Libnet.ro
UNICEF

21:45

Septimiu Sarateanu, unul dintre cei mai vechi membri ai Pro TV, paraseste televiziunea: Probabil din aceleasi motive pentru care o vor face si altii

Adevărul Adevărul,
Septimiu Sarateanu, unul dintre cei mai vechi membri ai Pro TV, paraseste televiziunea: Probabil din aceleasi motive pentru care o vor face si altii

Septimiu Sarateanu, producatorul Stirilor Pro TV la Jurnalul de noapte si la cel de dimineata, si-a anuntat plecarea prin intermediul contului personal de Facebook si a declarant ca motivul care a stat la baza deciziei coincide cu cel care va determina plecarea si altor membrii ai trustului Pro, scrie Paginademedia. ro. continuă pe Adevărul

Unul dintre cei mai populari anti-virusi pentru Android s-a dovedit a fi o escrocherie

Unul dintre cei mai populari antivirusi - Virus Shield - pentru sistemul de operare Android, care ocupa pozitii de top in clasamentul Google Play, impreuna cu Swiftkey, Minecraft si Plants vs Zombies, s-a dovedit.

Catalogat drept unul dintre cei mai virili barbati din showbiz, a devenit tatic pentru a 6-a oara! Afla aici despre cine este vorba!

Nu a dus lipsa de femei frumoase la viata sa, la fel cum nu duce lipsa nici de copii! Nelipsit.

Ce planuri are Corneliu Birtok - Baneasa, unul dintre cei mai apreciati inventatori romani

De ani buni romanul Corneliu Birtok-Baneasa este premiat in mod constant la marile saloane pentru inventiile sale ce reduc consumul vehiculelor, iar intentiile sale sunt sa livreze filtre pentru automobile de curse si sa inceapa o colaborare cu Malaezia, a spus el la un eveniment de presa organizat de Asociatia Romana pentru Transporturi Rutiere Internationale ARTRI). De ce inventiile lui nu au ajuns in uzinele marilor producatori auto, care sunt proiectele la care se gandeste si de ce nu vrea sa plece definitiv din tara puteti citi in articol.

FOTO Steagul vechi de 120 de ani care a supravietuit razboaielor si prigoanei comuniste. Drapelul este simbolul unuia dintre cele mai vechi licee din Moldova

Steagul vechi de 120 de ani, este simbolul Colegiului National A. Laurian din municipiul Botosani, unul dintre primele licee din Moldova. Flamura brodata cu matase si aur, daruita liceului in prezenta regelui Carol I a fost batjocorita de comunisti si ascunsa 45 de ani pentru a nu fi complet distrusa de razbunarea tovarasilor.

Adevarul Live, ora 13.00 - Despre cel mai mare proiect de cercetare din Romania - ELI-NP de la Magurele

Adevarul Live de la ora 13. 00 ii are ca invitati pe Nicolae Zamfir, managerul proiectului ELI-NP, cel mai puternic laser din lume, Dan Filipescu cercetator) si Edmond Turcu, unul dintre cei mai buni laseristi romani care vor vorbi despre stadiul proiectului celui mai puternic laser din lume, ELI-NP.

Dupa Thriller- ul lui Michael Jackson, Acropolis de Yanni - cel mai bine vandut videoclip din toate timpurile

Unul dintre cei mai cunoscuti muzicieni ai curentului New Age, Yanni este un artist complex si controversat. Atat muzica sa cat si viata personala s-au aflat intotdeauna in atentia publicului. Nascut in Grecia, la 14 Noiembrie 1954, Yanni Chryssomallis a fost campion national de inot la varsta de 14 ani. La 21 de ani visa sa devina psiholog, pentru ca mai tarziu sa decida ca trebuie sa devina muzician.

Cel mai vechi partid din Egipt sustine candidatura fostului sef al armatei la alegerile prezidentiale

Partidul nationalist Al-Wafd, cel mai vechi din Egipt, a anuntat ca va sprijini candidatura fostului sef al armatei, Abdul Fattah al-Sisi, la alegerile prezidentiale din luna mai, informeaza agentia EFE, citata.

Ponta, despre fabrica Daimler: Cred ca Sebesul va fi unul dintre orasele din Romania cu somaj zero

Sebesul ar putea fi unul dintre orasele din Romania cu somaj zero, considera premierul Victor Ponta, comentand pe marginea inaugurarii lucrarilor de constructie pentru noua unitate de productie Star Assembly a.

Tanara din Constanta, luata cu forta de pe strada de cinci barbati: Unul dintre ei voia sa o ia de sotie

O tanara de 26 de ani din Constanta a fost luata cu forta de pe strada, din fata unei scoli, luni dimineata, de cinci barbati care au urcat-o intr-o masina, unul dintre agresori dorind sa o ia de sotie,.

INFOGRAFIE Dan Petrescu antreneaza de zece ani. Cifrele unuia dintre cei mai buni tehnicieni romani din strainatate

Dinamo Moscova a renuntat la serviciile lui Dan Petrescu, dar ii va plati acestuia despagubiri de doua milioane de dolari.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2533 seconds )