Libnet.ro
UNICEF

20:15

Shakira va canta la ceremonia de inchidere a Cupei Mondiale pentru a treia oara

Adevărul Adevărul,
Shakira va canta la ceremonia de inchidere a Cupei Mondiale pentru a treia oara

Shakira, artista de originie columbiana, va canta la ceremonia de inchidere a Cupei Mondiale de Fotbal din Brazilia din acest an, care va avea loc inainte de finala programata pe 13 iulie, la Rio de Janeiro. Cantareata va interpreta piesa La La La Brazil 2014), considerata cel de-al doilea imn al competitiei, dupa We Are One Ole Ola), pe stadionul Maracana. continuă pe Adevărul

Live Text: Argentina- Elvetia, ora 19, in optimile Cupei Mondiale

Argentina si Elvetia joaca azi, de la ora 19, ora Romaniei pentru un loc in sferturile de finala ale Cupei Mondiale. Castigatoarea va juca in sferturi cu echipa care va iesi victorioasa din intalnirea Belgia- SUA, ultima din optimi.

Live Text Franta - Nigeria: ora 19.00, in optimile Cupei Mondiale

Franta si Nigeria joaca azi pentru sferturile de finala ale Cupei Mondiale. Franta a castigat grupa E, cu sapte puncte, doua victorii si un egal. De partea cealalta, Nigeria a terminat pe doi grupa F, cu un singur punct, scos din remiza la 0 cu reprezentativa Iran.

Belgia a invins SUA, scor 2-1, dupa prelungiri, si s-a calificat in sferturile Cupei Mondiale

Belgia s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Mondiale, dupa ce a invins, marti, cu scorul de 2-1, dupa prelungiri, selectionata Statelor Unite ale Americii, in optimile competitiei. Pentru.

Angel Di Maria trimite Argentina in sferturile de finala ale Cupei Mondiale cu un gol marcat in ultimele minute ale prelungirilor

Golul marcat de Angel Di Maria in minutul 117 al partidei cu Elvetia, disputata la Sao Paulo, a trimis nationala Argentinei in sferturile de finala ale Cupei Mondiale. Sud-americanii au castigat cu 1-0 in fata E.

LIVE TEXT Belgia - SUA, ora 23.00, in optimile Cupei Mondiale din Brazilia

Belgia joaca, marti seara, de la ora 23. 00, impotriva SUA, in ultimul meci al optimilor de finala de la Mondialul brazilian. Partida, disputata la Salvador, se anunta una dintre cele mai echilibrate din optimile Cupei Mondiale. Meciul este transmis live text pe romanialibera. ro.

Premiera in istoria Cupei Mondiale: Doua meciuri din optimi s-au decis la lovituri de departajare

Pentru prima oara in istoria Cupei Mondiale doua meciuri din optimile de finala s-au decis dupa executarea loviturilor de departajare, a anuntat FIFA. Sambata, Brazilia a trecut de Chile, scor 4-3, iar dumini.

Programul meciurilor din sferturile Cupei Mondiale

Programul partidelor din sferturile de finala ale Cupei Mondiale, care se disputa vineri si sambata.

Argentina s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Mondiale, dupa ce a invins Elvetia cu scorul de 1-0

Argentina s-a calificat, marti, in sferturile de finala ale Cupei Mondiale dupa ce a invins reprezentativa Elvetiei cu scorul de 1-0, pe Arena Corinthians din Sao Paulo, relateaza EvenimentulZilei. Singurul.

Franta invinge Nigeria cu 2-0 si se califica in sferturile de finala ale Cupei Mondiale

Doua goluri marcate in ultimele 15 minute ale meciului cu Nigeria au adus Frantei calificarea in sferturile de finala ale Cupei Mondiale din Brazilia. Pe Estadio Nacional din Brasilia, nationala pregatita de.

Franta s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Mondiale, dupa ce a invins Nigeria cu 2-0

Franta s-a calificat, luni, in sferturile de finala ale Cupei Mondiale de Fotbal dupa ce a invins reprezentativa Nigeriei cu scorul de 2-0 pe Estadio Nacional de Brasilia,.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )