Libnet.ro
UNICEF

07:30

Simona Halep si SUFERINTA de la Beijing: Motivul DUREROS pentru care a fost eliminata

B1 B1,
Simona Halep si SUFERINTA de la Beijing: Motivul DUREROS pentru care a fost eliminata

Simona Halep, locul 5 WTA, a fost invinsa, luni, cu scorul de 6-2, 6-3, de rusoaica Ekaterina Alexandrova, locul 38 WTA, in turul al doilea al turneului de categorie Premier Mandatory de la Beijing. continuă pe B1

Povestea unor profesori ieseni care ofera gratuit meditatii. Motivul emotionant pentru care ii ajuta pe elevi

Doi profesori din Iasi ajuta liceeni cu posibilitati financiare reduse sa devina medici. Cei doi sunt sot si sotie si ofera meditatii la fiecare sfarsit de saptamana, fara sa ceara bani in schimb. Rezultatele sunt remarcabile. Pana acum zeci de elevi care au fost pregatiti de Mircea si Nita Medea au reusit sa intre la .

Motivul bizar pentru care o femeie a renuntat la job. E ca o intoarcere in anii 50

O femeie de 30 de ani a renuntat la cariera si la propriul job dintr-un motiv de-a dreptul inedit. Mai precis, femeia a vrut sa fie casnica perfecta, inspirandu-se din perioada anilor 50. Mai precis, Katrina.

Simona Halep, spulberata la Beijing

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a fost eliminata in turul al doilea al turneului WTA de la Beijing, dotat cu premii totale in valoare de 8. 274 dolari, fiind invinsa in doua seturi, 6-2, 6-3, de.

Cum a sarbatorit Simona Halep implinirea a 28 de ani

Simona Halep aniverseaza, astazi, 28 de ani, pe care ii sarbatoreste in China. Conationala noastra se afla acolo si prin prisma faptului ca ar putea evolua la turneul de la Beijing.

Simona Halep a implinit 28 de ani! Mesajul special pe care l-a primit de la Darren Cahill

Simona Halep implineste astazi, 27 septembrie, 28 de ani! Fanii abia au asteptat sa-i ofere felicitarile si urarile lor de bine campioanei Romaniei. Primul care a venit cu un mesaj special pentru Simo a fost chiar Darren Cahill. Ce i-a dorit acesta? Mesajul lui Darren Cahill pentru Simona Halep. Campioana a implinit 28 de ani .

PROBLEME GRAVE pentru Simona Halep! SE LASA DE TENIS? Vestea care A SOCAT FANII: Urmez un tratament...

Veste trista din partea tenismenei Simona Halep! Sportiva a anuntat ca va reveni in Romania, pentru a face un RMN, din cauza accidentari suferite in timpul turneului din Asia.

Oficial, Simona Halep s-a calificat la Turneul Campioanelor

Simona Halep s-a calificat, matematic, pentru al saselea an consecutiv la Turneul Campioanelor, competitie care din acest an se va disputa la Shenzen in China.

Visul oricarui barbat! Cum a aparut Simona Halep la festivitatea China Open. Le-a luat mintile tuturor, la Beijing

Simona Halep a lasat deoparte echipamentul sportiv in care este des vazuta. Acesta a ales sa faca o mica schimbare special pentru festivitatea China Open. Fotogafiile postate in mediul online au cucerit pe toata lumea. Cum a aparut campioana noastra la Beijing? Simona Halep, aparitie de senzatia la Beijing Simona Halep a facut o schimbare .

Chiar si invinsa, a castigat o suma fabuloasa! Cati bani a luat Simona Halep dupa turneul de la Beijing

Simona Halep a fost invinsa in turul 2 la Beijing si a fost eliminata din turneu, dar a primit doar vesti bune. A urcat o pozitie in clasamentul WTA, s-a calificat la Turneul Campioanelor si va beneficia de un bonus important, in functie de locul pe care termina anul 2019. Simona Halep s-a umplut de .

Simona Halep, surpriza! Pe ce loc este romanca, dupa eliminarea de la Beijing. A depasit-o pe Bianca Andreescu

Simona Halep a fost eliminata in turul 2 la Beijing, dupa 2-6, 3-6 cu rusoaica Ekaterina Alexandrova, dar a urcat o pozitie in clasamentul WTA si a depasit-o pe Bianca Andreescu. Campioana de la Wimbledon se afla pe locul 5 in ierarhia feminina, cu 4. 907 puncte. Constanteanca a obtinut calificarea la Turneul Campioanelor, unde isi .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )