Libnet.ro
UNICEF

10:45

Guvernul a aprobat ordonanta prin care pensiile de serviciu nu vor mai putea depasi salariile nete

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvernul a aprobat ordonanta prin care pensiile de serviciu nu vor mai putea depasi salariile nete

ACTUALIZARE 16:10 Guvernul Romaniei a adoptat, astazi, o ordonanta de urgenta care stabileste ca pensiile de serviciu nu se vor mai majora, anual, prin raportare la cresterile salariale, ci doar in functie de coeficientul de inflatie, asa cum se procedeaza, in prezent, in cazul pensiilor reglementate de Legea 263/2010. *Misa, despre pensiile speciale: Deficitul la Fondul de pensii este de 14,1 miliarde in acest an. continuă pe Ziarul Bursa

Guvernul a aprobat proiectul de OUG prin care pensiile de serviciu nu vor mai putea depasi salariile nete

Guvernul Romaniei a adoptat, vineri, o ordonanta de urgenta care stabileste ca pensiile de serviciu nu se vor mai majora, anual, prin raportare la cresterile salariale, ci doar in functie de coeficientul de inflatie, asa cum se procedeaza, in prezent, in cazul pensiilor reglementate de Legea 263/2010. Actul normativ prevede, de asemenea, ca valoarea neta a pensiei de serviciu nu va mai putea depasi media soldelor/salariilor nete cuprinse in baza de calcul a pensiei.

Guvernul a aprobat regulamentul prin care angajatii din administratia publica locala vor putea beneficia de sporul pentru conditii periculoase sau vatamatoare de munca, de pana la 15% din salariul de baza

Guvernul a adoptat vineri, printr-o hotarare, Regulamentul privind stabilirea locurilor de munca, a categoriilor de personal, marimea concreta a sporului pentru conditii de munca si criteriile de acordare a acestuia pentru angajatii din administratia publica locala. In baza acestui Regulament, angajatii din administratia publica locala vor putea beneficia de sporul pentru conditii periculoase sau vatamatoare de munca, de pana la 15% din salariul de baza, prevazut de Legea-cadru nr. 153/2017 privind salarizarea personalului platit din fonduri publice.

Guvernul a aprobat majorarea cu pana 15% a salariilor politistilor din Ministerul de Interne si personalul civil din institutiile publice de aparare, ordine publica si securitate nationala

Guvernul a aprobat vineri un proiect de OUG prin care politistii din Ministerul Afacerilor Interne si personalul civil din institutiile publice de aparare, ordine publica si securitate nationala vor putea beneficia de majorari salariale de pana la 15% din salariul de baza. Majorarile intra in vigoare de la 1 octombrie.

USR propune Legea anti-Ciocoiu, prin care sa fie interzisa reangajarea la stat a persoanelor pensionate anticipat cu pensie de serviciu

USR anunta ca va depune o lege prin care sa se interzica reangajarea la stat a persoanelor care s-au pensionat anticipat, cu pensie de serviciu, si astfel beneficiaza de ambele drepturi, dupa cazul generalului Cornel Ciocoiu, trecut in rezerva si apoi reangajat.

USR propune o lege prin care sa se interzica reangajarea la stat a persoanelor pensionate anticipat

USR intentioneaza sa depuna o lege prin care sa se interzica reangajarea la stat a persoanelor care s-au pensionat anticipat, cu pensie de serviciu, si astfel beneficiaza de ambele drepturi, dupa cazul.

Modul prin care Puiu Popoviciu si-a construit averea impresionata

Dana Grecu a dezvaluit, in emisiunea La Ordinea Zilei, modul prin care Puiu Popoviciu si-a construit averea impresionanta. Aceasta a sustinut faptul ca Puiu Popoviciu a fost initial un sef de service.

Modul prin care Puiu Popoviciu si-a construit averea impresionanta

Dana Grecu a dezvaluit, in emisiunea La Ordinea Zilei, modul prin care Puiu Popoviciu si-a construit averea impresionanta. Aceasta a sustinut faptul ca Puiu Popoviciu a fost initial un sef de service.

Saptamana viitoare vom organiza o campanie prin care sa stimulam donarea de sange

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca municipalitatea, prin Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti ASSMB), impreuna cu Centrul de Tineret si servciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov, va organiza in cursul saptamanii urmatoare o campanie prin care sa fie stimulata donarea de sange, pentru ca este criza de sange mai ales in perioada verii, potrivit unor surse din presa.

Nou val de pensionari in Ministerul de Interne: Presedintele Iohannis a semnat decretele prin care sapte chestori si un general au trecut in rezerva

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretele de incetare a raporturilor de serviciu a sapte chestori din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, potrivit Administratiei Prezidentiale.

Ministerul Educatiei intentioneaza sa introduca in scoli catalogul electronic, prin care parintii sa poata vedea in timp real notele si absentele elevilor

Ministerul Educatiei intentioneaza sa introduca in scoli, in cel mult doi ani, catalogul electronic, in care vor fi trecute toate absentele si toate notele, iar parintii vor putea verifica situatia in timp real, a declarat marti ministrul Liviu Pop, aflat intr-o vizita la Alba Iulia, relateaza News. ro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2375 seconds )