Libnet.ro
UNICEF

13:45

Sefa PSD, cel mai bine platit bugetar din Romania, cu venituri de 18.000 de euro luna. Castiga mai mult decat premierul Frantei UPDATE: Aurelia Surulescu sustine ca s-a strecurat o eroare in declaratia sa de avere

B1 B1,
Sefa PSD, cel mai bine platit bugetar din Romania, cu venituri de 18.000 de euro luna. Castiga mai mult decat premierul Frantei UPDATE: Aurelia Surulescu sustine ca s-a strecurat o eroare in declaratia sa de avere

Cel mai bine platit bugetar din Romania are un salariu ametitor de 18. 000 de euro pe luna, mai mult decat premierul Frantei. Aceasta suma colosala a fost incasata lunar in 2020 de Aurelia Surulescu,. continuă pe B1

Ce parere are premierul Florin Citu despre salariul celui mai bine platit bugetar din Romania. 18.000 de euro primeste lunar, de 3 ori mai mult decat presedintele

In Romania, sute de bugetari incaseaza salarii exorbitante, mai maridecat cele ale presedintelui si ale premierului. Cel mai frapant caz este al Aureliei Surulescu, sefa Autoritatii Rutiere Romane, care.

EXCLUSIV Cine va castiga Survivor Romania 2021. Omul care ii cunoaste cel mai bine pe Jador si Culita Sterp a dat verdictul

Culita Sterp sau Jador? Jador sau Culita Sterp? O competitie care se anunta extrem de stransa in cadrul emisiunii-concurs Survivor, oferita de la inceputul lunii ianuarie de catre cei de la Kanal D, si care ni-i aduce in prim-plan pe doi dintre reprezentantii valului tanar si la moda al muzicii autohtone. Culita si Jador fac parte .

Dr. Steven Quay, unul dintre cei mai bine cotati cercetatori din lume: 99,8% sanse ca SARS-COV-2 sa fie produs intr-un laborator - STUDIU (VIDEO)

Dr. Steven Quay, unul dintre cei mai cunoscuti si bine cotati oameni de stiinta din lume, a realizat o cercetare amanuntita despre SARS-COV-2, virusul care ar proveni din natura, cel mai probabil de la o.

Venit de bugetar: Sefa serviciului administrativ la ARR a castigat anul trecut 18.000 euro pe luna

000 de euro pe luna este venitul obtinut in 2020 de Aurelia Surulescu, sef serviciu administrativ la Autoritatea Rutiera Romana. Surulescu a debutat in campul muncii ca prelucrator prin aschiere la Electroaparataj si apoi dactilografa dar, are un master in Securitatea Comunitara si Terorism. Fosta sefa a Serviciului de Protocol la sectorul 6 a intrat in Ministerul Transporturilor direct pe postul de Sef Serviciu la Achizitii Publice. La capitolul cariera politica, Aurelia Surulescu este membru PSD si vicepresedinte PSD sector 6. Sefa din Autoritatea Rutiere sustine ca, de fapt, nu castiga 18. 000 de euro pe luna: S-a strecurat o eroare materiala in declaratia de avere.

Daniel Funeriu: Anul scolar ar trebui lungit - Doua luni de vacanta vara, in loc de trei. Materia nu e mai grea la noi, doar ca avem cel mai scurt an scolar din Europa Autoritatile sa incurajeze meditatiile (VIDEO)

Daniel Funeriu, fost ministru al Educatiei, a declarat marti, pentru B1 TV, ca anul scolar in Romania ar trebui lungit, adica vacanta de vara sa nu mai tina trei luni, ci doua. Acesta a explicat ca masura.

Top 3 alimente care te slabesc cel mai mult. Efectele se vad imediat daca le consumi zilnic

Cu totii am capatat macar jumatate de kilogram dupa sarbatorile acestea pline si nu ar fi bine deloc sa il lasam acolo in pregatirea verii. Mananca si slabeste. Top 3 alimente care te ajuta in lupta cu kilogramele in plus Apa plata sau minerala, ceai neindulcit din plante aromate 0 cal 100 gr Nu .

Vlad Voiculescu, despre campania de vaccinare: Poate unele lucruri puteau fi gandite ceva mai bine, dar unele lucruri nu avem de unde sa le stim (VIDEO)

Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii, a vorbit despre campania nationala de vaccinare anti-COVID-19 si sustine ca lucrurile merg bine. Da, poate unele lucruri puteau fi gandite ceva mai bine, dar.

Vladimir Putin a demascat cel mai mare inamic al democratiei. Avertisment crunt pentru oameni

Vladimir Putin a demascat cel mai mare inamic al democratiei. Avertisment crunt pentru oameni. Ce pedepse risca cei care nu respecta aceste reguli. Liderul de la Kremlin a facut anuntul oficial. Vladimir Putin a demascat cel mai mare inamic al democratiei Presedintele rus Vladimir Putin a criticat influenta crescanda a companiilor de socializare din Statele .

Cristian Busoi: Am dat startul Revolutiei inovarii si cercetarii in UE. Cu un buget de 95,5 miliarde euro, Horizon Europe, cel mai puternic Program pentru cercetare din lume

Europarlamentarul Cristian Busoi, presedinte al Comisiei pentru Industrie si Cercetare din Parlamentul European anunta lansarea Programului Horizon Europe, cel mai puternic program cercetare si inovare din.

Retelele de socializare provoaca ingrijorare la cel mai inalt nivel

Puterea tot mai mare pe care au capatat-o retelele de socializare la nivel global a inceput sa provoace ingrijorarea autoritatilor de prim rang.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )