Libnet.ro
UNICEF

20:30

Simona Halep se implica in campania electorala

Online Sport Online Sport,
Simona Halep se implica in campania electorala

Jucatoarea Simona Halep a publicat un mesaj prin care indeamna cetatenii Romaniei sa mearga la vot in 16 noiembrie cand are loc turul doi al alegerilor prezidentiale. continuă pe Online Sport

Simona Halep, in cursa pentru jucatoarea lunii octombrie. Unde poate fi votata romanca

Simona Halep, jucatoare care va incheia anul pe a treia pozitie in ierarhia mondiala a tenisului feminin, a fost nominalizata pentru titlul de cea mai buna jucatoare a lunii octombrie, alaturi de americanca Serena Williams 1 WTA) si nemtoaica Andrea Petkovici 14 WTA).

Simona Halep a ajuns la un milion de fani

Jucatoarea Simona Halep a atins o cifra rotunda pe reteaua de socializare Facebook in ceea ce priveste numarul de sustinatori.

Simona Halep s-a apucat de box (foto)

Aflata intr-o meritata vacanta dupa sezonul foarte bun reusit pe terenul de tenis, jucatoarea Simona Halep experimenteaza senzatii noi si a incercat chiar cateva lovituri la sacul de box intr-o sala de antrenament. Sub mesajul M-am apucat si de box Halep a publicat urmatoarea imagine.

WTA: Serena Williams a fost aleasa jucatoarea lunii octombrie. Simona Halep, pe locul doi

Jucatoarea de tenis americana Serena Williams, numarul 1 mondial, a fost aleasa jucatoarea lunii octombrie, iar romanca Simona Halep ocupa locul doi in optiunile fanilor, a anuntat, vineri, WTA, pe site-ul.

Simona Halep, nominalizata la titlul de jucatoarea lunii octombrie alaturi de Williams si Petkovic

Jucatoarea de tenis Simona Halep, finalista la Turneul Campioanelor, a fost nominalizata de WTA la titlul de sportiva lunii octombrie, alaturi de castigatoarea competitiei, Serena Williams SUA, 1 WTA), si.

Simona Halep, nominalizata de WTA la jucatoarea lunii octombrie

Simona Halep se afla printre nominalizatele la categoria Jucatoarea lunii octombrie, dupa cum informeaza site-ul oficial al WTA. Locul trei in ierarhia WTA, Simona este laudata pentru performanta de a ajunge in finala Turneului Campioanelor inca de la prima participare.

Politicienii nu renunta la masinile de serviciu nici macar in campania electorala

Politicienilor le place sa utilizeze resursele adminsitrative in campania electorala, iar masinile de serviciu sunt preferatele lor. Aceasta este una din incalcarile depistate de expertii Asociatiei Promo-Lex, care a publicat cel de-al treilea raport de monitorizare a campaniei.

Simona Halep: Voi vota saptamana viitoare/ Cum sa castige Romania daca noi nu participam la vot?

Simona Halep a scris pe pagina sa de Facebook ca a votat duminica si va vota si saptamana viitoare, dintr-un sentiment de responsabilitate fata de tara mea. Jucatoarea de tenis a precizat ca un meci nu poate fi castigat daca nu te prezinti, comparand situatia cu cea a votului: Cum sa castige Romania daca noi nu participam la vot?.

Simona Halep ii indeamna pe romani sa mearga la vot: Cum sa castigi daca nu te prezinti la meci?

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 mondial, a indemnat romanii sa mearga la vot in turul doi al alegerilor prezidentiale, precizand ca ea va face acest lucru dintr-un sentiment de responsabilitate fata de tara.

Simona Halep A iNCHEIAT colaborarea cu antrenorul Wim Fissette

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a anuntat, joi, ca a incheiat colaborarea cu antrenorul belgian Wim Fissette, cu care a lucrat de la inceputul acestui an. Colaborarea mea cu antrenorul Wim Fissette.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )