Libnet.ro
UNICEF

16:45

Sedinta FULGER in PSD. Marcel Ciolacu i-a convocat pe liderii partidului

B1 B1,
Sedinta FULGER in PSD. Marcel Ciolacu i-a convocat pe liderii partidului

Noul sef interimar al PSD Marcel ciolacu i-a convocat, miercuri dimineata, pe liderii partidului. Sedinta informala are locin biroul acestuia de la CameraDeputatilor. Printre cei prezenti se. continuă pe B1

intalnire FULGER in PSD! Marcel Ciolacu i-a convocat in Parlament pe liderii partidului pentru a decide soarta lui Vioricai Dancila

Intalnire de taina la PSD, dupa esecul lamentabil e la alegerile prezidentiale. Tabara nemultumita de rezultatul obtinut de Viorica Dancila s-au reunit intr-o sedinta informala la Parlament luni.

Sedinta in biroul lui Marcel Ciolacu, cu liderii PSD: Sa avem rabdare pana la CEx

Sedinta a liderilor PS,D in biroul lui Marcel Ciolacu de la Camera Deputatilor. Marcel Ciolacu si Paul Stanescu au indemnat la calm si le-au transmis celorlalti lideri sa aiba rabdare pana la.

Marcel Ciolacu, intalnire de taina cu liderii PSD. Dumitru Buzatu, presedintele PSD Vaslui: Nu trebuie sa ne pierdem ratiunea. Nu voi participa

Dumitru Buzatu, liderul PSD Vaslui, a facut o serie de declaratii cu privire la intalnirea din aceasta seara convocatade Marcel Ciolacu. Seful Camerei Deputatilor i-a chemat la o discutiepe toti li.

MARCEL CIOLACU: Gabriel Oprea nu este membru PSD si nu va fi cat sunt eu interimar

Presedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu a precizat miercuri, dupa sedinta Comitetul Executiv National al PSD, ca Gabriel Oprea nu este membru PSD si nu va fi cat el este interimar, iar Viorica Dancila, a declarat ca protocolul semnat de ea cu acesta nu mai are valabilitate.

Marcel Ciolacu, despre Eugen Teodorovici: Nu a fost obligat sa demisioneze. Functia lui nu mai era valida (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a explicat marti searam dupa sedinta CEx a PSD, care este situatia lui Eugen Teodorovici care a refuzat sa demisioneze din functia de presedinte executiv al.

MARCEL CIOLACU: Vrem sa organizam Congresul PSD in luna februarie

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, ca doreste organizarea Congresului ordinar al PSD cel mai probabil in luna februarie a anului viitor.

ORBAN DUPA CE A FOST INFORMAT DE REVENIREA PSD CU MARCEL CIOLACU LA CONDUCERE Stiti vorba aia: incurca-i drace

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a fost intrebat, marti, daca se teme de o revenire a PSD cu Marcel Ciolacu la conducere si a inceput sa rada. Stiti vorba aia: &171;incurca-i drace &187;, a afirmat liderul liberal.

Ce spune Marcel Ciolacu despre eventuala revenire a lui Mihai Tudose in PSD

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri ca Mihai Tudose nu si-a manifestat pana acum intentia de a reveni in PSD, mentionand ca daca el va dori acest lucru, va fi luata o decizie du.

Marcel Ciolacu spune ca nu mai vrea excluderi din PSD: E posibila o etapa a includerilor Despre motiunea de cenzura: Discutam dupa sarbatori

Noul sef al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marti ca nu mai doreste excluderi din partid si a anuntat o posibila etapa a includerilor.

Marcel Ciolacu: Gabriel Oprea nu e vicepresedinte PSD Viorica Dancila: Tot ce a fost semnat de mine nu mai are valabilitate

Noul presedinte interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca Gabriel Oprea nu este membru al PSD si nici vicepresedinte al partidului. La randul sau, Viorica Dancila a precizat ca toate protocoalele pe care le-a semnat in vederea sustinerii in turul doi al alegerilor prezidentiale nu mai sunt valabile.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )