Libnet.ro
UNICEF

13:00

Statele Unite au rechemat un milion de smartphone-uri Samsung Galaxy Note 7

Adevărul Adevărul,
Statele Unite au rechemat un milion de smartphone-uri Samsung Galaxy Note 7

Comisia pentru Protectia Consumatorilor CPSC) a anuntat joi seara rechemarea a un milion de smartphone-uri Samsung Galaxy Note 7 ca urmare a pericolului reprezentat de bateriile ce pot exploda in timpul incarcarii. Decizia CPSC vine la doua saptamani dupa ce compania sud-coreeana a oprit comercializarea smartphone-urilor, care pot produce cu usurinta un incendiu, scrie DPA. continuă pe Adevărul

Samsung Galaxy S8 va beneficia de cel mai performant procesor Exynos

Samsung Galaxy S8, urmatorul flagship al companiei coreene, este subiectul unor noi zvonuri. Zvonurile in legatura cu Samsung Galaxy S8 au inceput sa se inmulteasca in mod considerabil in ultima perioada, iar principala cauza o reprezinta problemele terminalului Galaxy Note 7. Dupa cum probabil stiti deja, in urma cu ceva vreme, Samsung a rechemat in [].

Samsung Galaxy S8 ar putea fi lansat mai devreme decat era planificat

Problemele cu modelul Galaxy Note 7 ar putea sa-i determine pe coreeni sa lanseze Samsung Galaxy S8 mai devreme. Dupa ce au fost raportate mai multe cazuri in care explozia Note 7 a provocat pagube serioase, Samsung i-a rugat in urma cu cateva zilecei care au cumparat telefonul sa nu il mai incarce si sa [].

Statele Unite ofera o suma impresionanta Israelului: 38 de miliarde de dolari pentru asistenta militara

Statele Unite au aprobat un nou plan de asistenta militara destinata Israelului in valoare de 38 de miliarde de dolari, o suma-record in istoria americana. Presedintia Statelor Unite a confirmat.

Statele Unite prelungesc pentru inca un an sanctiunile comerciale impotriva Cubei

Statele Unite ale Americii au extins pentru un an o hotarare care restrictioneaza comertul cu statul cubanez, in pofida normalizarii relatiilor diplomatice, conform site-ului postului de televiziune TeleSur, citat de Mediafax.

Samsung recheama 1 milion de telefoane Galaxy Note 7

Comisia pentru Protectia Consumatorilor CPSC) a anuntat joi seara rechemarea a un milion de smartphone-uri Samsung Galaxy Note 7 ca urmare a pericolului reprezentat de bateriile ce pot exploda in timpul.

Un Samsung Galaxy S7 a explodat fara sa fie pus la incarcat

Cei de la Samsung nu pot sa aiba o zi de liniste. Dupa scandalul iscat de telefoanele Galaxy Note 7 care explodeaza, se pare ca si cateva exemplare de Galaxy S7 au probleme. in urma cu cateva zile, am anuntat initierea unui proces in Statele Unite impotriva celor de la Samsung pornind de la un [].

Samsung Galaxy S8 ar putea fi urmatorul flagship fara jack pentru casti

Decizia luata de Apple cu privire la eliminarea jack-ului clasic de 3,5mm pentru casti poate fi interpretata ca una luata in directia controlului pietei. Apple poate influenta piata producatorilor de casti, chiar daca pe termen scurt, cumparatorii telefoanelor iPhone 7 ar putea fi deranjati de folosirea portului Lightning. Samsung ar putea fi urmatorul producator ce [].

Lovitura pentru ISIS. Statele Unite si Israel sustin crearea unui STAT CRESTIN in Orientul Mijlociu

Lovitura pentru Statul Islamic din partea organizatiilor crestine din Orientul Mijlociu. Acestea solicita Statelor Unite ajutorul pentru a crea un stat crestin in mijlocul lumii arabe ca raspuns la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2224 seconds )