Libnet.ro
UNICEF

12:00

Simona Halep si-a spulberat rivalele in sondajul WTA: Victorie mare pentru romanca

România Liberă România Liberă,
Simona Halep si-a spulberat rivalele in sondajul WTA: Victorie mare pentru romanca

Simona Halep si-a invins deja rivalele, inainte de inceperea turneului Indian Wells. Noul lider mond. continuă pe România Liberă

Simona Halep a revenit pe primul loc in clasamentul WTA

Simona Halep a revenit pe primul loc in clasamentul jucatoarelor profesioniste de tenis WTA), dat publicitatii luni, la cinci saptamani dupa ce fusese detronata de daneza Caroline Wozniacki, in urma finalei pierdute in fata acesteia la Australian.

Obiectiv pe termen lung! Simona Halep a dezvaluit, inainte de a pleca in America, care este telul ei suprem in acest an

Simona Halep va reveni in circuitul WTA la turneul de la Indian Wells, acolo unde va debuta saptamana viitoare, din postura de favorita numarul1.

WTA a actualizat clasamentul: Simona Halep revine pe locul I si incepe a 17-a saptamana pe aceasta pozitie

Simona Halep a revenit, luni, pe locul I WTA, dupa ce daneza Caroline Wozniacki a pierdut cele 585 de puncte aferente finalei de la Dubai, pe care a disputat-o anul trecut. in noua ierarhie, romanca are un avans de 440 de puncte fata de Woznaicki. Halep incepe astfel a 17-a saptamana pe locul I WTA, 16 fiind consecutive, din 9 octombrie 2017.

Simona Halep revine, de luni, pe locul I WTA

Simona Halep a revenit, luni, pe locul I WTA, dupa ce daneza Caroline Wozniacki a pierdut cele 585 de puncte aferente finalei de la Dubai, pe care a disputat-o anul trecut, scrie News. ro. In noua ierarhie, romanca are un avans de 440 de puncte fata de Woznaicki. Halep incepe astfel a 17-a saptamana pe locul I WTA, 16 fiind consecutive, din 9 octombrie 2017.

Simona Halep revine pe locul I in clasamentul WTA!

Simona Halep a revenit, luni, pe locul I WTA, dupa ce daneza Caroline Wozniacki a pierdut cele 585 de puncte aferente finalei de la Dubai, pe care a disputat-o anul trecut. in noua ierarhie, romanca are un avans.

Veste buna pentru Simona Halep! Dupa patru saptamani, s-a intamplat din nou

Noul clasament al Asociatiei Tenisului Feminin WTA) este condus de Simona Halep, jucatoarea care revine in fotoliul de lider mondial dupa numai patru saptamani. Simona Halep 7. 965 de puncte) este din nou.

Simona Halep, cetatean de onoare al Capitalei: Este poate cel mai important titlu din cariera mea

Simona Halep, numarul 1 WTA, a primit titlul de cetatean de onoare al Capitalei. Tenismena romanca s-a aratat extrem de emotionata si a declarat ca este cel mai important titlu din cariera sa. Vreau.

Simona Halep, din nou numarul 1 mondial. Cum e posibil asa ceva

Romanca Simona Halep a revenit pe primul loc in clasamentul jucatoarelor profesioniste de tenis WTA), dat publicitatii luni, la cinci saptamani dupa ce fusese detronata de daneza Caroline Wozniacki, in urma.

Simona Halep este din nou numarul 1 mondial. Cat se va putea mentine

Simona Halep a revenit, luni, pe locul I WTA, dupa ce daneza Caroline Wozniacki a pierdut cele 585 d.

Cum s-a imbracat Simona Halep la ceremonia in care a primit titlul de cetatean de onoare al Capitalei

Simona Halep a devenit cetatean de onoare al municipiului Bucuresti, intr-o ceremonie care a avut loc in Capitala. Simona s-a prezentat in fata publicului de la teatrul Excelsior din Bucuresti cu o tinuta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )