Libnet.ro
UNICEF

06:45

Sfarsit de relatie pentru un cuplu din casa Puterea Dragostei? A acceptat o intalnire intima, desi se iubea cu altcineva

Playtech Playtech,
Sfarsit de relatie pentru un cuplu din casa Puterea Dragostei? A acceptat o intalnire intima, desi se iubea cu altcineva

Imaginile incendiare dintre un baiat din cuplu si o concurenta singura au iesit la iveala! Se anunta sfarsitul unei relatii din casa Puterea Dragostei? El a acceptat sa petreaca momente intime cu ea in camera rosie, desi avea o iubita. Puterea Dragostei: A acceptat o intalnire in camera rosie, desi are o iubita Iancu se . continuă pe Playtech

Cel mai batran cuplu din lume, in Cartea Recordurilor: de cat timp sunt impreuna

Povestea unui cuplu de pensionari a facut inconjurul lumii la finele anului trecut. Cei doi au intrat in Cartea Recordurilor Guiness ca fiind cei mai batrani din lume. La ora actuala, rata divorturilor este una ingrijoratoare in fiecare colt al mapamondului. Cu toate acestea, continua sa existe cupluri a caror poveste de dragoste a facut .

Numai de bine. Planta potrivita pentru fiecare loc din casa

Plantele din casa ne fac viata mai frumoasa si aerul pe care il respiram, mai bun. Sunt si flori pe care nu este indicat sa le tinem acolo unde dormim sau in camera copilului.

Daniel Chitou a fost pus sub acuzare pentru ucidere din culpa in cazul accidentului rutier. Ce a declarat dupa audieri

Daniel Chitoiu a fost pus oficial sub acuzare pentru ucidere din culpa in dosarul accidentului din judetul Arges, in care si-au pierdut viata doua persoane. Fostul ministru al Finantelor in guvernarea USL a fost audiat, joi dimineata, la Parchetul de pe langa Tribunalul Arges. Daniel Chitoiu a fost pus oficial sub acuzare pentru ucidere din .

Daniel Chitoiu a fost pus sub invinuire pentru ucidere din culpa in cazul accidentului in care au murit doi oameni A refuzat sa dea declaratii procurorilor

Fostul ministru Daniel Chitoiu a fost pus sub invinuire pentru ucidere din culpa de catre procurorii Parchetul Tribunalului Arges in cazul accidentului rutier in care a fost implicat in 26 decembrie si care s-a soldat cu decesul a doua persoane, a declarat pentru HotNews. ro procurorul Catalin Arsene. Cum explica Daniel Chitoiu ca dupa ce a iesit din masina pe picioare, dupa accident, a fost luat de acolo cu targa: Mi-am revenit in momentul acela El a fost audiat la Parchet.

Cati bani costa vacantele de lux ale Deliei. Pentru cea din Maldive a dat 30.000 de euro

Delia este una dintre cele mai bine platite artiste din Romania, asa ca isi permite chiar si vacante in Maldive care sa coste 30. 000 de euro. Cat costa vacantele de lux ale Deliei? Munceste un an intreg, dar apoi se bucura de relaxare si nu se uita la bani, fiind una dintre cele mai bine .

ALERTA! Se da AJUTOR LUNAR, pe langa PENSIE. VESTI EXCELENTE pentru PENSIONARII din ROMANIA!

Vesti bune pentru pensionarii din Romania! Iata cine va putea primi un ajutor lunar, pe langa pensia incasata de la stat. Care sunt conditiile in care se poate acorda acesta, aflati din materialul urmator,.

ULUITOR! Cum ti SE VA SCHIMBA viata, daca pui o moneda de 50 de bani intr-un colt din casa? Multi au incercat METODA MINUNE

Cati dintre voie ati incercat metoda minune de a-ti schimba viata? Multi dintre cei care au incercat-o deja sunt socati de efectul ei.

Fostul ministru Chitoiu, urmarit penal pentru ucidere din culpa in cazul accidentului in care a fost implicat

Fostul ministru Daniel Chitoiu, lider ALDE, este urmarit penal in dosarul accidentului in care a fost implicat la sfarsitul anului trecut si care s-a soldat cu decesul a doua persoane. Chitoiu s-a aflat joi la Parchetul Tribunalului Arges, pentru a fi audiat, insa a refuzat sa faca declaratii. El a negat, la iesirea de la audieri, ca ar fi vorbit la telefon in timp ce se afla la volan, informeaza, News. ro.

HOROSCOP. Magia Zilei cu Mihai Voropchievici. Caracteristici de baza pentru nativii din zodia Fecioara

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit la Magia Zilei, de la Antena 3, despre cele mai importante caracteristici ale nativilor din zodia Fecioara.

HOROSCOP. Magia Zilei cu Mihai Voropchievici. Caracteristici de baza pentru nativii din zodia Leu

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit la Magia Zilei, de la Antena 3, despre cele mai importante caracteristici ale nativilor din zodia Leu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )