Libnet.ro
UNICEF

17:30

Samsung recheama 1 milion de telefoane Galaxy Note 7

Antena3 Antena3,
Samsung recheama 1 milion de telefoane Galaxy Note 7

Comisia pentru Protectia Consumatorilor CPSC) a anuntat joi seara rechemarea a un milion de smartphone-uri Samsung Galaxy Note 7 ca urmare a pericolului reprezentat de bateriile ce pot exploda in timpul. continuă pe Antena3

Samsung vrea sa repare situatia: Galaxy Note 7 va avea baterii de la un furnizor de incredere

Telefoanele Galaxy Note 7, in care probabil ca Samsung isi pusese multe sperante, au inceput sa explodeze pe banda rulanta la scurt timp dupa lansare, din cauza unui defect al bateriei. Prin urmare, gigantul sud-coreean a fost nevoit sa trateze situatia cu profesionalism si sa inceteze comercializarea telefoanelor, ceea ce a generat pierderi financiare imense.

Un Galaxy Note 7 ar fi provocat un incendiu pe autostrada

Astept cu entuziasm momentul in care nu vom mai detalia situatii dramatice cauzate de exploziile Galaxy Note 7, dar probabil ca vor mai trece cateva saptamani pana atunci. in total, doar in Statele Unite, au fost confirmate 70 de cazuri de telefoane Galaxy Note 7 explodate. inainte de publicarea acestei cifre cu vreo doua saptamani, [].

Statele Unite au rechemat un milion de smartphone-uri Samsung Galaxy Note 7

Comisia pentru Protectia Consumatorilor CPSC) a anuntat joi seara rechemarea a un milion de smartphone-uri Samsung Galaxy Note 7 ca urmare a pericolului reprezentat de bateriile ce pot exploda in timpul incarcarii. Decizia CPSC vine la doua saptamani dupa ce compania sud-coreeana a oprit comercializarea smartphone-urilor, care pot produce cu usurinta un incendiu, scrie DPA.

Scandalul Galaxy Note 7: Peste 70 de telefoane au explodat numai in SUA

La inceputul lunii septembrie, cand Samsung a facut oficial anuntul de rechemare a telefoanelor Galaxy Note 7, aproximativ 35 de cazuri de smartphone-uri explozive erau deja inregistrate. Numarul s-a schimbat in defavoarea Samsung, astfel ca la momentul actual, doar in Statele Unite au fost inregistrate mai bine de 70 de Note 7 ce au avut [].

Samsung isi cere scuze oficial pentru problemele cu Galaxy Note 7 [VIDEO]

Un video a aparut recent pe site-ul oficial Samsung, in care Tim Baxter, directorul Samsung Electronics America, isi cere scuze in numele companiei pentru problemele cu bateriile din Galaxy Note 7. Tim Baxter, directorul filialei Samsung din Statele Unite, discuta de-a lungul a celor 2 minute si 24 de secunde, despre seria de evenimente nefericite [].

Samsung a anuntat cand primiti la schimb un nou Galaxy Note 7

Poate cel mai fierbinte telefon al momentului este Galaxy Note 7. Din fericire, cei de la Samsung au lamurit in sfarsit detaliile programului de returnare a dispozitivelor explozive. Numarul smartphone-urilor Galaxy Note 7 care au luat foc in ultimele saptamani a atins cote alarmante. Nu au fost momentan inregistrate decese, dar o familie a ramas [].

Cati bani a pierdut Samsung din cauza exploziilor Galaxy Note 7

Dupa aproximativ doua saptamani de cand am aflat de primul Galaxy Note 7 care a explodat, pierderile financiare ale Samsung din cauza acestui subiect devin publice. Lansarea Galaxy Note 7 se anunta a fi cea mai costisitoare din ultimii ani, iar investitiile nu se vor face in promovarea dispozitivului. Din cauza faptului ca tot mai [].

Samsung ia masuri pentru evitarea incendiilor cauzate de telefonul Galaxy Note 7

Producatorul sud-coreean Samsung a anuntat, miercuri, ca va lansa un update al sistemului de operare prin care va limita capacitatea de incarcare a bateriei telefonului Galaxy Note 7 la 60%, dupa ce, in ultima perioada, bateriile mai multor dispozitive din acest model au luat foc.

Scandalul Galaxy Note 7: cum verifici daca telefonul tau are probleme

Avand in vedere ca problemele Galaxy Note 7 au luat amploare in ultimele zile, compania Samsung a fost nevoita sa ofere sprijin clientilor posesori ai acestui smartphone. Pe langa rechemarea telefoanelor cu probleme, Samsung a promis si crearea unui site cu ajutorul caruia cei ce detin un Note 7 pot afla daca telefonul este sigur [].

Operatorii telecom contacteaza clientii romani pentru returnarea Galaxy Note 7

Operatorii telecom din Romania au contactat clientii care au comandat terminalul Samsung Galaxy Note 7, pentru a li se restitui contravaloarea pachetului achizitionat, au confirmat reprezentantii companiilor, pentru WALL-STREET. ro.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )