Libnet.ro
UNICEF

14:00

Simona Halep a bagat frica in adversari, la Australian Open. Ce spun strainii despre sportiva noastra

Playtech Playtech,
Simona Halep a bagat frica in adversari, la Australian Open. Ce spun strainii despre sportiva noastra

Simona Halep a castigat admiratia intregii lumi. Sportiva se bucura de succes pe plan profesional, iar la Australian Open este una dintre cele mai de temut adversare. Ce scrie presa straina despre jucatoarea de tenis? Halep, printre favorite la Australian Open Simona Halep este cu siguranta una dintre cele mai de temut jucatoare de la . continuă pe Playtech

Simona Halep rasfatata de organizatorii Australian Open. S-a anuntat ora meciului cu Iga Swiatek

Organizatorii primului turneu de Mare Slem al anului au anuntat programul zilei de duminica, una in care va evolua si Simona Halep.

Simona Halep in optimi la Australian Open

Victorie fara loc de interpretare pentru Simona Halep in fata rusoaicei Veronika Kudermetova, vineri, la prima lor infruntare in circuitul WTA.

Cati bani va incasa Simona Halep, daca va castiga Australian Open 2021

Simona Halep poate castiga o alta suma consistenta de bani, daca va castiga Australian Open 2021. Premiile pentru castigator, finalist si semifinalisti au mai scazut fata de anul precedent, dar sumele pe.

Simona Halep, pentru a sasea oara in optimi la Australian Open (Victorie scurta, 6-1, 6-3, cu Veronika Kudermetova)

Simona Halep a facut pasul in optimile de la Australian Open dupa un meci pe care si l-a facut accesibil gratie deplasarii fantastice, a retururilor agresive si variatiei de pe baseline. Favorita numarul doi a trecut de Veronika Kudermetova, scor 6-1, 6-3, dupa o partida de o ora si 18 minute. Pentru jucatoarea noastra ar putea urma un duel cu Iga Swiatek, cea care a invins-o categoric la ultima editie de la Roland Garros.

VIDEO Simona Halep stie pe cine va intalni in optimi la AO: M-a zdrobit la Roland Garros

Iga Swiatek favorita 15) a respectat calculul hartiei si a trecut de Fiona Ferro 46 WTA), obtinand astfel calificarea in optimile de la Australian Open. in aceeasi faza a competitiei, dar la Roland Garros, poloneza a trecut clar de Simona Halep in toamna anului trecut. Cele doua se vor reintalni, dar de aceasta data pe suprafata rapida de la Melbourne.

Simona Halep, in sferturi la Australian Open. Romanca va juca cu Serena Williams

Simona Halep a trecut in sferturile de finala ale Australian Open, dupa ce a invins-o in optimi pe Iga Swiatek, cu 3-6, 6-1, 6-4.

S-a anuntat ora meciului Simona Halep - Serena Williams

Organizatorii Australian Open au anuntat programul meciurilor de marti, unde capul de afis e tinut de disputa Simona Halep - Serena Williams din faza sferturilor de finala.

Cand va avea loc marele meci dintre Simona Halep si Serena Williams

Organizatorii de la Australian Open au anuntat programul zilei de marti n. r. 16 februarie), una in care va avea loc si partida dintre Simona Halep 2 WTA) si Serena Williams 11 WTA).

Posibil duel Serena Williams - Simona Halep, in sferturi la Australian Open

Americanca Serena Williams, locul 11 WTA si cap de serie numarul 10, s-a calificat, duminica, in sferturile de finala ale Australian Open, dupa ce a invins-o, cu scorul 4-6, 2-6, 6-4, pe Arina Sabalenka din Belarus, locul 7 WTA si cap de serie numarul 7.

Soc: cine e favorita la casele de pariuri dintre Serena Williams si Simona Halep

Simona Halep a ajuns in sferturile de finala la Australian Open 2021 cu 3: 6, 6: 1 si 6: 4. Simona a jucat impotriva polonezei Iga Swiatek si si-a luat revansa pentru 2020. in sferturile de finala o intalneste pe Serena Williams. Deja s-au facut si cotele la casele de pariuri pentru meciul dintre Serena .

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )