Libnet.ro
UNICEF

00:07

Simona Halep si Barbora Strycova, eliminate din proba de dublu la Praga! Desi au avut 7-2 in supertiebreak

Playtech Playtech,
Simona Halep si Barbora Strycova, eliminate din proba de dublu la Praga! Desi au avut 7-2 in supertiebreak

UPDATE, ora 15:55 Simona Halep si Barbora Strycova au pierdut in primul tur al probei de dublu, scor 3-6, 6-3, 10-8. Halep si Strycova au avut 7-2 in supertiebreak, dar nu au mai facut decat unul din urmatoarele 9 puncte. Simona va juca joi in proba de simplu, iar ora nu a fost anuntata. continuă pe Playtech

WTA Praga: Simona Halep, eliminata dramatic din proba de dublu

Simona Halep a parasit turneul de la Praga in primul tur, este vorba de proba de dublu, dupa ce alaturi de Barbora Strycova a pierdut dramatic un meci in care a fost 10-8 in supertiebreakul decisiv in favoarea adversarelor.

Dezastru pentru Simona Halep! Cum a fost eliminata de la turneul de la Praga

Simona Halep a fost eliminata, miercuri, din turneul de la Praga in proba de dublu. Perechea formata din Simona Halep si Barbora Strycova a pierdut impotriva rusoaicelor Veronika Kudermetova si Anastasia Pavlyuchenkova. Meciul s-a terminat 3-6, 6-3, 8-10.

Simona Halep, luata la ochi de presa din SUA. Ce au scris jurnalistii americani despre sportiva noastra

Simona Halep revine saptamana viitoare in circuitul WTA, in competitia de categorie International de la Praga. Romanca este favorita numarul unu si o va infrunta pe Polona Hercog in runda inaugurala. De asemenea, Simo a decis sa joace si in proba de dublu. Va face pereche cu o fosta campioana de Grand Slam, Barbora Strycova.

Simona Halep, criza de nervi la Praga. Cu cine va avea urmatorul meci si cand se va juca

Simona Halep a fost eliminata, miercuri, din turneul de la Praga in proba de dublu. Perechea formata din Simona Halep si Barbora Strycova a pierdut impotriva rusoaicelor Veronika Kudermetova si Anastasia Pavlyuchenkova. Meciul s-a terminat 3-6, 6-3, 8-10.

Simona Halep, replica amuzanta la Praga: Eu sunt deja batrana

Simona Halep joaca astazi primul meci in circuitul WTA, dupa o pauza de sase luni provocata de pandemia de coronavirus. Romanca s-a inscris si in proba de dublu a turneului de categorie International de la Praga. Va juca alaturi de Barbora Strycova, iar cele doua le infrunta pe rusoaicele Kudermetova si Pavlyuchenkova. Ploaia a intrerupt .

Simona Halep, criza de nervi la WTA Praga. Gestul neasteptat facut pe teren

Simona Halep a avut un meci de cosmar in turul 1 al probei de dublu. Romanca si partenera sa, Barbora Strycova, au fost invinse de rusoaicele Pavlyuchenkova si Kudermetova, scor 3-6, 6-3, 8-10. Asta desi au condus cu 7-2 in supertiebreak. Asa cum era de asteptat daca tinem cont de evolutia scorului, Simona Halep a .

Simona Halep, eliminata in proba de dublu la Praga

La o zi dupa meciul cu Polona Hercog din turul inaugural al probei de simplu, Simona Halep a revenit pe teren la Praga pentru un meci de dublu.

Simona Halep si-a aflat adversarele de la dublu. Meci tare pentru romanca

Simona Halep revine in circuitul WTA saptamana viitoare, la turneul WTA International de la Praga. Dupa o pauza de sase luni, provocata de pandemia de coronavirus, romanca vrea sa stea pe teren cat mai mult. Tocmai din acest motiv a ales sa se inscrie si in proba de dublu a turneului din Cehia. Va face .

WTA Praga: Organizatorii au anuntat programul zilei de joi - Cand va juca Simona Halep

Organizatorii turneului WTA de la Praga au facut public programul zilei de joi, una in care Simona Halep o va intalni pe Barbora Krejcikova 24 de ani, 118 WTA) in turul al doilea.

Simona Halep, despre nunta care a innebunit Romania. Raspunsul vehement al sportivei noastre

Simona Halep este in aceasta perioada la Praga, unde s-a calificat in turul 2 al turneului WTA International. A invins-o pe Polona Hercog, iar joi o va infrunta pe Barbora Krejcikova, pentru un loc in sferturile de finala. Echipa Simonei Halep pregateste partida contra jucatoarei din Cehia, dar are timp si pentru precizari de PR.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )