Libnet.ro
UNICEF

12:00

Saptamana viitoare vom organiza o campanie prin care sa stimulam donarea de sange

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Saptamana viitoare vom organiza o campanie prin care sa stimulam donarea de sange

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca municipalitatea, prin Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti ASSMB), impreuna cu Centrul de Tineret si servciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov, va organiza in cursul saptamanii urmatoare o campanie prin care sa fie stimulata donarea de sange, pentru ca este criza de sange mai ales in perioada verii, potrivit unor surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Criza de sange in Capitala din cauza caniculei: operatii amanate si pungi de sange aduse din vestul tarii. Unde puteti dona

E criza de sange in Capitala din cauza concediilor, astfel ca Centrul de Transfuzii Bucuresti a ajuns in situatia de a solicita pungi de sange din Arad sau Oradea. Totodata, s-a facut un apel catre chirurgi, sa amane operatiile programate astfel incat sa poata fi asigurate urgentele. Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca va organiza in cursul saptamanii urmatoare o campanie prin care sa fie stimulata donarea de sange.

Ministrul Justitiei discuta, saptamana viitoare, cu angajatii din penitenciare. Sindicalistii au anuntat proteste

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, miercuri, ca saptamana viitoare va avea o intalnire cu angajatii penitenciarelor, in contextul in care acestia au protestat.

Modul prin care Puiu Popoviciu si-a construit averea impresionata

Dana Grecu a dezvaluit, in emisiunea La Ordinea Zilei, modul prin care Puiu Popoviciu si-a construit averea impresionanta. Aceasta a sustinut faptul ca Puiu Popoviciu a fost initial un sef de service.

Modul prin care Puiu Popoviciu si-a construit averea impresionanta

Dana Grecu a dezvaluit, in emisiunea La Ordinea Zilei, modul prin care Puiu Popoviciu si-a construit averea impresionanta. Aceasta a sustinut faptul ca Puiu Popoviciu a fost initial un sef de service.

USR propune o lege prin care sa se interzica reangajarea la stat a persoanelor pensionate anticipat

USR intentioneaza sa depuna o lege prin care sa se interzica reangajarea la stat a persoanelor care s-au pensionat anticipat, cu pensie de serviciu, si astfel beneficiaza de ambele drepturi, dupa cazul.

USR propune Legea anti-Ciocoiu, prin care sa fie interzisa reangajarea la stat a persoanelor pensionate anticipat cu pensie de serviciu

USR anunta ca va depune o lege prin care sa se interzica reangajarea la stat a persoanelor care s-au pensionat anticipat, cu pensie de serviciu, si astfel beneficiaza de ambele drepturi, dupa cazul generalului Cornel Ciocoiu, trecut in rezerva si apoi reangajat.

Meteo: Temperaturi de peste 35 de grade in Bucuresti, pana saptamana viitoare. Posibile averse si descarcari electrice, de luni

Vremea caniculara se va mentine in Bucuresti pana spre sfarsitul saptamanii viitoare, cand temperaturile vor depasi 35 de grade, iar disconfortul termic mai ales pe timpul noptii va creste, a anuntat Gabriela Bancila, de la Administratia Nationala de.

Guvernul a aprobat proiectul de OUG prin care pensiile de serviciu nu vor mai putea depasi salariile nete

Guvernul Romaniei a adoptat, vineri, o ordonanta de urgenta care stabileste ca pensiile de serviciu nu se vor mai majora, anual, prin raportare la cresterile salariale, ci doar in functie de coeficientul de inflatie, asa cum se procedeaza, in prezent, in cazul pensiilor reglementate de Legea 263/2010. Actul normativ prevede, de asemenea, ca valoarea neta a pensiei de serviciu nu va mai putea depasi media soldelor/salariilor nete cuprinse in baza de calcul a pensiei.

Guvernul a aprobat ordonanta prin care pensiile de serviciu nu vor mai putea depasi salariile nete

ACTUALIZARE 16:10 Guvernul Romaniei a adoptat, astazi, o ordonanta de urgenta care stabileste ca pensiile de serviciu nu se vor mai majora, anual, prin raportare la cresterile salariale, ci doar in functie de coeficientul de inflatie, asa cum se procedeaza, in prezent, in cazul pensiilor reglementate de Legea 263/2010. *Misa, despre pensiile speciale: Deficitul la Fondul de pensii este de 14,1 miliarde in acest an.

Un model celebru din Rusia a murit. Fanii sunt socati de modalitatea prin care si-a pierdut viata (FOTO)

O femeie motociclist din Rusia, renumita pentru sedintele sale foto indraznete pe motociclete si pentru casacadoriile sale pe Instagram, a avut parte de un accident teribil, care i-a luat viata.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )