Libnet.ro
UNICEF

21:45

Simona Halep, mesaj pentru castigatoarea de la Roland Garros

Antena3 Antena3,
Simona Halep, mesaj pentru castigatoarea de la Roland Garros

Jucatoarea Simona Halep a felicitat-o pe sportiva australiana Ashleigh Barty pentru castigarea turneului de la Roland Garros. Felicitari, Ashleigh Barty, sunt fericita pentru tine! Bucura-te de acel trofeu. continuă pe Antena3

Simona Halep, mesaj pentru noua campioana de la Roland Garros: Bucura-te de acel trofeu minunat

Simona Halep a postat pe Twitter un mesaj prin care o felicita pe australianca Ashleigh Barty, noua campioana de la Roland Garros. Sunt atat de fericita pentru tine! Bucura-te de acel trofeu minunat, a scris castigatoarea editiei de anul trecut.

Ce mesaj filosofic a postat Simona Halep in timpul desfasurarii semifinalelor de la Roland Garros

Fostul numar 1 WTA, Simona Halep a fost eliminata, joi, in sferturile de finala ale turneului de la Roland Garros, de catre Amanda Anisimova, scor 2-6, 4-6.

FOTO Ce mesaj filosofic a postat Simona Halep in timpul desfasurarii semifinalelor de la Roland Garros

Fostul numar 1 WTA, Simona Halep a fost eliminata, joi, in sferturile de finala ale turneului de la Roland Garros, de catre Amanda Anisimova, scor 2-6, 4-6.

Simona Halep, infrangere dureroasa la Roland Garros, in fata Amandei Anisimova. Simona a pierdut in fata unei jucatoare de 17 ani

Simona Halepjoaca acum Roland Garros, pe terenul Philippe Chatrier. Romanca o intalneste in sferturile de finala pe americancaAmanda Anisimova, intr-o disputa care trebuia sa aiba loc miercuri,.

Halep a analizat sansele semifinalistelor de la Roland Garros pentru castigarea trofeului. Pe cine mizeaza romanca

Eliminata joi, in sferturile de finala ale turneului de la Roland Garros, Simona Halep a vorbit despre semifinalele competitiei si si-a ales favoritele.

Dezastru pentru Simona Halep: A fost invinsa in sferturile de la Roland Garros de o jucatoare de 17 ani si pica pana pe locul 8 in clasamentul mondial

Zi neagra pentru Simona Halep la Roland Garros! Romanca a fost invinsa in mod clar in sferturile de finala de americana Amanda Anisimova, sportiva de doar 17 ani. intr-un meci ce a tinut doar o ora si.

Halep tine capul sus dupa infrangerea de la Roland Garros: Plec de la Paris cu un sentiment pozitiv

Simona Halep a fost invinsa clar, in minimum de seturi, in sferturile turneului si va cadea pana pe locul 8 in clasamentul mondial, insa priveste cu optimism spre viitor.

S-a prabusit clasamentul pentru Simona Halep

Eliminarea suferita in sferturi la Roland Garros are consecinte immediate pentru Simona Halep in clasamentul mondial WTA.

Ashleigh Barty: Am muncit mult pentru a ajunge in finala Roland Garros

Jucatoarea australiana de tenis Ashleigh Barty a declarat ca a muncit mult in ultimii ani pentru a ajunge sa joace finala turneului de la Roland Garros.

Australianca Ashleigh Barty a castigat finala feminina de la Roland Garros

Jucatoarea australiana de tenis Ashleigh Barty, locul 8 WTA si favorita nr. 8, a castigat sambata finala feminina a turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Slem al anului, dupa ce a dispus in doua.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )