Libnet.ro
UNICEF

01:05

Salariatii din R. Moldova care revin din vacante vor sta in carantina 14 zile din cont propriu

Adevărul Adevărul,
Salariatii din R. Moldova care revin din vacante vor sta in carantina 14 zile din cont propriu

Angajatii care au fost la odihna peste hotare vor sta 14 zile in izolare din cont propriu. Concediu medical pentru carantina se elibereaza doar salariatilor care au fost in contact cu persoanele cu boli contagioase, precizeaza o circulara emisa de Ministerul Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Elevii din nordul Germaniei revin la scoala, dupa inchiderea scolilor din luna martie. Ce masuri se impun in unitatile de invatamant

Incepand de luni, zeci de mii de elevi din nordul Germaniei revin la scoala, dupa terminarea vacantei de vara. Deoarece acest lucru poate insemna un moment critic pentru gestionarea pandemiei de COVID-19, o.

FOTO Avocata din Cluj care i-a zapacit pe fotbalisti. Si Adrian Cristea a pus ochii pe ea

Absolventa de drept, business developer si pasionata de sport, Andreea din Cluj este una dintre cele mai surprinzatoare prezente de pe Istagram. Printre urmaritorii ei se numara si Adrian Cristea. Avocata din Cluj care face furori printre fotbalisti. Adrian Cristea a pus ochii pe ea Pasionata de calatorii, sport, dar si de fotografie, Andreea, absolventa .

Declaratii tulburatoare. Sotul gravidei din Arad care a murit de COVID-19 vorbeste despre ultimele momente din spital: Mi-a zis ca ma iubeste si ne-am spus Noapte buna!

Povestea tragica a femeii insarcinate, de 39 de ani, din Arad care a murit din cauza COVID-19 a intristat intreaga tara. Fusese initial internata la Spitalul din Arad, dupa ce a fost depistata pozitiv cu noul.

Jonathan Isaac, primul baschetbalist din NBA care refuza sa ingenuncheze

Baschetbalistul echipei Orlando Magic Jonathan Isaac este primul jucator din NBA care refuza sa ingenuncheze in timpul intonarii imnului national, de cand s-a reluat, joi, campionatul nord-american, informeaza BBC.

Este oficial. Romania a actualizat lista tarilor aflate in zona galbena. incepand de astazi, cei care vin din aceste locuri vor sta 14 zile in carantina

Potrivit ultimelor statistici la nivel global, pandemia de COVID-19 pare sa atinga limite nebanuite in anumite tari. Astfel, Institutul National pentru Sanatate Publica a actualizat lista tarilor aflate in zona galbena, pentru care se impune regim de carantina de 14 zile. Cine sunt cetatenii care trebuie sa stea in carantina 14 zile la sosirea in .

Finala campionatului este in pericol! Motivul pentru care clujenii nu vor sa mearga la Craiova

CSU Craiova CFR Cluj, partida decisiva in lupta pentru titlu, este programata in aceasta seara, de la ora 20:30. Doar ca tenisunile dintre conducerile celor doua echipe au ajuns la cel mai inalt nivel. Iar riscul ca meciul sa nu se mai dispute este din ce in ce mai mare. Sunt reprosuri de ambele .

Alianta USR-PLUS, prima formatiune politica din Romania care strange semnaturi online

Reprezentantii Aliantei USR-PLUS au anuntat ca de astazi vor incepe strangerea de semnaturi de sustinere online, printr-un mecanism aprobat de Autoritatea Electorala Permanenta AEP). Decizia de a apela si la aceasta metoda vine in contextul in care numarul de cazuri de COVID-19 este in crestere in Romania.

Masca de protectie este obligatorie in jumatate din tara. Care sunt judetele in care purtarea ei este obligatorie in spatiile deschise

Masca de protectie este obligatorie din aceasta dimineata in Capitala in aer liber, in absolut toate zonele aglomerate. Decizia a fost luata de Comitetul pentru Situatii de Urgenta.

Gravida din Arad care a murit de COVID raspandea teorii ale conspiratiei: Nu port masca pentru ca faciliteaza reproducerea bacteriilor care pot ajunge in gura si in plamani

Femeia de 39 de ani din Arad insarcinata in 28 de saptamani care a murit saptamana trecuta in urma infectiei cu COVID-19 posta pe Facebook teorii ale conspiratiei despre virus. Ea se lauda cu faptul ca nu purta masca pe motiv ca faciliteaza reproducerea pentru bacteriile care pot ajunge in gura si in plamani si acuza autoritatile de faptul ca ti-au spus sa staiincasa in loc sa iti intaresti sistemul imunitar contactand un agent patogen la fel cum ti-au spus ca se moare de pojar cand stii foarte bine ca asta este o abominatie.

De acum, faci cumparaturi online mai linistit: schimbarea din Chrome care te ajuta enorm

Pentru a te ajuta sa dormi mai linistit noaptea, Google aduce o modificare semnificativa browserului Chrome, cand vine vorba de achizitii online. Numarul celor care au ajuns sa-si foloseasca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )