Libnet.ro
UNICEF

18:45

Simona Halep boicoteaza Fed Cup: Romania va infrunta Rusia fara marile vedete Componenta surpriza a echipei lui Segarceanu

B1 B1,
Simona Halep boicoteaza Fed Cup: Romania va infrunta Rusia fara marile vedete Componenta surpriza a echipei lui Segarceanu

Marile vedete ale tenisului feminin romanesc nu vor face parte din echipa cu care Romania va infrunta Rusia pe 7 si 8 februarie la Cluj in meciul care conteaza pentru calificarea la Finalele Fed Cup. Florin. continuă pe B1

Nume noi in echipa Romaniei pentru meciul cu Rusia din Fed Cup

Federatia Romana de Tenis a anuntat, pe site-ul oficial, lotul Romaniei pentru meciul cu Rusia din Grupa Mondiala a Fed Cup, partida care va fi gazduita de Cluj-Napoca.

Romania, parasita de Halep si cele mai bune jucatoare: Avem loturile pentru duelul cu Rusia la Fed Cup

Romania si Rusia se vor infrunta, la 7 si 8 februarie, la Cluj, in barajul de Fed Cup care va trimite invingatoarea in turneul final de la Budapesta 14-19 aprilie).

Mai sunt cateva ore pana cand Simona Halep isi masoara fortele cu Elise Mertens. B1.RO iti spune tot ce trebuie sa stii inainte de duelul de 5 stele din optimile Australian Open

Simona Halep, locul 3 WTA, o infrunta pe Elise Mertens, 17 WTA, in faza optimilor de finala de la Australian Open, luni, ora 2:00, iar partida va fi difuzata de programele Eurosport. Casele de pariuri o dau.

Simona Halep a facut ANUNTUL SOC! Da, e adevarat: SE RETRAGE DEFINITV din tenis! ...Este ultimul meu an in circuit

Simona Halep este sigura de prezenta in a doua saptamana de Australian Open, unde o va infrunta pe Elise Mertens, a 17-a tenismena a lumii. Totusi, dupa victoria cu Putintseva din turul III, sportiva noastra.

Simona Halep e in a doua saptamana de Australian Open, iar romanii au dat deja drumul la calcule. Ce traseu ar putea avea spre marele trofeu si cum sta la casele de pariuri

Simona Halep, a treia tenismena a lumii, s-a calificat in faza optimilor de finala de la Australian Open, unde o va infrunta pe Elise Mertens, locul 17 mondial. Acestea fiind spuse, romanii au dat deja drumul la to.

Simona Halep da peste Mertens in optimile Australian Open, dupa victoria en-fafare cu Putintseva. Cum arata statistica la nivel de dueluri directe

Simona Halep, locul 3 WTA, o va infrunta luni pe Elise Mertens, 17 WTA, in optimile de la Australian Open, dupa ce a invins-o en-fafare pe Yulia Putintseva, 38 WTA, scor 6-1 6-4, reusind astfel sa se califice.

Fed Cup: Bianca Andreescu revine pe teren Jucatoarea face parte din lotul Canadei pentru confruntarea cu Elvetia

Bianca Andreescu, ocupanta locului 6 WTA, va reveni pe terenul de tenis in februarie, la mai bine de trei luni dupa accidentarea suferita la Turneul Campioanelor. Sportiva de 19 ani face parte din lotul Canadei pentru confruntarea cu Elvetia, din play-off-ul pentru turneul final al Fed Cup.

LIVE Simona Halep - Elise Mertens in optimi la Australian Open (2:00)

Urmariti live text in aceasta pagina meciul Simona Halep - Elise Mertens din optimile Australian Open. Meciul e programat primul pe arena centrala Rod Laver luni, ora 11:00 la Melbourne n. r. - 2:00 in Romania).

Simona Halep, adversara puternica in optimile de la Australian Open. Ce s-a intamplat ultima data cand s-au intalnit

Simona Halep este calificata, deja, in optimile Turneului de Grand Slam, Australian Open 2020. Cu alte cuvinte, asa cum mentionam cu alta ocazie, Simona a devenit favorita la castigarea trofeului. Adversare din optimi, insa, nu este atat de facila, pe cat si-ar dori Simona. Simona Halep, adversara puternica in optimile de la Australian Open Adversara .

Cu cine joaca Simona Halep in sferturi la Australian Open si pe cine ar putea intalni in semifinale

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala la Australian Open, dupa ce a trecut in optimi de Elise Mertens cu 6-4, 6-4. Campioana de la Wimbledon se va duela pentru un loc in semifinale cu Anett Kontaveit, care a invins-o pe Iga Swiatek cu 6-7, 7-5, 7-5. Simona Halep Anett Kontaveit, in sferturile .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )