Libnet.ro
UNICEF

09:15

Sicriul cu trupul lui Ilie Balaci a fost depus pe terenul de fotbal al stadionului Ion Oblemenco

Hotnews Hotnews,
 Sicriul cu trupul lui Ilie Balaci a fost depus pe terenul de fotbal al stadionului Ion Oblemenco

Sicriul cu trupul neinsufletit al legendei fotbalului romanesc, Ilie Balaci, a fost depus, marti, pe terenul de fotbal al stadionului Ion Oblemenco din Craiova, unde mii se fani din toata tara sunt asteptati sa isi ia ramas bun de la Minunea Blonda din Banie. continuă pe Hotnews

Ilie Balaci a fost nmormntat cu onoruri militare - Mamei fostului fotbalist i s-a facut rau

Unei persoane i s-a facut rau la cimitir, in momentul inhumarii fostului international, fiind necesara interventia unui echipaj SMURD, care si-a facut cu greu loc din cauza imbulzelii din jurul mormantului. Potrivit gds. ro, persoana careia i s-a facaut rau a fost mama lui Ilie Balaci.

Trupul neinsufletit al lui Ilie Balaci a fost depus la Stadionul Ion Oblemenco - VIDEO

Sicriul cu trupul neinsufletit al fostului fotbalist Ilie Balaci, decedat duminica la varsta de 62 de ani, a fost depusla Stadionul Ion Oblemencodin Craiova. Rudele, prietenii, cunostintele.

Ultima ora! Sotia lui Ilie Balaci s-a prabusit pe stadion. SMURD-ul, interventie de urgenta

Momente dramatice pe stadionul unde este depus sicriul cu trupul lui Ilie Balaci. Sotiei acestuia i s-a facut rau, fiind nevoie de interventia ambulantei. Citeste continuarea.

Momente sfasietoare la capataiul lui Ilie Balaci. A fost chemata o ambulanta

Durere mare in familia lui Ilie Balaci, dupa ce fostul fotbalist s-a stins din viata, duminica, 21 octombrie. Medicii de la Spitalul din Craiova au incercat sa il resusciteze, insa nu au mai putut face.

Cauza mortii lui Ilie Balaci. A fost deschis si un dosar penal

Corpul de Control al Ministerului Sanatatii va efectua o ancheta la Serviciul de Ambulanta Dolj pentru a verifica modul in care Ambulanta a intervenit in cazul Ilie Balaci.

Romanii isi iau adio de la Ilie Balaci! Minunea blonda, pentru ultima oara pe stadion

Update:Fostul primar al Craiovei Lia Olguta Vasilescu a venit sa ii aduca un ultim omagiu marelui fotbalist Ilie Balaci. Update:Ilie Balaci a fost dus spre catafalc si va fi depus pe terenul de.

Ilie Balaci va fi inmormantat marti. Sicriul cu trupul neinsufletit va fi depus in aceasta seara la stadionul din Craiova

Inmormantarea fostului mare fotbalist Ilie Balaci este programata pentru marti. Familia nu a facut inca publica ora la care va avea loc inmormantarea si programul, dar un lucru e cert: sicriul cu trupul neinsufletit al lui Ilie Balaci va fi depus si la stadionul Ion Oblemenco.

Unde va fi inmormantat Ilie Balaci. Slujba va fi oficiata de Mitropolitul Olteniei

Inmormantarea fostului mare fotbalist Ilie Balaci este programata pentru marti, 23 octombrie. Familia nu a facut inca publica ora la care va avea loc inmormantarea si programul, dar un lucru este cert: sicriul cu trupul neinsufletit al lui Ilie Balaci va fi depus si la stadionul Ion Oblemenco.

Sicriul lui Ilie Balaci, depus pe gazonul arenei Ion Oblemenco

Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Ilie Balaci a fost depus, astazi dimineata, pe gazonul arenei Ion Oblemenco, unde va avea loc o slujba oficiata de un sobor de preoti de la Mitropolia Olteniei.

Ilie Balaci, inmormantat cu onoruri militare. Scorpionii negri vor purta sicriul pe tot parcursul zilei

Fostul fotbalist Ilie Balaci, decedat duminica in urma unui stop cardiac, este inmormantat astazi. Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Balaci a fost depus la stationul Ion Oblemeneco din Craiova.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )