Libnet.ro
UNICEF

11:30

Suspans si violenta in cel mai nou clip Fall Out Boy feat. Big Sean The Mighty Fall!

Devorator Monden Devorator Monden,
Suspans si violenta in cel mai nou clip Fall Out Boy feat. Big Sean The Mighty Fall!

Pete Wentz, Patrick Stump, Andy Hurley si Joe Trohman tocmai si-au lansat cea de-a cincea parte din seria The Young Blood Chronicles, care presupune lansarea cate unui videoclip pentru fiecare piesa de pe ultimul album al formatiei, Save Rock And Roll. The Mighty Fall, in colaborare cu rapperul Big Sean, este cel de-al cincilea single . continuă pe Devorator Monden

HOT! Vezi aici cel mai nou clip Jay-Z feat. Justin Timberlake Holy Grail!

Dupa ce s-au aliat pentru a sustine impreuna turneul Legends Of The Summer, a venit vremea ca cei doi buni prieteni sa realizeze un clip si pentru noua lor colaborare, single-ul Holy Grail, extras de pe ultimul album al lui Jay-Z, Magna CartaHoly Grail. Clipul, regizat de catre Anthony Mandler, are la baza fata intunecata .

Adela Popescu si Radu Valcan pleaca la drum facand autostopul in cel mai nou clip Dj Project Fara tine

Dj Project si Adela Popescu lanseaza videoclipul piesei Fara tine, un videoclip incendiar, foarte alert, plin de pasiune, filmat pe malul Marii Negre, la care au participat 6000 de persoane si care spune doua povesti de dragoste cu ajutorul unui oaspete surpriza: Radu Valcan. Videoclipul a fost regizat de Florin Botea si veti surprinde imagini .

LG G2, in cel mai nou clip de promovare [VIDEO]

Terminalul LG G2 este impresionant, cel putin din punctul de vedere al configuratiei hardware, motiv pentru care LG investeste in promovarea sa. Incercand probabil sa impresioneze amatorii de calatorii in spatiu si in acelasi timp sa demonstreze abilitatile de captura ale noului sau varf de gama, LG investe sume semnificative de bani in clipuri de promovare. Cea mai noua reclama la LG G2 este de fapt un clip de aproximativ doua minute in care sunt folosite secvente imortalizate folosind camera [].

ASUS PQ321QE: cel mai subtire monitor 4K Ultra HD

Cel mai subtire monitor 4k Ultra HD din acest moment este ASUS PQ321QE. Rezolutia sa de 3840 x 2160 pixeli este echivalenta cu patru ecrane Full HD aranjate unul langa altul. ASUS PQ321QE, cu 35mm in cel mai gros punct, are diagonala de 31,5 inci si aspect 16:9. Utilizeaza tehnologie IGZO cu semiconductor din Indiu Galiu Oxid de Zinc) pentru stratul activ al panoului LCD, spre deosebire de monitoarele traditionale care utilizeaza siliciu amorf. Panourile IGZO suporta tranzistori mult mai [].

Melbourne ramane orasul cu cel mai bun nivel de trai. Sofia, printre capitalele in care nivelul a scazut cel mai mult in ultimii cinci ani

Melbourne ramane pentru al treilea an consecutiv orasul unde este cel mai bine sa traiesti, iar Viena este pe locul doi, arata erditia 2013 a raportului Economist Intelligence Unit ce include 140 de orase. Conflictul din Siria a trimis Damascul pe ultimul loc, iar orase precum Cairo si Tripoli au scazut masiv in top fata de acum cinci ani. Si capitala bulgara Sofia este in top 5 al oraselor in care nivelul de trai a scazut cel mai mult.

Frank Ribery, desemnat cel mai bun jucator din Europa in sezonul 2012/13 de catre UEFA

Francezul Frank Ribery a fost desemnat cel mai bun jucator din Europa in sezonul 2012/13, in urma unei anchete realizate de UEFA. Fotbalistul lui Bayern Munchen i-a devansat in voturile jurnalistilor pe Lionel Messi.

Armata siriana se pregateste pentru cel mai rau scenariu, in cazul unui atac strain

Armata siriana se pregateste pentru cel mai rau scenariu in cazul unor lovituri occidentale impotriva tarii, a declarat un oficial din cadrul serviciilor de securitate. Lucram, asa cum fac toate armatele din.

Armata siriana se pregateste pentru cel mai rau scenariu in cazul unuor atacuri militare din partea occidentalilor

Un oficial din cadrul serviciului de securitate al Siriei a declarat pentru AFP ca armata siriana se pregateste pentru cel mai rau scenariu in cazul unui atac din partea occidentalilor. Lucram, asa cum fac .

Armata siriana se pregateste pentru cel mai rau scenariu in cazul unor atacuri militare din partea occidentalilor

Un oficial din cadrul serviciului de securitate al Siriei a declarat pentru AFP ca armata siriana se pregateste pentru cel mai rau scenariu in cazul unui atac din partea occidentalilor. Lucram, asa cum fac.

Anda Adam a fost votata drept artistul cu cel mai bun show la Media Music Awards

Anda Adam a fost desemnata, in urma unui sondaj online, drept artistul cu cel mai bun show realizat in cadrul editiei de anul trecut a galei de premii Media Music Awards. Continue reading .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )