Libnet.ro
UNICEF

20:30

Simona Halep a fost invinsa de Karolina Pliskova si a ratat calificarea in semifinalele Turneului Campioanelor

Antena3 Antena3,
Simona Halep a fost invinsa de Karolina Pliskova si a ratat calificarea in semifinalele Turneului Campioanelor

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul cinci mondial, a ratat calificarea in semifinalele Turneului Campioanelor de la Shenzhen China), dupa ce a fost invinsa, vineri, de Karolina Pliskova Cehia), cu. continuă pe Antena3

Simona Halep a fost invinsa de Pliskova si a ratat calificare in semifinala Turneului Campioanelor

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul cinci mondial, a ratat calificarea in semifinalele .

Turneul Campioanelor: Simona Halep, meciul decisiv cu Karolina Pliskova si tactica datatoare de sperante impotriva cehoaicei de 1.86 metri

Lucrurile s-au simplificat intr-atat in Grupa Violet incat victoria nu conteaza in cate seturi sau la ce scor) aduce calificarea in semifinale. Asa cum spunea si Simona: are deja patru ani fara sa iasa din grupe, poate se va intampla de aceasta data. Un succes cu Karolina Pliskova ii aduce Simonei Halep indeplinirea obiectivului. Halep vs Pliskova va incepe undeva in jurul orei 14:00, urmand sa fie in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

Simona Halep, prima reactie dupa meciul in care a fost invinsa de Karolina Pliskova: Nu am jucat cel mai bun tenis al meu

Simona Halep a recunoscut, dupameciul pierdut cu Karolina Pliskova Cehia), ca Nu am jucat cel mai bun tenis al meu. Esecul suferit de romanca, 0-6, 6-2, 6-4, a facut-o sa rateze calificarea in.

Cati bani va castiga Simona Halep, daca o invinge pe Karolina Pliskova. Suma este uriasa

Cati bani va castiga Simona Halep, daca o va invinge pe Karolina Pliskova, in ultimul meci din Grupa Violet? Constanteanca ar putea da lovitura, caci este vorba despre o suma uriasa. Cati bani va castiga SImona Halep, daca o va invinge pe Karolina Pliskova Simona Halep o va infrunta pe Karolina Svitolina, vineri, nu inainte .

Halep a ratat calificarea in semifinalele Turneului Campioanelor

Simona Halep, locul 5 WTA, a ratat calificarea in semifinalele Turneului Campioanelor, dupa ce a fos.

Simona Halep, invinsa de Karolina Pliskova la Turneul Campioanelor. Ce s-a intamplat cu romanca in setul decisiv VIDEO

Simona Halep Karolina Pliskova este ultimul duel din grupa violet la Turneul Campioanelor. Partida se joaca vineri, 1 noiembrie, de la ora 14:00 si este transmisa in direct de postul de televiziune Digi Sport 2, dar poate fi urmarita si live stream online. Va vom tine la curent cu toate detaliile importante legate de .

Simona Halep, certata pe teren de catre Darren Cahill: Uita-te la mine. in ultimele trei game-uri ai fost facuta de rusine. Nu poti sa castigi daca joci astfel

Simona Halep a fost certata pe teren deDarren Cahill, in pauza din timpul meciului pierdut cuKarolina Pliskova. Halep, numarul cinci mondial, a ratat calificarea in semifinalele.

Presa internationala, despre cum a cedat Simona Halep in fata Karolinei Pliskova la Turneul Campioanelor

Dupa o ora si 45 de minute, Karolina Pliskova si-a asigurat un loc in semifinale si a eliminat-o pe Simona Halep din Turneul Campioanelor.

Simona Halep se recunoaste invinsa de Elina Svitolina

In al doilea meci din Grupa Violet la Turneul Campioanelor, jucatoarea Simona Halep a fost invinsa in doua seturi de Elina Svitolina, detinatoarea trofeului.

Cu cine joaca Simona Halep in semifinale la Turneul Campioanelor, daca trece de Karolina Pliskova

Simona Halep trebuie sa o invinga pe Karolina Pliskova in ultimul meci din grupa violet la Turneul Campioanelor pentru a obtine calificarea in semifinalele competitiei din China. in acest caz, numarul 5 WTA va juca impotriva sportivei Ashleigh Barty, care a invins-o pe Petra Kvitova cu 6-4, 6-2. Simona Halep mai are un pas pana .

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )