Libnet.ro
UNICEF

08:45

Romania-Argentina, intre cele mai frumoase zece meciuri din istoria World Cup

România Liberă România Liberă,
Romania-Argentina, intre cele mai frumoase zece meciuri din istoria World Cup

Topul celor mai frumoase meciuri din istoria Campionatului Mondial de Fotbal. continuă pe România Liberă

Cele mai frumoase castele din lume: o cetate din Romania este in top 3

Cele mai frumoase castele din lume au aparut intr-un top intocmit de Huffington Post . Printre ele se afla si o cetate din Romania, plasata pe locul doi pe lista, dupa un castel din Germania. Jurnalistii straini au scris despre cetatea din tara.

Cele mai frumoase imagini ale Clujului vor putea fi vazute la salonul foto al APPC

Prima editie a Salonului Foto al APPC, organizat de Asociatia Profesionistilor din Presa - Cluj, cu sprijinul asociatiei Fapte, va avea loc duminica, 6 iulie, de la ora 17. 00, la Centrul de Cultura Urbana Casino din Parcul Central. Fotojurnalistii vor expune cele mai frumoase imagini ale Clujului.

FOTO Cele mai frumoase semnaturi de mana ale personalitatilor: de la Walt Disney si Mozart la Mel Gibson si Picasso

In aceste vremuri moderne, semnatura de mana se rezuma la initialele noastre sau, in cel mai fericit caz, este o varianta stilizata a numelui nostru, dar unele dintre personalitatile marcante au creat semnaturi minunate.

Una din cele mai frumoase minuni ale naturii, pe cale de disparitie: Au inregistrat pierderi masive din cauza activitatilor umane

Majoritatea recifelor de corali din Caraibe ar putea disparea in 20 de ani indeosebi din cauza pescuitului excesiv al pestilor-papagal care mananca algele ce invadeaza coralii si a disparitiei aricilor de.

FOTO Cele mai frumoase castele din Europa de Vest

Perioada in care marii regi erau cei care controlau viata politica din Europa a trecut, insa locurile unde acestia au locuit si uneori si-au pus la punct planurile de extindere a teritoriilor lor au ramas.

Castelul Fagaras, pe locul doi in topul celor mai frumoase castele din lume

Publicatia americana Huffington Post a realizat un top 10 al celor mai frumoase castele din lume, iar Castelul Fagaras din Romania este situat pe locul doi in acest clasament.

Cele mai bune telefoane din Romania sub 1.500 de lei [VIDEO]

Jurnalistii playtech. ro au discutat la Adevarul Live despre cele mai bune telefoane sub 1. 500 pe care le puteti cumpara in Romania. Discutia ramane deschisa dezbaterii. Criterii de luat in considerare cand te uiti la telefoanemaiieftine. Cred ca in primul rand ecranul e important. El trebuie sa fie cel mai bun, cu el interactionezi cel mai des. Si desi foarte multi utilizatori cumpara online, inca exista locuri in care poti testa aparatul. Sa functioneze bine ecranul, rapid, sa aiba luminozitate buna [].

STUDIU: Care sunt cele mai neobisnuite lucruri uitate de turisti in hotelurile din Romania

Turistii care isi petrec vacanta in hoteluri sau pensiuni din Romania uita in camere obiecte personale, mai mult sau mai putin valoroase. Printre cele mai neobisnuite obiecte uitate de turisti se afla un papagal, o rochie de mireasa, un catel sau o geanta cu bani, arata un sondaj recent in randul proprietarilor de unitati de cazare din intreaga tara.

Cele mai noi camere de supraveghere ACTi au ajuns in magazinele din Romania

Cele mai noi camere de supraveghere de la ACTi Corporation Taiwan au ajuns in magazinele de specialitate din Romania.

Grecii - europenii care isi iau cele mai lungi vacante din UE. Romania, vacante mai scurte decat media europeana

Grecii isi iau cele mai lungi vacante in UE, iar finlandezii si letonii pe cele mai scurte, arata datele publicate de oficiul european de statistica- Eurostat. Romania se afla in jumatatea inferioara a clasamentului. Potrivit aceluiasi document, atunci cand calatoresc in strainatate, romanii prefera Italia, Bulgaria si Grecia, in vreme ce tara noastra este inclusa doar de turistii maghiari in top 3 destinatii turistice europene.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )