Libnet.ro
UNICEF

12:45

Si-a dat foc la casa, din cauza ca a fost vrajit. Barbatul a fost scos din flacari in ultima secunda

Antena3 Antena3,
Si-a dat foc la casa, din cauza ca a fost vrajit. Barbatul a fost scos din flacari in ultima secunda

Caz socant in localitatea Sanmihaiu Roman, din judetul Timis. Un barbat si-a dat foc la locuinta, dupa ce a baut bine. Barbatul de 64 de ani a fost scos din flacari de vecini, care au si sunat la. continuă pe Antena3

impuscaturi in casa din Malibu a fotomodelului Miranda Kerr! O persoana a fost impuscata in cap

Casa din Malibu, SUA, a celebrului fotomodel Miranda Kerr, unde aceasta locuieste impreuna cu fiul ei, Flynn, a fost vineri scena unor violente cumplite, de unde s-au auzit mai multe focuri de arma,.

Subiectiv: Casa din Mihaileanu, document bomba de la Parchet

A trecut un an si jumatate de la redeschiderea dosarului Casa din Mihaileanu. Traian Basescu este cercetat penal in acest dosar pentru abuz in serviciu, uz de fals si fals in.

Planeta noastra va fi distrusa. Oamenii pur si simplu sunt rai cu ea. Un copil de cativa ani este suparat din cauza lipsei de reactie a cetatenilor fata de natura

Un copil de doar cativa s-a suparat pe oameni si pe autoritati din cauza lipsei de reactie cu privire la mediul inconjurator. Copilul este suparat din cauza faptului ca oamenii nu respecta.

A ajuns la un pas de moarte din cauza comentariilor rautacioase! Tanara a ajuns sa cantareasca 25 de kilograme!

Margherita Barbieri, in varsta de 18 ani din Marea Britanie, a ajuns sa suferedeanorexie din cauza comentariilor rautacioase cu privire la fizicul ei. Margherita isi dorea foarte mult sa devina dansatoare.

Portul Midia, inchis din cauza vantului puternic/ Ceata pe autostrada A1 Sibiu - Sebes, politistii le recomanda soferilor sa circule cu prudenta

Portul Midia este inchis duminica din cauza vantului puternic, fiind oprit atat traficul maritim, cat si cel fluvial, anunta Centrul Infotrafic. De asemenea, traficul rutier se desfasoara in conditii de ceata pe autostrada A1 Sibiu - Sebes, intre kilometrii 270 - 280, politistii recomandandu-le soferilor sa circule cu prudenta.

Iasi: Un barbat a murit din cauza virusului West Nile. Alte patru persoane din judet sunt inregistrate oficial cu acelasi virus

Virusul West Nile face noi victime la Iasi. Un barbat a murit, dupa ce a fost infectat in urma intepaturii de tantar. Alte patru persoane din judet sunt inregistrate oficial cu acelasi vi.

Porturi la Marea Neagra, inchise din cauza vremii rele

Porturile maritim si fluvial Constanta de la malul Marii Negre au fost inchise inca de duminica seara. Pe mare este furtuna, cu valuri de pana la sapte metri inaltime.

O infirmiera a murit in timpul serviciului la Spitalul de Urgenta Sibiu. Colegii ACUZA ca femeia s-a stins din cauza EPUIZARII

O infirmiera a murit in timpul serviciului la Spitalul de Urgenta Sibiu, dupa ce a facut infarct. Femeia, care lucra la Compartimentul Diabet, Nutritie si Boli, a fost gasita inconstienta de catre.

Incendiu intr-o casa din Caracal, un barbat si o femeie au murit

Un barbat si o femeie au murit, sambata seara, in urma unui incendiu izbucnit in locuinta lor din Caracal, pompierii intervenind cu doua autospeciale pentru stingerea focului, relateaza News. ro.

Zeci de localitati din judetul Neamt sunt in bezna din cauza ploilor abundente si a ninsorii (VIDEO)

Din cauza ploilor abundente care s-au transformat, in unele locuri, si in ninsoare, mii de gospodarii au ramas fara curent electric in judetul Neamt. Echipele de interventie se afla pe teren,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )