Libnet.ro
UNICEF

20:00

Simona Halep se apropie de primul loc mondial. Comparatie cu Serena Williams la titlurile cucerite

Online Sport Online Sport,
Simona Halep se apropie de primul loc mondial. Comparatie cu Serena Williams la titlurile cucerite

Titlul cucerit la Roma, al 22-lea in cariera, o apropie pe Simona Halep de prima pozitie a ierarhiei mondiale WTA. continuă pe Online Sport

Simona Halep ar putea reveni pe primul loc mondial la turneul de Grand Slam la care se simte cel mai bine. Cum stau romancele in clasamentul WTA inainte de Roland Garros

Dupa triumful de la Roma, Simona Halep si-a consolidat a doua pozitie in ierarhia mondiala a jucatoarelor profesioniste de tenis. Mai mult decat atat, romanca se afla la mai putin de 1. 500 de puncte.

Simona Halep Yulia Putintseva 6-2, 2-0. Putintseva a abandonat, Halep e in semifinale la Roma

UPDATE, ora 14:00 Simona Halep merge in semifinale la Roma, dupa ce a trecut de Yulia Putintseva, scor 6-2, 2-0. Jucatoarea din Kazahstan s-a retras. Urmeaza Muguruza sau Azarenka in penultimul act. Simona isi face serviciul. Simona Halep castiga primul set. Putintseva cere un time-out medical. Game castigat de Simona Halep.

Simona Halep, la un pas de a deveni a treia cea mai bogata jucatoare din istoria tenisului. Ce avere are sportiva

Simona Halep, locul 2 WTA, a bifat trei turnee si trei victorii in ultima perioada, fapt ce o apropie tot mai mult de a treia pozitie in clasamentul celor mai bogate jucatoare din istoria.

Simona Halep a facut gluma zilei la Roma. Toti jurnalistii au izbucnit in ras

Simona Halep s-a calificat in finala turneului WTA de la Roma, de categorie Premier 5. Rezultat obtinut dupa ce a invins-o pe Garbine Muguruza, scor 6-3, 4-6, 6-4. O prestatie excelenta, iar jucatoarea de pe locul 2 mondial a fost numai zambete la conferinta de presa de dupa meci. A avut cuvinte de lauda la .

Simona Halep implineste azi 29 de ani. Mesajul lui Darren Cahill pentru sportiva din Romania

Simona Halep isi sarbatoreste ziua de nastere pe 27 septembrie, implinind 29 de ani. Alaturi de Darren Cahill, Halep a ajuns numarul 1 mondial si a cucerit trofeul la Roland Garros in 2018. Este doar un.

Clasamentul WTA: Simona Halep se mentine pe 2 - Diferenta fata de Ashleigh Barty s-a micsorat

Simona Halep se mentine pe locul 2 in clasamentul WTA, dar diferenta fata de Ashleigh Barty, ocupanta primei pozitii, s-a micsorat dupa ce Simona a castigat turneul Premier 5 de la Roma.

Simona Halep a surprins audienta imediat dupa finala castigata la Roma. Cui i-a transmis un mesaj

Simona Halep, numarul doi mondial, a castigat, luni, turneul WTA de la Roma, dotat cu premii totale de 2. 290 dolari, dupa ce adversara sa din finala, Karolina Pliskova, a abandonat la scorul de 6-0, 2-1 pentru.

Simona Halep a invins-o pe Garbine Muguruza si joaca in finala turneului de la Roma

Simona Halep, numarul 2 in tenisul mondial, a invins-o pe Garbine Muguruza si joaca in finala turneu.

Simona Halep merge in finala WTA de la Roma dupa victoria cu Muguruza

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, s-a calificat, duminica, in finala turneului WTA de la Roma, dotat cu premii totale de 2. 290 dolari, dupa ce a invins-o greu pe spaniola Garbine Muguruza, cu 6-3, 4-6, 6-4.

Simona Halep s-a calificat in finala de la Roma, dupa un meci nebun cu Muguruza

Simona Haleps-a calificat in finala turneului de la Roma. Simona Halep, numarul doi mondial, s-a calificat, duminica, in finala turneului WTA de la Roma, dotat cu premii totale de 2. 290 dolari, dupa.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )