Libnet.ro
UNICEF

19:00

Clasamentul WTA: Simona Halep se mentine pe 2 - Diferenta fata de Ashleigh Barty s-a micsorat

Hotnews Hotnews,
 Clasamentul WTA: Simona Halep se mentine pe 2 - Diferenta fata de Ashleigh Barty s-a micsorat

Simona Halep se mentine pe locul 2 in clasamentul WTA, dar diferenta fata de Ashleigh Barty, ocupanta primei pozitii, s-a micsorat dupa ce Simona a castigat turneul Premier 5 de la Roma. continuă pe Hotnews

Simona Halep, starea de gratie si cat de mult a ajutat-o pandemia

Simona Halep este pe val: are 14 victorii consecutive si a castigat ultimele trei turnee la care a luat parte. invingatoare la Roma, Halep a povestit pentru site-ul oficial al WTA cat de mult bine i-a facut pandemia, perioada dificila traversata de omenire ajutand-o sa gandeasca mai matur si sa aprecieze altfel bucuriile vietii.

Simona Halep ar putea reveni pe primul loc mondial la turneul de Grand Slam la care se simte cel mai bine. Cum stau romancele in clasamentul WTA inainte de Roland Garros

Dupa triumful de la Roma, Simona Halep si-a consolidat a doua pozitie in ierarhia mondiala a jucatoarelor profesioniste de tenis. Mai mult decat atat, romanca se afla la mai putin de 1. 500 de puncte.

Ce a facut Simona Halep imediat dupa victoria cu Putintseva. Oamenilor nu le-a venit sa creada

Simona Halep a jucat astazi, de la ora 13:00, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Roma. Aici a infruntat-o pe Yulia Putintseva, locul 30 in clasamentul WTA, in prima partida programata pe central. Ce a facut Simona Halep imediat dupa victoria cu Putintseva De altfel, este a doua confruntare directa dintre cele .

Organizatorii de la Roma, criticati - Simona Halep a primit mai putini bani decat Novak Djokovic: Care a fost diferenta

Organizatorii turneului de tenis de la Roma au fost criticati in retelele de socializare dupa ce campionul la simplu masculin, sarbul Novak Djokovic, a incasat un premiu mai mare decat campioana de la simplu feminin, romanca Simona Halep, transmite Reuters.

Simona Halep, la un pas de a deveni a treia cea mai bogata jucatoare din istoria tenisului. Ce avere are sportiva

Simona Halep, locul 2 WTA, a bifat trei turnee si trei victorii in ultima perioada, fapt ce o apropie tot mai mult de a treia pozitie in clasamentul celor mai bogate jucatoare din istoria.

Simona Halep Garbine Muguruza 6-3, 4-6, 6-4. Simona Halep, calificare dramatica in finala de la Roma

UPDATE, ora 15:30 Simona Halep se califica in finala de la Roma dupa o super victorie in fata ibericei Garbine Muguruza. A fost 6-2, 4-6, 6-4. Urmeaza invingatoarea dintre Marketa Vondrousova si Karolina Pliskova in ultimul act. Simona Halep s-a calificat in finala de la Roma. Un nou break Muguruza. Game .

Simona Halep a castigat turneul WTA de la Roma

Simona Halep a castigat turneul WTA de la Roma, dupa ce a castigat primul set cu 6-0, iar in setul 2 Karolina Pliskova a abandonat partida la scorul de 2-1. Halep a castigat pentru prima data turneul de la Roma.

Simona Halep Karolina Plisova 0-0, live video finala de la Roma. Pentru cel mai important titlu din 2020

Simona Halep joaca astazi, de la ora 15:30, finala turneului WTA Roma, de categorie Premier 5. Vor fi 1. 000 de spectatori, conform reglementarilor stabilite de organizatori. Poate fi al treilea titlu consecutiv pentru Simona Halep, dupa cele obtinute la Dubai si la Roma. Simona Halep are 13 victorii consecutive in circuitul WTA, care au adus .

Cate trofee WTA a castigat Simona Halep de-a lungul carierei

Simona Halep a castigat, luni, pentru prima data turneul de la Roma, dupa ce sportiva din Cehia Karolina Pliskova s-a retras in setul doi, la 6-0, 2-1 pentru romanca. Astfel, Halep ajunge la 22 de trofee.

VIDEO Fericirea are chipul tau - Simona Halep si trofeul de la Roma

Simona Halep si-a adaugat in palmares un nou titlu WTA, jucatoarea noastra incununandu-se campioana la Foro Italico. Dupa o finala scurta dupa 31 de minute Karolina Pliskova a abandonat), Simona a simtit bucuria ridicarii trofeului competitiei de categorie Premier 5.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,239 seconds )