Libnet.ro
UNICEF

01:05

Londra a introdus o taxa pentru cele mai poluante masini. La ce vehicule se aplica

România Liberă România Liberă,
Londra a introdus o taxa pentru cele mai poluante masini. La ce vehicule se aplica

Londra a introdus, luni, o taxa de zece lire sterline pentru cele mai vechi si mai poluante masini, cu scopul de a imbunatati calitatea aerului in capitala Marii Britanii, a declarat primarul metropolei, Sadiq Khan. continuă pe România Liberă

Londra introduce o taxa pentru cele mai poluante autovehicule

Londra va introduce, luni, o taxa pentru cele mai vechi si mai poluante autovehicule, in incercarea de a imbunatati calitatea aerului in capitala Marii Britanii, a declarat primarul Londrei, Sadiq Khan, potrivit Reuters.

Londra a introdus luni o taxa zilnica de 10 lire pentru masinile vechi

Londra a introdus luni o taxa pentru cele mai vechi si cele mai poluante vehicule pentru a imbunatati calitatea aerului in capitala britanica, a declarat primarul Sadiq Khan, potrivit Reuters.

Cele mai bune filme inspirate din viata reala din care ai ce invata

Filmele inspirate din fapte reale sau care pleaca de la o povestea reala sunt printre cele mai cautate filme si asta pentru ca ofera lectii de viata si de istorie. Criticii se plang adesea de lipsa ideilor originale de la Hollywood. Si in timp ce filmele bazate pe evenimente din viata reala ar putea fi [].

Cele mai periculoase drumuri din lume

Cele mai periculoase drumuri din lume pot da emotii pana si celor mai buni soferi, insa trebuie sa recunoastem sunt spectaculoase si ar merita sa calatorim macar o data in viata pentru a le admira.

Iata care sunt cele mai puternice zodii. Acesti nativi nu se tem de nimic

Exista nativi care nu se tem de nimic in viata. Iar acestia fac parte din anumite semne zodiacale. Aflati care sunt acestea in continuare. Berbecul este unul dintre cele mai puternice semne.

Una dintre cele mai iubite cantarete din Romania a devenit mama. Nimeni nu stia ca ar fi insarcinata (FOTO)

Fanii sai vor ramane surprinsi. Roxana Nemes a devenit mama. Una dintre cele mai apreciate cantarete din Romania a surprins pe toata lumea, mai ales ca nimeni nu stia ca aceasta ar fi.

Una dintre cele mai iubite cantarete din Romania a devenit mama! Nimeni nu stia ca ar fi insarcinata (FOTO)

Fanii sai vor ramane surprinsi. Roxana Nemes a devenit mama. Una dintre cele mai apreciate cantarete din Romania a surprins pe toata lumea, mai ales ca nimeni nu stia ca aceasta ar fi.

Cele mai ieftine destinatii exotice: 5 paradisuri pe pamant pe care le vezi cu putini bani

Sa calatoresti in destinatii exotice poate fi chiar mai ieftin decat in unele tari din Europa. Iata asadar care sunt unele dintre cele mai ieftine si sigure destinatii exotice, in care poti sa ai o vacanta de doua saptamani fara sa platesti o avere.

Londra introduce o noua taxa pentru masinile vechi si poluante

Soferii care conduc masini vechi si poluante sunt nevoiti sa achite o taxa de 10 lire sterline 11,2 euro) pe zi pentru a circula in centrul Londrei, unul dintre cele mai poluate orase din Europa.

Voi stiti care sunt cele mai rapide 10 limuzine de lux? Iata-le!

Stiti expresia aceea design to impress? Ei bine, ea se aplica excelent in cazul limuzinelor de lux. Aceasta categorie de masini este menita sa atraga atentia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )