Libnet.ro
UNICEF

05:30

Scolile din Romania au toaleta in curte si Andronescu viseaza la Spatiul European al Educatiei

Playtech Playtech,
Scolile din Romania au toaleta in curte si Andronescu viseaza la Spatiul European al Educatiei

Ca parte a eforturilor Romaniei de a detine presedintia Consiliului European, Ecaterina Adronescu a facut niste promisiuni legate de crearea Spatiului European al Educatiei. Din cate se pare, ministrul Educatiei a uitat ca romanii au toaleta in curte. in urma cu aproximativ o luna, Ministerul Educatiei inainta o statistica ingrijoratoare legata de conditiile din scolile [] . continuă pe Playtech

IONUT SIMION (PWC ROMANIA): Ordonanta 114 a reusit sa clarifice multe dintre incertitudinile din Romania

Ordonanta 114 a reusit sa clarifice multe dintre incertitudinile din Romania referitoare la aparitia unor decalaje sau distorsiuni economice iar colegii din energie, telecom sau servicii bancare au primit un boost de energie de la aceasta Ordonanta.

VIDEO Cum arata si ce poate Loganul electric, prototip: viteza maxima - 110 km/h, autonomie - 200 km. Inginerul Marc Areny: Orice service din Romania poate face conversia

Loganul electric ar putea fi masina low-cost perfecta pentru buzunarul si strazile romanilor crede inginerul francez Mark Areny. El a reusit sa transforme un Logan obisnuit intr-o masina electrica functionala si crede ca orice service din Romania ar putea face aceasta conversie, cu costuri de cel mult 15. 000 de euro. Dacia ar putea introduce pe piata o astfel de masina in 6-12 luni, daca piata va cere acest lucru, dar romanii nu sunt inca foarte convinsi - spune Marc Areny, intr-un interviu pentru HotNews. Loganul electric are o baterie de 35 de kWh, iar schimbatorul de viteze a fost inlocuit cu doua butoane pentru mersul inainte si inapoi.

Unde se afla cea mai mare rezerva de aur din Romania si care este valoarea ei

Cel mai mare zacamant de aur si cupru din Romania se gaseste la Rovina. Cele peste 200 de tone de la Rovina ar valora peste 5 miliarde de dolari. Rovina este al doilea cel mai mare zacamant aurifer din Europ.

Unde se afla cea mai mare rezerva de aur din Romania si care este valoarea ei

Aur. Acesta este cuvantul pentru care multi oameni au facut sacrificii imense de-a lungul istoriei. Cel mai mare zacamant de aur si cupru din Romania se gaseste la Rovina. Cele peste 200 de tone de la Rovina ar.

Cea mai inalta si frumoasa sosea din Romania, sufocata de gunoaie - VIDEO

Tone de gunoaie zac pe marginea unuia dintre cele mai frumoase drumuri din Romania. Transalpina s-a transformat intr-o adevarata groapa de gunoi, fapt ce i-a determinat pe comisarii de mediu sa aplice amenzi.

CONFORM RAPORTULUI DE TARA AL COMISIEI EUROPENE: Sistemul bancar din Romania - afectat de taxa pe lacomie

Sistemul bancar din Romania va avea de suferit din cauza recent introdusei ''taxe pe lacomie ''.

Comisia Europeana: Sistemul bancar din Romania va avea de suferit din cauza recent introdusei taxe pe lacomie

Sistemul bancar din Romania va avea de suferit din cauza recent introdusei taxe pe lacomie, care va afecta semnificativ solvabilitatea si profitabilitatea bancilor si va inrautati situatia acelora mai.

Industria aeronautica din Romania si autoritatile de reglementare se reunesc astazi

Industria aeronautica din Romania si autoritatile de reglementare se vor reuni, astazi, pentru a discuta despre ultimele evolutii in domeniul sigurantei aviatiei si al inovatiilor tehnologice.

Piata auto din Romania inregistreaza in prima luna a anului 2019 un nivel ridicat

Piata auto din Romania inregistreaza in prima luna a anului un nivel ridicat, semnificativ superior celui din ianuarie 2018, in crestere cu 21,6%, potrivit APIA.

Femeile antreprenor din Romania discuta despre dezvoltarea afacerilor

Comunitatea femeilor antreprenor din Romania organizeaza marti intalnirea de afaceri cu tema Dezvoltarea Accelerata a Afacerilor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )