Libnet.ro
UNICEF

13:30

Simona Halep castiga duelul romanesc de la Wimbledon si se califica in turul 3 la Wimbledon

Antena3 Antena3,
Simona Halep castiga duelul romanesc de la Wimbledon si se califica in turul 3 la Wimbledon

Simona Halep s-a calificat miercuri in turul 3 al turneului de tenis de Mare Slem de la Wimbledon, dupa o victorie impotriva altei romance, Mihaela Buzarnescu, 6-3, 4-6, 6-2. Simona Halep, 27 de ani,. continuă pe Antena3

Cand joaca Simona Halep primul meci la Wimbledon. O poate intalni pe Mihaela Buzarnescu in turul 2

Simona Halep joaca luni, 1 iulie 2019, primul meci din cadrul turneului de la Wimbledon. Numarul 7 modial se va duela cu Aliaksandra Sasnovich, o sportiva de 25 de ani din Belarus. Daca o va invinge, Simona ar putea juca in turul 2 impotriva compatrioatei Mihaela Buzarnescu. Simona Halep Aliaksandra Sasnovich se joaca in .

Simona Halep joaca luni la Wimbledon

Fosta lidera mondiala Simona Halep va debuta la Wimbledon chiar in prima zi a competitiei de la All England Crocket Club.

Simona Halep s-a impus in duelul romanesc de la Wimbledon

Simona Halep a invins-o pe Mihaela Buzarnescu in trei seturi, 6-3, 4-6, 6-2, si s-a calificat in tur.

FOTO Simona Halep si Darren Cahill, impreuna la Wimbledon

Pe aleile de la All England Club, Simona Halep a avut parte de o reintalnire cu antrenorul ei favorit, Darren Cahill,.

Mats Wilander ii da sanse Mihaelei Buzarnescu sa o invinga pe Simona Halep, in special la Wimbledon - Barbara Schett merge pe mana Simonei

Turul doi de la Wimbledon va gazui un meci 100% romanesc, Simona Halep si Mihaela Buzarnescu urmand sa lupte pentru calificarea in turul trei pe iarba londoneza. Mats Wilander si Barbara Schett experti Europsport in materie de tenis) au prefatat duelul dintre primele doua rachete ale Romaniei. Daca vrei sa te gandesti ca Mihaela ar putea sa o invinga pe Simona Halep, atunci cu siguranta ar trebui sa fie aici, la Wimbledon, a fost de parere Wilander, in timp ce Schett merge pe mana Simonei.

DUELUL ROMANESC de la WIMBLEDON: Simona Halep a invins-o pe Mihaela Buzarnescu si s-a calificat in turul al treilea. Ce mare campioana o asteapta acolo

Simona Halep 27 de ani, 7 WTA) s-a calificat, miercuri, in turul al treilea al turneului de Grand Slam de la Wimbledon.

UPDATE Simona Halep, THRILLER in primul meci la Wimbledon: Romanca a trecut in doua seturi de Aliaksandra Sasnovich, desi s-a accidentat. DUEL SOC in turul urmator, cu Miki Buzarnescu

45: Duel romanesc in turul al doilea la Wimbledon! Simona Halep tocmai si-a aflat adversara: este vorba de Mihaela Buzarnescu, care a trecut, luni, de americanca Jessica Pegula locul 74 WTA), in doua set.

FOTO A apelat la o metoda extrema. Cum se recupereaza Simona Halep dupa prima victorie de la Wimbledon

Simona Halep a trecut in doua seturi de Alexandra Sasnovich, in primul meci jucat la Wimbledon, meci in care a avut si probleme medicale.

Live Stream Online Simona Halep Mihaela Buzarnescu Live Video pe Eurosport Wimbledon 2019

Simona Halep Mihaela Buzarnescu este duelul romanesc din turul 2 la Wimbledon. Partida incepe la ora 15:00 si este transmisa in direct de postul de televiziune Eurosport, dar poate fi urmarita si online in format live text si video. Va vom tine la curent cu toate fazele importante din meci. UPDATE Set Simona! Halep .

Asa am trait Simona Halep si Mihaela Buzarnescu in turul 2 la Wimbledon

Revedeti aici cele mai interesante momente ale meciului dintre Simona Halep si Mihaela Buzarnescu. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2469 seconds )