in tratarea Covid-19 - oficial chinez.

ANAF anunta primul caz de coronavirus

ANAF a anuntat joi primul caz de coronavirus confirmat la unul dintre angajatii sai, precizand ca a luat masuri imediate pentru izolare acestuia la domiciliu.

Primul caz de coronavirus confirmat in ANAF

A fost confirmat primul caz de coronavirus in ANAF. Este vorba despre o persoana din Brasov, care lucreaza in cadrul Directiei Regionale a Finantelor Publice Brasov - Trezoreria Brasov,. Reprezentantii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )