Libnet.ro
UNICEF

21:15

Sfidator cu pericolul reprezentat de noul coronavirus, presedintele Braziliei isi schimba discursul si isi anunta noua misiune

Adevărul Adevărul,
Sfidator cu pericolul reprezentat de noul coronavirus, presedintele Braziliei isi schimba discursul si isi anunta noua misiune

Presedintele brazilian Jair Bolsonaro a admis marti ca epidemia covid-19, pe care o cataloga pana acum drept o gripa usoara, constituie cea mai mare provocare pentru generatia sa. continuă pe Adevărul

Sanitas Arad: 24 de cadre medicale de la SCJU au fost confirmate pozitiv la noul coronavirus

24 de cadre medicale din Spitalul Clinic Judetean de Urgenta SCJU) au fost confirmate cu noul coronavirus, din 250 testate, a declarat imercuri, pentru Agerpres, presedintele Sanitas Arad, Otinel Sandru.

COVID-19. 207 cadre medicale de pe ambulanta, in izolare la domiciliu, 24 sunt confirmate pozitiv cu noul coronavirus

24 de cadre medicale de pe ambulanta sunt confirmate cu COVID-19, iar 207 sunt in izolare. Presedintele Sindicatului Ambulantierilor, Gheorghe Chis, a precizat, la Digi 24, ca ambulantierii trebuie sa primeasca echipamente de calitate, care sa ii protejeze de posibilitatea infectiei cu noul coronavirus.

215 cazuri noi raportate in ultimele 24 de ore. Bilantul persoanelor infectate cu noul coronavirus ajunge la 2.460

Numarul total al persoanelor infectate cu noul coronavirus in Romania a ajuns la 2460 dupa ce in ultimele 24 de ore au fost raportate alte 215 de cazuri noi. Nu mai putin de 85 de oameni au fost rapusi de noul virus. in acelasi timp, in ultimele ore, mai multe Spitale de Capitala au fost inchise partial dupa ce aici au fost tratate persoane despre care nu s-a stiut ca sunt infectate.

Cum se poate transmite noul coronavirus prin aer

Noul coronavirus se poate transmite si prin aer. Prin intermediul aerosolilor. Cel putin asa anunta profesorul virusolog Kim Woo-Jiu de la Spitalul Universitar Guro din Seul, care este de parere ca actuala pandemie de COVID-19 ridica cele mai mari provocari de pana acum.

357 de cadre medicale din Romania sunt infectate cu noul coronavirus: cele mai multe sunt in Suceava si Bucuresti

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, miercuri seara, ca 357 cadre medicale sunt infectate cu noul coronavirus, 200 fiind din Suceava si 60 din Bucuresti. 99 dintre persoanele infectate sunt medici.

O femeie de 45 de ani, al 86-lea caz de deces in urma infectarii cu noul coronavirus

Al 86-lea deces in urma infectarii cu noul coronavirus este cel al unei femei de 45 de ani din Targu Neamt care a ajuns la urgente unde I s-a pus diagnosticul de atac vascular cerebral. Deoarece femeia le-a spus medicilor ca a avut contac cu personae venite din Italia, acesteia I s-a facut testul pentru depistarea coronavirusului, iar rezultatul pozituv a venit ulterior decesului.

Un numar de 24 de cadre medicale de la Spitalul Militar, infectate cu noul coronavirus. Ce strategie are comandantul spitalului

Un numar de 24 de cadre medicale de la Spitalul Militar Bucuresti au fost confirmate pozitiv ca fiind infectate cu noul coronavirus, a anuntat comandantul unitatii medicale, Florentina Ionita-Radu.

Un paramedic ISU Vaslui, suspect de COVID-19. Tanarul lucra pe autospeciala care transporta pacientii confirmati cu noul coronavirus

Un angajat al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Vaslui este suspectat de infectie cu noul coronavirus, fiind testat pentru COVID-19. Tanarul lucreaza in prima linie a echipajelor de prim ajutor SMURD, TIM, MANTRA).

Un angajat al Metrorex, confirmat pozitiv cu noul Coronavirus

Metrorex anunta ca un controlor de acces la metrou, la statia Laminorului, a fost depistat cu noul Coronavirus, luni, 30 martie. Angajatul, un barbat in varsta de 49 de ani, are atributii de supraveghere a accesului in statie. Barbatul se afla in.

Numarul deceselor in urma infectarii cu noul coronavirus urca la 69: Un barbat din Suceava, gasit pozitiv abia dupa ce a murit singur in casa

Un barbat de 56 de ani din Suceava este cel de-al 69-lea caz de deces in urma infectarii cu noul coronavirus. Acesta a fost gasit mort la domiciliu, apoi a fost testat pentru virusul SARS-Cov-2, rezultatul fiind pozitiv.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2488 seconds )