Libnet.ro
UNICEF

14:45

Simona Halep: Stiu ca romanii m-au urmarit si m-au sustinut! Va multumesc din inima

Adevărul Adevărul,
Simona Halep: Stiu ca romanii m-au urmarit si m-au sustinut! Va multumesc din inima

Simona Halep a declarat dupa finala pierduta in fata Mariei Sarapova ca le multumeste turor romanilor care au sustinut-o. continuă pe Adevărul

Simona Halep: Stiu ca romanii m-au urmarit si m-au sustinut! Va multumesc din inima ca ati fost alaturi de mine

Simona Halep a declarat dupa finala pierduta in fata Mariei Sarapova ca le multumeste turor romanilor care au sustinut-o.

Simona Halep: Vreau sa le multumesc tuturor romanilor care m-au sustinut!

Dupa ce a fost invinsa cu greu de Maria Sharapova in cadrul finalei Roland Garros, Simona Halep a sustinut un discurs emotionant la ceremonia de premiere. Ca o adevarata campioana, Simona Halep si-a.

Romanii de pretutindeni, alaturi de Simona Halep. Trimiteti mesajele voastre de felicitare pe simona@antena3.ro

Romanii de pretutindeni sunt alaturi de Simona Halep, noua campioana a sportului romanesc. Pana acum am primit sute de mesaje de incurajare la adresa simona@antena3. ro. Acum va invitam sa transmiteti.

Romanii de pretutindeni, alaturi de Simona Halep. Militarii din Afganistan i-au transmis mesaje de sustinere

Cu doar o zi inainte de marea finala de la Roland Garros, Simona Halep primeste sute de mesaje de sustinere de la romani raspanditi in toate colturile lumii. Cei din urma care i-au transmis incurajari jucatoarei noastre sunt militarii romani din Afganitan.

Simona Halep: Nu am nimic de pierdut in finala. Sper sa ma pot bucura

Simona Halep, finalista a turneului de la Roland Garros, crede in sansa ei de sambata. in finala nu am nimic de pierdut. Stiu ca va fi un meci greu, ea este o mare campioana. Am jucat impotriva ei in finala .

Simona Halep: Nu am nimic de pierdut in finala, stiu cum sa joc impotriva Mariei Sharapova

Jucatoarea de tenis Simona Halep a declarat, joi, dupa calificarea in ultimul act al competitiei de la Roland Garros, ca nu are nimic de pierdut in finala cu Maria Sharapova. in finala nu am nimic de pierdut.

Simona Halep: A fost prima mea finala de Grand Slam, sper sa nu fie si ultima. Am avut doua saptamani incredibile

Simona Halep 22 de ani) a pierdut finala de la Roland Garros, favorita numarul patru fiind invinsa de Maria Sharapova. A fost prima mea finala de Grand Slam, sper sa nu fie si ultima. Am avut doua saptamani incredibile, vreau sa le multumesc romanilor ca m-au sustinut, a precizat jucatoarea care va urca pe locul trei in ierarhia WTA de saptamana viitoare.

Simona Halep e aici! Vedetele Antena 3, Radio Zu si Observator i-au transmis mesaje de incurajare sportivei

Romanii de pretutindeni, si nu numai, sunt alaturi de Simona Halep. Fie ei oameni obisnuiti, care ne-au scris la adresa simona@antena3. ro, fie comunitatea aromana, fosti sau viitori campioni romani, copiii de.

Simona Halep, sustinuta de copiii si tinerii din toate colturile tarii! Trimite si tu incurajari pe simona@antena3.ro

Romanii de pretutindeni sunt alaturi de Simona Halep, noua campioana a sportului romanesc. Aceasta a avut un parcurs spectaculos la Roland Garros, fiind de neinvins pe parcursul concursului. Sambata, de la ora.

Simona Halep pierde finala de la Roland Garros

Simona Halep a pierdut sambata finala de la Roland Garros, insa a opus o rezistenta fantastica in fata Mariei Sharapova. Meciul a durat trei ore si s-a terminat cu victoria rusoaicei 4-6, 7-6 7-5), 4-6. Sharapova a jucat aproape ceas si a uzitat de toate tertipurile, stand mereu la serviciu un timp indelungat se plecand dupa setul al doilea, castigat de Halep, la vestiar, acolo acolo unde a stat zece minute ca sa isi schimbe rochia. La final, Simona Halep a ramas cu ochii in lacrimi, ar publicul i-a scandat numele: SI-MO-NA! Halep a progresat mult dupa finala pierduta la Madrid in fata Sharapovei, insa nu suficient pe moment. Ea va fi de luni locul 3 mondial si a luat un cec de 825. 000 de euro.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )