Libnet.ro
UNICEF

01:06

Australian Open: Ce a spus Garbine Muguruza inaintea duelului cu Halep din semifinale

Hotnews Hotnews,
 Australian Open: Ce a spus Garbine Muguruza inaintea duelului cu Halep din semifinale

Simona Halep si Garbine Muguruza se vor afla fata in fata pentru a sasea oara, miza partidei fiind calificarea in finala Australian Open. Spaniola conduce cu 3-2 in meciurile directe, ea obtinand cele trei victorii pe hard. Muguruza a precizat ca este pregatita pentru confruntarea cu numarul 3 WTA si a asigurat ca va da tot ce are mai bun pentru victorie. continuă pe Hotnews

Digisport: Ce spune Garbine Muguruza inaintea meciului cu Uraganul Halep. Ce s-a intamplat in trecut intre cele doua sportive

Simona Halep 28 de ani, 3 WTA) o va intalni pe Garbine Muguruza 26 de ani, 32 WTA) in semifinale la Australian Open. Sportiva din Spania conduce cu 3-2 in duelurile directe cu Simo si a reusit sa obtina toate cele trei victorii pe suprafata dura.

Garbine Muguruza, adversara Simonei Halep in semifinalele Australian Open

Spaniola Garbine Muguruza, locul 32 WTA, a invins-o, miercuri, cu scorul de 7-5, 6-3, pe rusoaica Anastasia Pavliucenkova, locul 30 WTA si cap de serie numarul 30, in sferturile de finala ale Australian Open, potrivit News. ro.

Ce au facut Simona Halep si Garbine Muguruza in meciurile anterioare. Sportiva din Spania, in avantaj

Ce a spus Garbine Muguruza inaintea meciului cu Simona Halep de la Austrailian Open si ce s-a intamplat in meciurile din trecut. Cele doua s-au mai intalnit in trecut, iar bilantul meciurilor este favorabil sportivei din Spania. Ce au facut Simona Halep si Garbine Muguruza in meciurile anterioare Simona Halep 28 de ani) numarul 3 .

VIDEO Imagini spectaculoase din culisele Australian Open: Federer, Halep si Sakkari, in top

Organizatorii turneului de la Australian Open s-au gandit sa ii introduca pe fani in atmosfera culiselor primului turneu de Mare Slem al anului, iar rezultatul a fost spectaculos.

Australian Open 2020: La ce ora se joaca semifinala Simona Halep - Garbine Muguruza

Simona Halep se va intalni cu Garbine Muguruza in semifinala de la Australian Open, care se va disputa joi, incepand de la ora 6. 30, informeaza gsp. ro. in intalnirile directe, romanca, locul 3.

Simona Halep, victorie in 53 de minute pentru calificarea in semifinale la Australian Open. Semifinala cu Muguruza

Pentru a doua oara in cariera Simona Halep va juca in semifinale la Australian Open si dupa evolutia din meciul cu Anett Kontaveit, una entuziasmanta, putem spera la o noua finala si, de ce nu, la un nou titlu de Grand Slam. Ea va juca in semifinale joi dimineata, de la ora 6:30, contra Garbinei Muguruza.

Australian Open: Cu cine va juca Simona Halep in sferturi

Pentru un loc in semifinalele de la Australian Open, Simona Halep 3 WTA) se va duela cu Anett Kontaveit 31 WTA). Jucatoarea din Estonia a trecut in optimi de poloneza Iga Swiatek 56 WTA).

Australian Open: Cand va avea loc meciul Simonei Halep cu Elise Mertens din optimi

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 4, va evolua cu belgianca Elise Mertens, locul 17 WTA si cap de serie numarul 16, in optimi la Australian Open. Meciul va fi transmis in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

LIVE TEXT: Simona Halep Garbine Muguruza, in semifinale la Australian Open. Meci dramatic, final trist pentru Simona

Simona Halep joaca in in semifinalele de la Australian Open impotriva lui Garbine Muguruza, numarul 32 in clasamentul WTA. Fanii campioanei noastre asteapta cu sufletul la gura partida intre cele doua. Final de meci pentru Halep. Muguruza castiga si setul doi si va juca finala cu Kenin. UPDATE: Simona Halep conduce in .

LIVE Simona Halep - Garbine Muguruza in semifinale la Australian Open (6:30)

Simona Halep joaca pentru a doua oara in cariera in careul de asi de la Australian Open, dupa 2018 cand a facut pasul in marea finala.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )