Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep se retrage de la New Haven. Anuntul facut de romanca

Antena3 Antena3,
Simona Halep se retrage de la New Haven. Anuntul facut de romanca

Simona Halep s-a retras de la Connecticut Open, din cauza unei accidentari la coapsa stanga, dupa ce a disputat finala turneului de la Cincinnati, pierduta in fata americancei Serena Williams, locul 1 WTA. imi. continuă pe Antena3

Serena Williams - Simona Halep 5-1, bilantul meciurilor directe. Romanca a fost aproape de o surpriza in aprilie

Simona Halep o va intalni pe Serena Williams, numarul 1 WTA, in finala turneului de la Cincinnati, din Statele Unite ale Americii.

Simona Halep la Cincinnati: cum a reactionat romanca dupa un nou esec cu Serena si cum a fost consolata de aceasta

Simona Halep a pierdut finala de la Cincinnati, scor 3-6, 6-7, dupa o ora si 41 de minute de joc. Dupa meci, vizibil emotionata, ea a luat microfonul pentru a face cateva declaratii. Romanca a avut parte de o surpriza placuta, atunci cand i-a venit randul lui Williams sa vorbeasca.

VIDEO. Simona Halep, SURPRIZA pentru fanii prezenti la turneul de la Cincinnati

Simona Halep a oferit inghetata, a facut fotografii si a acordat autografe, in cadrul unei actiuni promotionale, organizate la Cincinnati, la initiativa organizatorilor competitiei.

Simona Halep, anunt trist pentru romani: S-ar putea sa ma retrag de la New Haven

Simona Halep a anuntat ca este pe cale sa ia o decizie radicala, cu scurt timp inaintea meciului cu Jelena Jankovici, din semifinalele turneului de la Cincinnati, scrie ziare. com. Sportiva noastra a anuntat ca sunt.

Irina Begu s-a calificat in turul al doilea al turneului de la New Haven

Simona Haleo a anuntat ca nu va participa la turneul de la New Haven, pe care l-a castigat acum doi ani, dar o alta romanca este deja acolo.

Simona Halep s-a retras de la New Haven: Am dureri

Simona Halep a luat o hotatare importanta pe termen scurt dupa finala pierduta in fata Serenei Williams la Cincinnati.

Anuntul dureros facut de Simona Halep dupa calificarea in semifinale

Simona Halep a acuzat probleme medicale la ambele picioare in timpul meciului cu Anastasia Pavlyuchenkova din sferturile de finala de la Cincinnati, insa a continuat sa joace, scrie ziare. com. In urma cu scurt timp,.

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Cincinnati unde o va intalni pe Serena Williams. Romanca va urca pe locul 2 WTA, incepand de luni

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, s-a calificat in finala de la Cincinnati din SUA si, ca urmare a acestei calificari, romanca va urca pe locul 2 WTA, incepand de luni, scrie Mediafax. Halep a .

Simona Halep pierde finala de la Cincinnati in fata lui Williams. Romanca e de luni, numarul 2 mondial

Simona Halep-Serena Williams 3-6, 6-7. S-a terminat. Halep pierde finala, dar de luni este numarul doi mondial din nou. Tie-break. Americanca continua sa serveasca fenomenal. Meciul se muta si in tribune.

Simona Halep pierde finala de la Cincinnati in fata lui Williams. Romanca e de luni numarul 2 mondial

Simona Halep-Serena Williams 3-6, 6-7. S-a terminat. Halep pierde finala, dar de luni este numarul doi mondial din nou. Tie-break. Americanca continua sa serveasca fenomenal. Meciul se muta si in tribune.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )