Libnet.ro
UNICEF

20:00

Alegerile din SUA sunt cel mai mare risc politic pe care l-am trait in ultimele decenii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Alegerile din SUA sunt cel mai mare risc politic pe care l-am trait in ultimele decenii

Saxo Bank, a publicat astazi perspectivele trimestriale pentru trimestrul al IV-lea 2020 pentru pietele globale, inclusiv idei de tranzactionare pentru actiuni, valute, valute, marfuri si obligatiuni, precum si o serie de teme macro centrale care au impact asupra portofoliilor clientilor, conform unui comunicat de presat trimis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

SAXO BANK: Alegerile din SUA sunt cel mai mare risc politic pe care l-am trait in ultimele decenii

Saxo Bank Group vede trei cai si probabilitati distincte, in ceea ce priveste alegerile din SUA: alegeri contestate probabilitate de 40%); o victorie curata si majoritara a lui Biden probabilitate 40%); o victorie a lui Trump probabilitate 20%), potrivit unui comunicat de presa trimis redactiei.

Nicusor Dan, despre locurile din Bucuresti cu cel mai mare risc de infectare cu COVID

Nicusor Danle recomanda bucurestenilor sa poarte masca de protectie si in spatiile deschide, nu doar in interior.

Nicusor Dan: Recomand ca oamenii sa poarte masca si afara Ce raspunde intrebat care sunt locurile din Bucuresti cu cel mai mare risc de infectare

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, le recomanda bucurestenilor sa poarte masca de protectie si in spatiile deschide, nu doar in interior. intrebat care sunt cele mai periculoase locuri pentru bucuresteni, unde se pot infecta cu noul coronavirus, el a enumerat pietele si transportul public, cand este depasit ca si capacitate.

Cati bani castiga Romania daca se califica la Euro 2020. Este cel mai mare premiu din istorie!

Romania joaca in aceasta seara, ora 21:45, contra Islandei, la Reykjavik, meci baraj pentru calificarea la Euro 2020 n. r. competitie care si-a pastrat denumirea initiala, desi a fost mutata in 2021 din cauza pandemiei de coronavirus). Este cu siguranta unul dintre cele mai importante meciuri ale echipei nationale din ultimii ani. Pentru orice microbist .

Cel mai mare sistem fotovoltaic de acoperis a fost inaugurat in Ungaria

Companiile Audi si E. ON au instalat cel mai mare sistem fotovoltaic de pe acoperis din Europa, care .

Cel mai mare scandal de la Puterea Dragostei. Reactia ciudata a lui Bernadett

Concurentii din sezonul cu numarul 2 al emisiunii Puterea Dragostei nu pleaca din vizorul fanilor. Din pacate, unii dintre ei revin in prim-plan intr-un scandal. Reactia lui Bernadett a fost cea care i-a surprins pe unii dintre urmaritorii show-ului. Ce a facut blonda? Scandal la Puterea Dragostei. Reactia ciudata a lui Bernadett Bernadett si Philip .

Cel mai mare salariu minim din lume, adoptat: unde castigi de la 25 de dolari pe ora, in sus

Ai fi surprins cate tari nu au o prevedere legislativa legata de salariul minim, cum are Romania de exemplu. Undeva in lume insa, tocmai a fost definit cel mai mare salariu minim si vrei.

Bugetarul cu cel mai mare salariu din aparatul de stat romanesc. Ce venit lunar castiga

Romania continua sa aiba al doilea cel mai mic salariu minim pe economie din Uniunea Europeana, dupa Bulgaria. Cu toate acestea, cel mai mare salariu in sistemul bugetar, adica platit din bani publici, este.

Romania si SUA, acord istoric. Opt miliarde de dolari pentru Centrala Nucleara Cernavoda Adrian Zuckerman: Cel mai mare pachet de finantare primit vreodata de Romania (VIDEO)

Romania si SUA pun bazele unor acorduri fara precedent. Ministrul apararii nationale, Nicolae Ciuca, si ministrul economiei si energiei, Virgil Popescu, aflati in vizita la Washington, vor incheia.

TOM LEE, FUNDSTRAT GLOBAL ADVISORS: Bursele americane vor creste indiferent de cine va castiga alegerile din SUA

Implicatiile investitionale ale castigarii alegerilor prezidentiale programate sa aiba loc luna viitoare in SUA de catre democratul Joe Biden sau republicanul Donald Trump actualul lider de la Casa Alba) sunt aproape identice, potrivit lui Tom Lee, Managing Partner si sef al departamentului de cercetare din cadrul Fundstrat Global Advisors.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )