Libnet.ro
UNICEF

05:00

Simona Halep a fost invinsa de Pliskova si a ratat calificare in semifinala Turneului Campioanelor

România Liberă România Liberă,
Simona Halep a fost invinsa de Pliskova si a ratat calificare in semifinala Turneului Campioanelor

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul cinci mondial, a ratat calificarea in semifinalele . continuă pe România Liberă

Ora meciului dintre Simona Halep si Karolina Pliskova

Jucatoarele Simona Halep si Karolina Pliskova se vor duela, vineri, pentru calificarea in semifinale la Turneul Campioanelor de la Shenzhen.

Presa internationala, despre cum a cedat Simona Halep in fata Karolinei Pliskova la Turneul Campioanelor

Dupa o ora si 45 de minute, Karolina Pliskova si-a asigurat un loc in semifinale si a eliminat-o pe Simona Halep din Turneul Campioanelor.

Simona Halep a fost invinsa de Karolina Pliskova si a ratat calificarea in semifinalele Turneului Campioanelor

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul cinci mondial, a ratat calificarea in semifinalele Turneului Campioanelor de la Shenzhen China), dupa ce a fost invinsa, vineri, de Karolina Pliskova Cehia), cu.

Asa am trait Simona Halep - Karolina Pliskova pentru semifinale la Turneul Campioanelor

De la 15:00 am transmis live text in aceasta pagina meciul dintre Simona Halep si Karolina Pliskova, ultimul din faza grupelor la Turneul Campioanelor.

Pliskova, inainte de meciul decisiv cu Simona Halep: Va fi dificil! De ce se teme jucatoarea din Cehia

Simona Halep si Karolina Pliskova se vor lupta, vineri, nu inainte de ora 14. 00, pentru un loc in semifinalele Turneului Campioanelor.

Simona Halep se recunoaste invinsa de Elina Svitolina

In al doilea meci din Grupa Violet la Turneul Campioanelor, jucatoarea Simona Halep a fost invinsa in doua seturi de Elina Svitolina, detinatoarea trofeului.

Simona Halep, prima reactie dupa meciul in care a fost invinsa de Karolina Pliskova: Nu am jucat cel mai bun tenis al meu

Simona Halep a recunoscut, dupameciul pierdut cu Karolina Pliskova Cehia), ca Nu am jucat cel mai bun tenis al meu. Esecul suferit de romanca, 0-6, 6-2, 6-4, a facut-o sa rateze calificarea in.

Ce spune Karolina Pliskova, despre confruntarea cu Simona Halep de la Turneul Campioanelor. Meciul dintre cele 2 sportive va avea loc vineri

Karolina Pliskova, inainte de partida decisiva cu Simona Halep, a vorbit despre meciul cu romanca si despre cum crede ca va evolua confruntarea de pe teren. Partida dintre Halep si Pliskova devine decisiva, calculele fiind simple. Simona are nevoie de o victorie pentru o calificare in semifinale. Ce spune Karolina Pliskova despre meciul cu Simona .

Simona Halep, invinsa de Karolina Pliskova la Turneul Campioanelor. Ce s-a intamplat cu romanca in setul decisiv VIDEO

Simona Halep Karolina Pliskova este ultimul duel din grupa violet la Turneul Campioanelor. Partida se joaca vineri, 1 noiembrie, de la ora 14:00 si este transmisa in direct de postul de televiziune Digi Sport 2, dar poate fi urmarita si live stream online. Va vom tine la curent cu toate detaliile importante legate de .

Simona Halep: Svitolina a fost mai buna, obiectivul este calificarea in semifinale

Simona Halep a pierdut meciul cu Elina Svitolina 5-7, 3-6) dar pastreaza sanse de calificare in penultimul act al Turneului Campioanelor. O victorie cu Karolina Pliskova o poate duce in semifinale pe Simona. Svitolina a fost mai buna, am simtit ca nu pot termina punctele. Obiectivul principal este calificarea in semifinale, am deja 4 ani fara sa ies din grupe , a spus, printre altele, Halep.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )