Libnet.ro
UNICEF

17:45

SAXO BANK: Alegerile din SUA sunt cel mai mare risc politic pe care l-am trait in ultimele decenii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SAXO BANK: Alegerile din SUA sunt cel mai mare risc politic pe care l-am trait in ultimele decenii

Saxo Bank Group vede trei cai si probabilitati distincte, in ceea ce priveste alegerile din SUA: alegeri contestate probabilitate de 40%); o victorie curata si majoritara a lui Biden probabilitate 40%); o victorie a lui Trump probabilitate 20%), potrivit unui comunicat de presa trimis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Alegerile din SUA sunt cel mai mare risc politic pe care l-am trait in ultimele decenii

Saxo Bank, a publicat astazi perspectivele trimestriale pentru trimestrul al IV-lea 2020 pentru pietele globale, inclusiv idei de tranzactionare pentru actiuni, valute, valute, marfuri si obligatiuni, precum si o serie de teme macro centrale care au impact asupra portofoliilor clientilor, conform unui comunicat de presat trimis redactiei.

TOM LEE, FUNDSTRAT GLOBAL ADVISORS: Bursele americane vor creste indiferent de cine va castiga alegerile din SUA

Implicatiile investitionale ale castigarii alegerilor prezidentiale programate sa aiba loc luna viitoare in SUA de catre democratul Joe Biden sau republicanul Donald Trump actualul lider de la Casa Alba) sunt aproape identice, potrivit lui Tom Lee, Managing Partner si sef al departamentului de cercetare din cadrul Fundstrat Global Advisors.

Ce se intampla daca pui usturoi sub perna. Vei vedea schimbarea din timpul somnului, in cel mai scurt timp

Usturoiul este un condiment extraordinar daca vrei sa dai un gust minunat mancarii tale, insa planta nu este buna doar in bucatarie, ci si in dormitor. Ce se intampla daca pui un catel de usturoi sub perna? Ce se intampla daca pui usturoi sub perna Din punct de vedere istoric, usturoiul a avut mai multe .

Nicusor Dan, despre locurile din Bucuresti cu cel mai mare risc de infectare cu COVID

Nicusor Danle recomanda bucurestenilor sa poarte masca de protectie si in spatiile deschide, nu doar in interior.

Nu va temeti de Covid: Donald Trump iese din spital cu cel mai prost sfat

In mod oficial, Donald Trump a fost confirmat cu coronavirus pe parcursul zilei de vineri si tot atunci a trecut pe oxigen. Acum incurajeaza oamenii sa nu se teama de Covid. Inconstienta lui.

CORONAVIRUS |China si Germania sunt tarile care au gestionat cel mai bine pandemia de COVID-19

In urma unui sondaj realizat de Institutul Barcelona pentru Sanatate Globala ISGlobal) in 19 tari se arata ca tara de unde a plecat noul coronavirus, China, a gestionat cel mai bine pandemia, iar Germania se.

Ce tara are cel mai puternic pasaport din lume. Surprinzator, Romania a intrat in top 10

Desi nu multi sunt cei care au habar, exista un clasament al celor mai puternice pasapoarte din lume. Acesta are legatura cu libertatea de miscare dintr-un stat in altul, fara sa fie necesara viza. Iata ce tara se afla pe locul 1! Romania ocupa si ea un loc fruntas. Tara cu cel mai puternic pasaport .

Cum se face cel mai bun pilaf. Iese mereu perfect, daca esti atent la acest detaliu

Poate sa para cel mai simplu lucru din lume, dar cu toate acestea, pregatirea orezului poate sa dea chiar multe batai de cap unora dintre noi. Dar nu trebuie sa iti pierzi speranta caci orezul pufos, cu boabe separate si nelipicios nu este chiar imposibil de obtinut. Cum se face cel mai bun pilaf Iata .

Care este cel mai bun mod de a muri, fara sa te sinucizi. Explicatia bizara a unui doctor

Multi si-au pus intrebarea care este cel mai bun mod de a muri. Un medic britanic a scris recent un material in care spune ca Moartea din cauza cancerului este cea mai buna. Care este cel mai bun mod de a muri, fara sa te sinucizi Un fost editor al British Medical Journal BMJ) a .

Cel mai nou unicorn european si romanii din echipa sa

Joi a fost anuntat cel mai nou unicorn european, adica un startup care ajunge sa valoreze cel putin 1 miliard de dolari. Platforma olandeza MessageBird, de marketing digital si comunicare omnichannel cu clientii, are si romani in echipa sa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )