Libnet.ro
UNICEF

07:15

Sase cazuri de coronavirus la Biserica Sf. Dumitru din Capitala. Printre acestea, doi preoti

Antena3 Antena3,
Sase cazuri de coronavirus la Biserica Sf. Dumitru din Capitala. Printre acestea, doi preoti

Sase persoane au fost diagnosticate cu coronavirus la Biserica Sf. Dumitru din Capitala. E vorba despre doi preoti, doi diaconi, un cantaret si o alta angajata. continuă pe Antena3

Ancheta epidemiologica la o biserica din Capitala. Doi preoti si inca patru persoane, infectate

Doi preoti si alte patru persoane, angajati ai unei biserici din Capitala, diagnosticati cu COVID-19! Autoritatile a decis sa demareze o ancheta epidemiologica in incinta lacasului sfant. Ancheta epidemiologica la o biserica din Capitala Doi preoti, doi diaconi, un cantaret si o angajata a bisercii au fost diagnosticati cu coronavirus. Toti se afla internati intr-un .

Noua persoane depistate cu coronavirus la un centru de dializa privat din Capitala Nereguli grave descoperite la centrul medical

Noua persoane de la un centru de dializa privat din Capitala au fost confirmate cu coronavirus, anunta autoritatile, precizand ca au fost testate 40 de persoane, iar rezultatele au venit pentru 20 dintre ele.

Cristian Gatu a suferit un atac cerebral. Fostul mare handbalist e internat la Spitalul Militar din Capitala si va fi operat joi

Cristian Gatu 74 de ani) e internat la Spitalul Militar din Capitala, dupa ce a suferit un atac cerebral, potrivit GSP. El a efectuat un computer tomograf, in urma caruia i s-a descoperit un cheag de sange de.

Dosar penal deschis la Spitalul Sfantul Ioan din Capitala. Conducerea, reclamata pentru lipsa dotarii si a preventiei, dar si ca ar fi obligat medicii sa participe la cursuri si colocvii, desi Guvernul a sistat astfel de evenimente

Procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 4 din Capitala au anuntat, marti, ca deschid un dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor si abuz in serviciu. Demersul are la baza.

Biserica Ortodoxa, despre cazurile confirmate cu COVID-19 la un lacas de cult din Capitala: A fost dezinfectat tot, nu s-a oficiat nicio slujba!

Vasile Banescu a oferit primele informatii oficiale cu privire la preotii confirmati cu noul coronavirus, in exclusivitate la Antena 3. Purtatorul de cuvant sustine ca in biserica respectiva nu s-a mai oficiat nicio slujba, iar lacasul de cult si curtea acestuia au fost dezinfectate de urgenta.

Fenomenul coronavirus nu mai poate fi stapanit. E greu de crezut ca miile de romani reveniti in tara mai pot fi convinsi sa stea izolati - managerul Spitalului Babes din Capitala

In acest moment, fenomenul coronavirus nu mai poate fi stapanit, pentru ca este greu de crezut ca miile de romani intorsi din strainatate mai pot fi convinsi sa stea izolati, spune managerul Spitalului Clinic Victor Babes din Bucuresti, dr. Emilian Imbri. El s-a referit si la cele doua scheme de tratament diferite folosite de spitalele care trateaza pacienti cu COVID-19, afirmand ca nu este util ca acestea sa fie dezbatute la televizor, pentru ca s-a ajuns ca populatia sa dea navala in farmacii si sa cumpere medicamentele disponibile, in timp ce spitalele vor avea o problema cu achizitia.

Spitalul Floreasca din Capitala: 7 medici si 23 de asistenti, izolati dupa ce un pacient a fost confirmat cu coronavirus (VIDEO)

Ancheta epidemiologica la cel mai mare spital de urgenta din Bucuresti. 7 medici, 23 de asistenti medicali, plus personal auxiliar de la Spitalul Floreasca,sunt izolati la domiciliu, dupa ce pacient.

70 de cadre medicale de la Spitalul Obregia din Capitala, in carantina, dupa ce un pacient a fost diagnosticat cu COVID-19

70 de cadre medicale de la Spitalul Clinic dePsihiatrieProf. Dr. Al. Obregia au fost plasate in carantina, dupa ce unpacienta fost diagnosticat cu coronavirus. Barbatula fost.

Poluarea din Capitala e din nou la cote ridicate. Ministerul Mediului: A fost transmisa o avertizare catre Primaria Municipiului Bucuresti pentru dispunerea de masuri imediate

Poluare din Bucuresti este din nou la cote ridicate, desi traficul s-a redus semnificativ din cauza restrictiilor impuse de autoritati in contextul pandemiei de coronavirus. Potrivit datelor furnizate de.

VIDEO in plina epidemie de coronavirus, Catedrala Ortodoxa din Cluj-Napoca impartaseste zeci de oameni

In plina epidemie de COVID-19 si in conditiile in care autoritatile au luat aseara noi masuri restrictive, printre care si realizarea slujbelor religioase doar online, Catedrala Ortodoxa din Cluj-Napoca impartaseste zeci de oameni, scrie cluj. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )