Libnet.ro
UNICEF

10:00

Scandal sexual la cel mai inalt nivel. Un cunoscut deputat, vizat de acuzatii extrem de grave

Antena3 Antena3,
Scandal sexual la cel mai inalt nivel. Un cunoscut deputat, vizat de acuzatii extrem de grave

Purtatoarea de cuvant a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, a dezvaluit sambata ca a fost hartuita sexual de deputatul Leonid Slutki, deja acuzat de aceleasi fapte de mai multe jurnaliste din Rusia,. continuă pe Antena3

VIDEO: Cel mai inalt adolescent din lume are 16 ani si e din Marea Britanie

Un baiat de 16 ani din Marea Britanie e doar cu 7 centimetri mai scund decat Paul Sturgess, ce masoara 2,31 metri si detine, la momentul actual, titlul de cel mai inalt om din Marea Britanie. Americanul Robert Pershing Wadlow, ce masoara 2,72 metri, detine titlul de cel mai inalt om din lume, scrie Fox News.

Cel mai vechi mesaj intr-o sticla a fost gasit si are o varsta impresionanta

O familie din Australia a descoperit cel mai vechi mesaj trimis intr-o sticla, in timp ce se plimba pe o plaja din vestul tarii. Sticla cu cel mai vechi mesaj a fost gasita dupa aproximativ 132 de ani de la aruncarea acesteia in mare. Stiu, suna ca poveste care duce intr-un basm, dar nu-i chiar [].

Catalin Ivan, reactie dupa Congres: S-a sinucis cel mai mare partid din Romania

Catalin Ivan a mentionat ca nu a urmarit Congresul PSD, dar considera ca s-a sinucis cel mai mare partid din Romania, fiind o zi foarte trista. De asemenea, europarlamentarul social-democrat.

Catalin Ivan: A fost o zi foarte trista - s-a sinucis cel mai mare partid din Romania

Europarlamentarul Catalin Ivan sustine ca nu a urmarit asa-zisul Congres al PSD, dar sambata a fost o zi foarte trista, in care s-a sinucis cel mai mare partid din Romania, adaugand ca s-a ajuns aici.

Catalin Ivan: A fost o zi foarte trista; s-a sinucis cel mai mare partid din Romania

Europarlamentarul Catalin Ivan sustine ca nu a urmarit 039;039;asa-zisul Congres al PSD039;039;, dar sambata a fost o zi foarte trista, in care s-a sinucis cel mai mare partid din Romania, adaugand ca s-a ajuns aici 039;039;din cauza ticalosiei lui.

Tarile europene unde se traieste cel mai bine din ajutor social. Pe ce loc se situeaza Romania

Protectia sociala a reprezentat in 2016, in toate statele membre ale Uniunii Europene, cel mai important domeniu al cheltuielilor guvernamentale, iar Romania 11,6%) s-a aflat printre tarile care au alocat cel.

Calin Popescu-Tariceanu, cel mai potrivit candidat la presedintie. Cine a facut afirmatia

Vicepremierul Gratiela Gavrilescu, vicepresedinte al ALDE, a afirmat vineri, la Pitesti, ca cel mai potrivit candidat la alegerile prezidentiale din 2019 este Calin Popescu-Tariceanu, care a demonstrat prin.

Razvan Marin merita Oscarul pentru cel mai bun tanar, scrie presa belgiana

Razvan Marin, mijlocasul roman al lui Standard Liege, merita Oscarul pentru cel mai bun tanar fotbalist din campionatul Belgiei, scrie presa de joi din aceasta tara, la putine zile dupa decernarea premiilor Oscar de la Hollywood.

Cel mai sumbru scenariu. Ce s-ar intampla daca un asteroid ar lovi oceanul

Exista undeva la 75% sanse ca un asteroid sa loveasca oceanele. Desi cel mai sumbru scenariu ar fi ca asteroidul sa loveasca suprafata terestra si locuibila), nici situatia in care corpul ceresc loveste un.

Fondul Proprietatea devine cel mai mare actionar Fondul Proprietatea dupa rascumparari si vanzari masive ale Elliott. Actionarii romani incep sa concureze strainii

Fondul Proprietatea FP) este in prezent cel mai mare detinator de actiuni FP, pachetul de actiuni si certificate de depozit GDR) controlate de Fond ajungand la echivalentul a 16,18% din propriul capital subscris si varsat, potrivit calculelor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2789 seconds )