Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep are peste 1 milion de fani pe Facebook: Va multumesc de 1 milion de ori!. Topul sportivilor romani cu cele mai multe likeuri

Adevărul Adevărul,
Simona Halep are peste 1 milion de fani pe Facebook: Va multumesc de 1 milion de ori!. Topul sportivilor romani cu cele mai multe likeuri

In doar trei luni de cand si-a deschis pagina oficiala de Facebook, Simona Halep a adunat 1. 269 de fani, mai multi decat orice alt sportiv roman. continuă pe Adevărul

Simona Halep le-a multumit celor peste 1 milion fani de pe Facebook

Simona Halep le-a transmis un mesaj celor peste 1 milion de fani pe care ii are pe o retea de socializare.

Simona Halep: Nu stiu cum arata 1 milion de oameni, dar 1 milion de fani cu siguranta suna bine

Jucatoarea de tenis Simona Halep, care a depasit un milion de fani pe Facebook, le-a multumit sustinatorilor ei pentru aceasta performanta, intr-un mesaj postat, miecuri, pe reteaua de socializare. Nu.

Simona Halep a ajuns la un milion de fani

Jucatoarea Simona Halep a atins o cifra rotunda pe reteaua de socializare Facebook in ceea ce priveste numarul de sustinatori.

Simona Halep, numar record de fani pe o retea de socializare

Simona Halep a dat lovitura si pe pagina de socializare. Numarul trei mondial a depasit un milion de fani la doar 3 luni de la lansarea paginii oficiale.

Simona Halep, sedinta foto pentru o companie de articole sportive

Simona Halep a lasat tenisul pentru o sedinta foto. Halep a pozat pentru compania de echipamente sportive cu care are un contract de sponsorizare. A pus pozele pe o retea de socializare, iar fanii i-au transmis gandurike lor bune.

FOTO Simona Halep si-a descoperit o noua pasiune. Imagine inedita cu nr. 3 mondial in tenisul feminin

Desi a intrat in vacanta dupa Turneul Campionelor de la Singapore, Simona Halep nu are prea mult timp pentru relaxare, sportiva gasindu-si activitati conexe pe care le face cu placere in timpul liber.

Fed Cup: 4000 de bilete vor fi puse in vanzare pentru meciul Romania - Serbia, la care va evolua si Simona Halep

FR de Tenis va pune in vanzare circa 4000 de bilete pentru meciul de Fed Cup, dintre Romania si Spania. Pentru a o vedea pe Simona Halep, si coechipierele sale de la lotul national, romanii vor trebui sa plateasca preturi intre 60-100 lei.

Simona Halep, in cursa pentru jucatoarea lunii octombrie. Unde poate fi votata romanca

Simona Halep, jucatoare care va incheia anul pe a treia pozitie in ierarhia mondiala a tenisului feminin, a fost nominalizata pentru titlul de cea mai buna jucatoare a lunii octombrie, alaturi de americanca Serena Williams 1 WTA) si nemtoaica Andrea Petkovici 14 WTA).

Simona Halep, nominalizata la titlul de jucatoarea lunii octombrie alaturi de Williams si Petkovic

Jucatoarea de tenis Simona Halep, finalista la Turneul Campioanelor, a fost nominalizata de WTA la titlul de sportiva lunii octombrie, alaturi de castigatoarea competitiei, Serena Williams SUA, 1 WTA), si.

Simona Halep, nominalizata de WTA la jucatoarea lunii octombrie

Simona Halep se afla printre nominalizatele la categoria Jucatoarea lunii octombrie, dupa cum informeaza site-ul oficial al WTA. Locul trei in ierarhia WTA, Simona este laudata pentru performanta de a ajunge in finala Turneului Campioanelor inca de la prima participare.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )