Libnet.ro
UNICEF

05:30

Noua persoane depistate cu coronavirus la un centru de dializa privat din Capitala Nereguli grave descoperite la centrul medical

Hotnews Hotnews,
 Noua persoane depistate cu coronavirus la un centru de dializa privat din Capitala Nereguli grave descoperite la centrul medical

Noua persoane de la un centru de dializa privat din Capitala au fost confirmate cu coronavirus, anunta autoritatile, precizand ca au fost testate 40 de persoane, iar rezultatele au venit pentru 20 dintre ele. continuă pe Hotnews

Un centru privat de dializa din Capitala, amendat cu 30.000 de lei pentru ca nu respecta masurile de limitare si prevenire a raspandirii de COVID-19 9 persoane confirmate pozitiv la unul din punctele de lucru

Un centru de dializa privat din Bucuresti a fost amendat cu 30. 000 de lei, dupa o ancheta epidemiologica efectuata de Directia de Sanatate Publica, ca urmare a faptului ca noua persoane au fost confirmate.

UPDATE Spitalul Militar Focsani, inchis pentru dezinfectie generala. Doua persoane din randul personalului militar, depistate cu coronavirus

Spitalul Militar din Focsani a fost inchis, miercuri dimineata, pentru 48 de ore, pentru dezinfectie generala, dupa ce doua persoane din randul personalului medical si auxiliar au fost depistate cu coronavirus, a anuntat Ministerul Apararii. Potrivit presei locale, ar fi vorba despre o doctorita si despre o infirmiera.

Al optulea deces, in Romania, al unei persoane cu coronavirus. Pacientul era internat la Craiova

Cel mai recent caz de deces, pe teritoriul Romaniei, al unei persoane cu coronavirus a fost anuntat .

Un barbat s-a aruncat de la etaj dintr-un centru de carantina din Piatra-Neamt

Un barbat s-a aruncat de la etaj, marti seara, dintr-un centru de carantina din Piatra-Neamt. Acesta fusese internat dupa ce a iesit din autoizolare, a consumat alcool si a facut scandal.

Scandal la un centru de carantina din Prahova. Oamenii vor sa iasa din camere

Incidente zilnice la un centru de carantina din Prahova. Oamenii vor sa iasa din camere si urla zilnic ca sa atraga atentia.

Coronavirus: Primarul unei localitati din Vaslui a publicat pe Facebook o lista cu persoanele izolate la domiciliu

Primarul unei comune din Vaslui a publicat o lista cu persoanele aflate in izolare si a cerut sprijinul populatiei sa ajute la identificarea celor intorsi din strainatate. Postarea sa a starnit reactii negative din partea unor cetateni, care au sustinut ca prin publicarea listei se incalca legea privind protectia datelor cu caracter personal, iar Inspectoratul de Politie Judetean a sesizat Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

CORONAVIRUS: Trei cadre medicale din Galati, confirmate cu COVID-19

Infectarea cu Covid-19 se extinde in randul nagajatilor din spitale care fac apel la autoritati ca nu au suficiente echipamente de protectie. Dupa focarul de la Suceava, unde 177 de medici si pacienti au.

Coronavirus: Arctic doneaza spitalelor din Romania 50 de masini de spalat si 25 de frigidere

Arctic, compania de electrocasnice din Romania, doneaza pentru spitalele din Romania si pentru cadrele medicale din prima linie 50 de masini de spalat rufe cu uscator si 25 de frigidere Arctic, se arata intr-un comunicat de presa.

CORONAVIRUS. MApN: Spitalul ROL2 din incinta Institutului Ana Aslan, operationalizat in scurt timp. Doua aeronave militare aduc materiale sanitare din Turcia si Germania (VIDEO)

Ministerul Apararii Nationale anunta, luni, ca spitalul ROL 2 din incinta Institutului Ana Aslan, dedicat in intregime pacientilor infectati cu Covid-19, va fi operationalizat in scurt.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )