Libnet.ro
UNICEF

09:15

Simona Halep a fost eliminata de la Beijing

România Liberă România Liberă,
Simona Halep a fost eliminata de la Beijing

Simona Halep a fost eliminata in turul al doilea al turneului WTA de la Beijing, dotat cu premii tot. continuă pe România Liberă

Simona Halep, spulberata la Beijing

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a fost eliminata in turul al doilea al turneului WTA de la Beijing, dotat cu premii totale in valoare de 8. 274 dolari, fiind invinsa in doua seturi, 6-2, 6-3, de.

Simona Halep a fost un DEZASTRU la Beijing: 2-6, 3-6 cu Ekaterina Alexandrova

Simona Halep a fost eliminata de la turneul de la Beijing. DETALII PICANTE din dormitor: Cum facea AMOR Mihaela Radulescu cu Dani Otil! intreaga Romanie si-a dorit sa vada imaginile, acum are ocazia!.

Simona Halep si SUFERINTA de la Beijing: Motivul DUREROS pentru care a fost eliminata

Simona Halep, locul 5 WTA, a fost invinsa, luni, cu scorul de 6-2, 6-3, de rusoaica Ekaterina Alexandrova, locul 38 WTA, in turul al doilea al turneului de categorie Premier Mandatory de la Beijing.

Chiar si invinsa, a castigat o suma fabuloasa! Cati bani a luat Simona Halep dupa turneul de la Beijing

Simona Halep a fost invinsa in turul 2 la Beijing si a fost eliminata din turneu, dar a primit doar vesti bune. A urcat o pozitie in clasamentul WTA, s-a calificat la Turneul Campioanelor si va beneficia de un bonus important, in functie de locul pe care termina anul 2019. Simona Halep s-a umplut de .

Simona Halep, surpriza! Pe ce loc este romanca, dupa eliminarea de la Beijing. A depasit-o pe Bianca Andreescu

Simona Halep a fost eliminata in turul 2 la Beijing, dupa 2-6, 3-6 cu rusoaica Ekaterina Alexandrova, dar a urcat o pozitie in clasamentul WTA si a depasit-o pe Bianca Andreescu. Campioana de la Wimbledon se afla pe locul 5 in ierarhia feminina, cu 4. 907 puncte. Constanteanca a obtinut calificarea la Turneul Campioanelor, unde isi .

Live Stream Online Simona Halep Rebecca Peterson Live Video, in turul 1 la Beijing

Simona Halep 28 de ani, locul 6 WTA) joaca in turul 1 al turneului de la Beijing impotriva sportivei Rebecca Peterson 24 de ani, locul 53 WTA), duminica, 29 septembrie, de la ora 9:00. Partida este transmisa in direct de postul de televiziune Digi Sport, dar poate fi urmarita si online in format live text .

Simona Halep, reactie dupa ce s-a calificat la Turneul Campioanelor de la Shenzhen. Ce anunt a facut

Simona Halep a fost eliminata in turul 2 la Beijing, dar victoria din primul act al competitiei i-a adus calificarea la turneul Campioanelor si a urcat-o pe locul 5 in clasamentul WTA. Campioana de la Wimbledon este a treia jucatoare de tenis care s-a calificat la Shenzhen. Simona Halep s-a calificat la Turneul Campioanelor Doar .

Simona Halep si-a revenit. E in turul 2 la Beijing

Simona Halep s-a calificat, duminica, in turul secund la China Open de la Beijing, cu 6-1, 6-1, in meciul cu Rebecca Peterson.

FOTO Cum s-au imbracat Simona Halep si Bianca Andreescu la o petrecere din cadrul turneului de la Beijing: sportivele au avut tinute total opuse

Jucatoarele de tenis Simona Halep 28 de ani) si Bianca Andreescu 19 ani) au participat la o petrecere organizata in cadrul turneului Premier Mandatory din Beijing, unde au purtat tinute ce apartin unor stiluri total opuse.

Asa am trait Simona Halep cu Ekaterina Alexandrova la Beijing

Simona Halep a jucat, luni, in turul doi la China Open de la Beijing contra rusoaicei Ekaterina Alexandrova.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )