Libnet.ro
UNICEF

09:45

Rusia a blocat accesul in mai mult de un sfert din Marea Neagra (presa ucraineana)

Hotnews Hotnews,
 Rusia a blocat accesul in mai mult de un sfert din Marea Neagra (presa ucraineana)

Federatia Rusa a inchis pentru aproape o luna peste un sfert din Marea Neagra, o zona pe unde trec rutele internationale de transport maritim spre Ucraina, Bulgaria, Georgia si Romania, noteaza marti publicatia ucraineana Zerkalo nedeli, citand Portalul militar ucrainean, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Moscova isi intareste controlul la granitele Romaniei: Marina rusa a blocat accesul in mai mult de un sfert din Marea Neagra. HARTA zonelor inchise (FOTO)

Kremlinul face pasi importanti pentru a-si consolida dominatia in interiorul Marii Negre. Presa ucraineana scrie marti ca Rusia a inchis pentru aproape o luna peste un sfert din aceasta mare, o zona pe unde.

Presa ucraineana: Rusia interzice accesul in peste un sfert din Marea Neagra

Rusia a blocat accesul pentru aproape o luna in peste o patrime din Marea Neagra, inclusiv intr-o zona de transport maritim international spre Romania, Ucraina, Bulgaria si Georgia, scrie publicatia ucraineana Zerkalo nedeli.

Efectele OUG 114 ies la suprafata: Companiile din energie importa mai mult gaz, pentru a compensa o productie mai scazuta. Gazul de import nu este neaparat mai scump

Romania cumpara tot mai mult gaz din import, ca efect al ordonantei de urgenta 1142018, prin care companiile din energie sunt obligate sa plateasca o taxe de 2% din cifra de afaceri, spun specialistii din.

Startup-ul fintech Nubank valoreaza de aproape 6 ori mai mult ca Revolut

Startup-ul financiar Nubank a obtinut o noua investitie, de 400 de milioane de dolari, si ajunge astfel sa valoreze 10 miliarde de dolari, de aproape 6 ori mai mult ca fintech-ul european Revolut, utilizat si in Romania.

Hosu, DIICOT, despre ancheta din Cazul Caracal: Nu cred ca se putea mai mult decat atat, mergem pe toate pistele Este vorba despre o locatie foarte mare, trebuie luata la milimetru

Procurorul sef adjunct al DIICOT, Georgiana Hosu, spune ca ancheta in cazul Caracal este dificila deoarece este vorba despre o locatie foarte mare care trebuie luata la milimetru. Nu cred ca se putea mai mult decat atat, mergem pe toate pistele, a afirmat Hosu, potrivit Mediafax.

IN CRESTERE CU 19% Autovit.ro: Tranzactiile cu autoturisme noi - la cel mai bun nivel din ultimii 11 ani

Vanzari record si la masinile electrice * Autovit. ro: Masinile noi vor avea cel mai bun an din ultimul deceniu * Declinul diesel-ului pe piata masinilor noi va continua Tranzactiile cu autoturisme noi din tara noastra au crescut cu 19%, in primul semestru al acestui an, si au ajuns la cel mai bun nivel din ultimii 11 ani, arata o analiza realizata de Autovit. ro. Aceasta mentioneaza ca tranzactiile cu masini second-hand pe plan intern reinmatriculari) au avut parte de cel mai bun semestru de cand exista date. Piata masinilor second-hand din strainatate a scazut cu 7%, dar ramane la valori consistente - 217. 000 de tranzactii in primele 6 luni ale anului, mai precizeaza sursa citata.

Nicolae Moga, ministrul de Interne cu cel mai scurt mandat din istoria institutiei - 6 zile Cazul Caracal a explodat la doua zile de la numirea lui in functie

Nicolae Moga, care a demisionat marti in urma tragediei de la Caracal, este ministrul de Interne cu cel mai scurt mandat din istoria ministerului - a ocupat aceasta functie doar sase zile. Alexandra a disparut de acasa miercuri, exact in ziua in care Moga a depus juramantul, iar cazul a explodat doua zile mai tarziu. Un mandat scurt a avut si fostul lider PSD Liviu Dragnea, care a fost la conducerea MAI 12 zile.

Identitatea celui mai tanar terorist din istoria Marii Britanii ramane secreta

Identitatea celui mai tanar terorist din istoria Marii Britanii, care a planuit sa omoare ofiteri de politie in Australia, va ramane secreta pentru tot restul vietii sale in urma unei decizii a tribunalelor, informeaza The Guardian.

Cele mai stupide decese din istorie. Moartea i-a facut celebri

Daca pe unii evenimentele din timpul vietii i-au facut cunoscuti, pe cei din lista de mai jos moartea le-a adus renume. Iata cele mai stupide decese din istorie! Cele mai stupide decese din istorie. Un cascador a murit din cauza unei coji de portocala in general lucrurile infaptuite in timpul vietii sunt cele care te .

Untold, totul despre editia 2019. Se vor auzi sau nu manele la cel mai asteptat festival din Romania

Cel mai asteptat festival muzical din Romania se pregateste sa-si deschida portile! Untold 2019 se va desfasura, la Cluj Napoca, in perioada 01-04 august, iar in acest interval peste 200 de artisti vor evolua in fata publicului. Peste 200 de artisti, la Untold Untold debuteaza la inceputul lunii august. Peste 200 de artisti vor evolua pe .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )