Libnet.ro
UNICEF

14:15

Scrisoarea deschisa catre Raed Arafat a unor parinti si victime din Colectiv dupa noile imagini cu interventia din noaptea tragediei

Hotnews Hotnews,
 Scrisoarea deschisa catre Raed Arafat a unor parinti si victime din Colectiv dupa noile imagini cu interventia din noaptea tragediei

Un grup de parinti care si-au pierdut copiii in incendiul din Colectiv si victime ale tragediei ii cer lui Raed Arafat sa dea explicatii publice, dupa publicarea noilor imagini cu interventia din seara de 30 octombrie 2015. continuă pe Hotnews

Prima reactie a lui Raed Arafat, dupa ce a aparut filmarea ascunsa de la Colectiv: Domnul Tolontan era in mare agitatie!

Raed Arafat a avut o prima reactie, in dimineata de joi, legata de informatia filmarii secrete, de la Colectiv, realizata de catre un pompier. Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU) a oferit mai multe detalii despre noile dezvaluiri in cazul incendiului din clubul din Capitala, dar si despre modul in care au intervenit salvatorii.

Raed Arafat: Nu imi dau demisia. Cineva incearca sa creasca furia si nemultumirea si sa o indrepte impotriva unor persoane si institutii (VIDEO)

Raed Arafat a declarat ca nu isi da demisia si ca e vorba de manipulare in scandalul declansat dupa ce jurnalistii Libertatea au dat publicitatii o inregistrare video cu interventia autoritatilor la.

Plangere penala pe numele lui Raed Arafat si a sefilor IGSU, dupa imaginile cu interventia de la Colectiv

Reprezentantii Grupului Civic Reset au anuntat, vineri, ca au depus o plangere penala pe numele secretarului de stat Raed Arafat si a sefilor IGSU, dupa aparitia in spatiul public a unor noi imagini filmate.

Raed Arafat, o noua reactie dupa filmarea de la Colectiv: Nu puteam sa ascund ce nu aveam

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a facut precizari, joi seara, privind declaratiile prim-adjunct al IGSU, Cristian Radu, ale inspectorului sef al ISU, Orlando Schiopu si ale inspectorului sef IGSU, Mihai-Mirel Guta. Arafat a precizat ca informatiile prezentate de catre acestia in cadrul conferintei de joi sunt realiste si corect expuse.

Care este adevarata familie a lui Raed Arafat. Motivul pentru care nu are o sotie in Romania

Raed Arafat a ajuns din nou in vizorul presei, dupa ce filmarile extrem de controversate de la Colectiv au ajuns pe micile ecrane. Ce secret ascunde medicul roman de origine palestiniana? Cum arata familia sa si care este motivul pentru care nu are o sotie in Romania? Familia lui Raed Arafat Raed Arafat a venit .

Raed Arafat, la Parchetul General. Seful DSU, audiat in dosarul Colectiv. Ce i-au facut rudele victimelor cand l-au vazut

Raed Arafat a fost audiat azi, 22 octombrie, la Parchetul General, in dosarul Colectiv. Din pacate pentru seful DSU, familiile victimelor nu l-au intampinat bine deloc. Asteptat de prea multe persoane, Raed Arafat a preferat sa nu faca declaratii. Raed Arafat, audiat in dosarul Colectiv Seful Departamentul pentru Situatii de Urgenta a ajuns azi la .

Raed Arafat, reactie dura, dupa ce a fost acuzat ca a ascuns filmuletul de la Colectiv. Celebrul medic nu s-a mai abtinut

Filmarile secrete din cazul Colectiv au adus si mai multe ipoteze si acuzatii grave la suprafata. Dupa ce filmuletul din prima zi a tragediei a fost adus in prim-plan, la 4 ani de la eveniment, majoritatea l-au acuzat pe Arafat ca le-ar fi scuns. Cum a raspuns acesta tuturor replicilor taioase? Raed Arafat, reactie dupa .

Basescu: Raed Arafat se autoevalueaza ca fiind perfect. El tot timpul are explicatii si altii sunt de vina cand mor oameni (VIDEO)

Traian Basescu a declarat, pentru B1 TV, ca nu l-a vazut niciodata pe Raed Arafat asumandu-si ceva. Arafat tot timpul are explicatii si altii sunt de vina cand mor oameni, a sustinut europarlamentarul.

VIDEO Raed Arafat vorbeste despre cresterea furiei populatiei pana pe 30 octombrie. Atac la adresa lui Tolontan, pe care il acuza ca umbla la declaratii

Raed Arafat a publicat pe pagina sa de FacebooK un clip video de 18 minute, o reactie pe larg referitoare la scandalul imaginilor filmate de ISU in timpul interventiei de acum 4 ani de la clublul Colectiv, care nu au fost date procurorilor si au fost facute publice abia joi, de Libertatea. Arafat il acuza pe Tolontan de speculatie si manipulare si spune ca nu a stiut de film: nu am ascuns filmul si nu am dat dispozitie sa fie ascuns filmul.

Lovitura pentru Raed Arafat, dupa filmarile ascunse de la Colectiv. Celebrul medic se va confrunta penal

Secretarul de stat Raed Arafat primeste o lovitura foarte grea, dupa ce s-a aflat de filmarile secrete de la Colectiv. Asta deoarece atat impotriva lui, cat si-n ceea ce-i priveste si pe ceilalti sefi ai IGSU, a fost depusa o plangere penala. Acestia sunt acuzati ca nu au transmis procurorilor imaginile surprinse in noaptea de .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )