Libnet.ro
UNICEF

08:45

Simona Halep s-a intors in tara. Ce a declarat despre eliminarea Johannei Konta in semifinalele de la Wimbledon

Adevărul Adevărul,
Simona Halep s-a intors in tara. Ce a declarat despre eliminarea Johannei Konta in semifinalele de la Wimbledon

Simona Halep a revenit in tara dupa ce si-a incheiat parcursul de la Wimbledon in faza sferturilor de finala, unde a fost eliminata de britanica Johanna Konta. continuă pe Adevărul

Simona Halep, prima reactie dupa eliminarea de la Wimbledon

Invinsa de Johanna Konta in sferturile de finala de la Wimbledon, Simona Halep a ratat sansa de a urca pe primul loc in clasamentul mondial.

Ce doare mai tare: Eliminarea de la Wimbledon sau esecul de la Roland Garros? Simona Halep a raspuns la aceasta intrebare

Simona Halep a jucat bine atat in sezonul de zgura, cat si in cel pe iarba, dar ambele s-au terminat cu un esec dureros.

Simona Halep, optimista: Voi reusi data viitoare

Revenita in tara dupa participarea la Wimbledon, Simona Halep a declarat ca nu este trista pentru ratarea sansei de a urca pe primul loc in clasamentul mondial.

Simona Halep, parteneriat cu Mercedes-Benz Romania

Simona Halep a incheiat un parteneriat cu Mercedes-Benz Romania in urma caruia sportiva din tara noastra va avea la dispozitie o suita de modele Mercedes-AMG, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

Simona Halep, mesaj otravit la adresa jucatoarei care a invins-o la Wimbledon

Simona Halep a revenit la Bucuresti, dupa turneul de la Wimbledon, iar primele ei declaratii s-au referit inclusiv la mediul pierdut astazi de fosta ei oponenta Johanna Konta. Halep a declarat ca a fost suparata .

Simona Halep, dupa infrangerea de la Wimbledon: Sunt foarte multumita de performanta mea. Am multi ani in fata pentru a ajunge numarul unu

Tenismena Simona Halep a declarat, dupa infrangerea suferita la Wimbledon, ca este multumita de performanta sa, potrivit wtatennis. com.

Simona Halep: Am fost aproape de locul unu, dar sunt foarte multumita de performanta mea

Jucatoarea de tenis Simona Halep a declarat ieri, dupa infrangerea din partida cu Johanna Konta din sferturile de finala de la Wimbledon, ca a fost aproape de locul unu in ierarhia WTA, dar a precizat ca este foarte multumita cu performanta reusita pe iarba londoneza, informeaza site-ul wtatennis. com.

Simona Halep: Am fost aproape de locul unu, dar sunt foarte multumita de performanta mea

Jucatoarea de tenis Simona Halep a declarat, marti, dupa infrangerea din partida cu Johanna Konta din sferturile de finala de la Wimbledon, ca a fost aproape de locul unu WTA, dar a precizat ca este foarte multumita cu performanta reusita pe iarba londoneza, informeaza site-ul wtatennis. com.

SITUATIE INCERTA la BRD Bucharest Open pentru Simona Halep

Presedintele Federatiei Romane de Tenis FRT), George Cosac a declarat ca nu stie sigur daca Simona Halep va participa la turneul BRD Bucharest Open, competitia WTA ce va fi desfasurata in perioada.

Simona Halep pierde in sferturi la Wimbledon si rateaza din nou sansa de a fi numarul 1 mondial

Simona Halep-Johanna Konta LIVE. Romanca conduce cu 3-0 in primul set Simona Halep si Johanna Konta 26 ani, 7 WTA) sunt la egalitate, 2-2, in meciurile directe. Halep s-a impus cel mai recent, cu 6.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )